Alles over de antibacteriële screenprotectors van PanzerGlass

|

Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel, bacteriën op het scherm van je telefoon. Volgens onderzoek zitten er op je telefoon ruim 17.000 bacteriën. De oorzaak hiervan is logisch, want je gebruikt je telefoon vrijwel overal en legt hem op veel verschillende plekken. Hetzelfde geldt eigenlijk voor je handen, op een dag raak je heel veel voorwerpen. De kans dat er bacteriën op het voorwerp zitten, is heel erg groot. Met die vingers raak je je telefoon aan, waardoor er alleen maar meer bacteriën op je telefoon komen. Omgekeerd is dit natuurlijk ook zo. De bacteriën op je telefoon komen terecht op je vingers, waardoor jij de bacteriën op je telefoon gaat verspreiden. Voor iets dat we dagelijks gebruiken, is je telefoon dus eigenlijk best een vies apparaat. Gelukkig kan je het aantal bacteriën op je telefoon al flink verkleinen, door een antibacteriële screenprotector van PanzerGlass te gebruiken. In dit artikel vind je meer informatie over de antibacteriële screenprotectors van PanzerGlass.

Korte informatie over PanzerGlass

PanzerGlass is al jarenlang een gevestigde naam op het gebied van screenprotectors. Het Deense merk is opgericht in 2013 en maakt de beste screenprotectors voor smartphones, tablets en smartwatches. De screenprotectors zijn gemaakt van onderdelen van de hoogste kwaliteit. De op maat gemaakte tempered glass screenprotectors van PanzerGlass worden helemaal aangepast aan de vorm en functies van het scherm van de telefoon. Meer informatie over PanzerGlass is te vinden in ons speciale blog over PanzerGlass.

Wat is een antibacteriële screenprotector?

Het verschil tussen een normale screenprotector en een antibacteriële screenprotector is eenvoudig uit te leggen. Op een normale screenprotector blijven allerlei bacteriën achter die van je vingers, broekzak of uit de omgeving komen. Die bacteriën blijven op het scherm van je telefoon liggen. Dit is natuurlijk niet heel hygiënisch. Dankzij een antibacteriële screenprotector van PanzerGlass worden de bacteriën op je scherm direct verwijderd. Zo zorg je dat het scherm van je telefoon een schoon blijft.

Voor welke telefoons zijn de AB screenprotectors?

De antibacteriële screenprotectors zijn net nieuw. Dat is ook de reden dat ze nog niet voor heel veel telefoons worden aangeboden. De antibacteriële screenprotectors van PanzerGlass worden op dit moment alleen nog maar voor de iPhone 12-series aangeboden. Verwacht wordt wel dat de AB screenprotectors in de toekomst voor veel meer Apple en Samsung telefoons wordt gemaakt, zodat de eigenaars van zoveel mogelijk telefoons gebruik kunnen maken van een antibacteriële screenprotector van PanzerGlass.

AB Screenprotector PanzerGlass

Er bestaan meerdere antibacteriële screenprotectors. Deze screenprotectors zorgen er allemaal voor dat de bacteriën op het scherm verwijderd worden. Wat nu de beste antibacteriële screenprotector is, is lastig te zeggen. Wel kunnen ze zeggen dat de variant van PanzerGlass tot de beste screenprotectors behoort. Naast het feit dat je telefoon goed schoon blijft, is het scherm ook goed beschermd tegen val- en stootschade. Daarnaast blijven alle functies die de telefoon heeft behouden en past het glaasje perfect op het scherm. Het is dus eigenlijk dezelfde kwaliteit als een normale screenprotector van PanzerGlass, maar dan met een toevoeging.

De antibacteriële screenprotectors van PanzerGlass

De AB screenprotectors van PanzerGlass zijn verkrijgbaar bij GSMpunt. Naast de normale screenprotector, vind je ons assortiment dus ook de screenprotectors die zorgen voor een schoner en gezonder gevoel. Waar je je telefoon ook gebruikt of neerlegt, zorgen over een vies scherm heb je niet meer dankzij een antibacteriële screenprotector van PanzerGlass.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Vrijdag de 13e | Vermijd ongelukken met deze telefoonaccessoires

Vrijdag de 13e is voor vele bijgelovige mensen een angstige dag. Veel mensen zien dit als een ongeluksdag en zijn daardoor alerter dan op andere dagen, want immers zit een ongelukje in een klein hoekje. Wij hebben de handigste telefoonaccessoires voor jou op een rijtje gezet zodat je goed voorbereid bent op deze dag.

De leukste Sinterklaas gedichten voor telefoonhoesjes en -accessoires!

Sint en Piet zaten eens te denken… Zo hoor je waarschijnlijk vaak het gedicht beginnen op pakjesavond. Maar ga jij nou een telefoonhoesje of ander telefoon accessoire schenken? Dan helpen wij je in deze blog op weg om een leuk en origineel sinterklaasgedicht te schrijven!

Samsung pictogrammen verkleinen of vergroten? Dat doe je zo!

Vind jij de pictogrammen op je Samsung toestel te groot of te klein? Dan kun je dit aanpassen in de instellingen van je telefoon. Pictogrammen worden ook wel de icoontjes genoemd. In dit blog leggen we precies uit hoe je dit kunt aanpassen.

Telefoon opladen zonder stroom? Lees hier de beste tips!

Het is handig om altijd stroom te hebben in je telefoon. Maar hoe doe je dat als je geen stopcontact in de buurt hebt? Of dat de stroom is uitgevallen en je geen elektriciteit meer hebt? Super vervelend, want nu ben je niet meer bereikbaar voor anderen. In dit blog geven we je een aantal opties om je telefoon toch op te laden zonder ‘stroom’.

Schermtijd van je (android) telefoon controleren? Dat doe je zo!

De smartphone is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Wereldwijd hebben 3,5 biljoen mensen een smartphone. We gebruiken onze telefoon dagelijks steeds maar meer en meer en nemen onze smartphone overal mee naartoe om altijd bereikbaar te zijn en online niets meer te missen. In deze blog leggen we je uit waarom we dit steeds vaker doen, hoe je kunt controleren wat je schermtijd is, wat de gemiddelde schermtijd in de wereld is en wat je eventueel aan de lengte van je telefoonschermtijd kunt doen!

Nieuwste artikelen

Heeft de Samsung Galaxy S21 een microSD slot voor geheugenkaarten?

Het is officieel bevestigd door Samsung; de Samsung Galaxy S21 Familie beschikt niet meer over een micro SD kaart waar jij je een geheugenkaart in kunt stoppen. Het gaat specifiek om de Samsung Galaxy S21, S21+ en de S21 Ultra. Dit betekent dus dat je het geheugen niet meer kunt uitbreiden. Maar waarom doet Samsung dit? Verschillende experts uit de markt zeggen het volgende over.

De beste Samsung Galaxy S21 hoesjes op een rij

Wat zijn de beste Samsung Galaxy S21 hoesjes. Als jij een S21 hebt, is dat waarschijnlijk een vraag die je graag beantwoord wilt hebben. Er zijn heel veel verschillende hoesjes voor de Samsung S21 gemaakt, dus het is lastig om te bepalen welk hoesje het beste bij jouw levensstijl past. Populaire Galaxy S21 hoesjes zijn de backcovers, gevolgd door de book cases. Als je een dun hoesje wilt, kies je voor een backcover. Heb je liever een hoesje met ruimte voor pasjes, dan schaf je een book case aan.

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S21

Hoewel Samsung normaliter in februari zijn S-Serie aankondigt, hebben ze dit jaar besloten de nieuwe Samsung Galaxy S21 lijn al op 14 januari te presenteren. De Samsung S-Serie is ook niet meer de productlijn van Samsung met de meest luxe specs, want Samsung pakt steeds verder uit met hun foldable lijn van producten. Waar past de Samsung Galaxy S21 dan binnen dit plaatje? In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwe Samsung Galaxy S21 specs en leggen we uit waarom Samsung hiervoor gekozen heeft.

Hoe moet je AirPods schoonmaken? Bekijk ons stappenplan!

Ben jij ook zo trots op je AirPods? Dat kunnen we heel goed begrijpen. Want ze zitten lekker in de oren en er komt ook nog eens fantastisch geluid uit. Je gebruikt ze waarschijnlijk dagelijks bij het sporten, bij een video-call, als je op straat fietst of gewoon lekker als je op de bank zit. Grote kans dat je AirPods na loop van tijd vies zijn geworden. Mede omdat AirPods alleen in het wit verkrijgbaar zijn vallen viezigheden sneller op.

De beste sport apps voor je telefoon of smartwatch!

Wil je individueel gaan sporten? Daar kunnen handige sport apps jou daarbij helpen. Sport apps helpen je motiveren te sporten, houden je prestaties bij en zorgen ervoor dat je de prestaties kunt delen met je vrienden of familie. Maar welke sport apps zijn nou handig bij het sporten? Dat leggen we uit in dit blog! Al deze sport apps zijn gratis te installeren maar kunnen wel in-app aankopen bevatten.

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen