Vrijdag de 13e | Vermijd ongelukken met deze telefoonaccessoires

|

Vrijdag de 13e is voor vele bijgelovige mensen een angstige dag. Veel mensen zien dit als een ongeluksdag en zijn daardoor alerter dan op andere dagen, want immers zit een ongelukje in een klein hoekje. Wij hebben de handigste telefoonaccessoires voor jou op een rijtje gezet zodat je goed voorbereid bent op deze dag. Let wel op dat je het blog leest met een knipoog ;)

Stukje informatie over vrijdag de 13e. 

Ken je het lingo woord ‘paraskevidekatrafobie’? Het woord is een samenstelling van de Griekse woorden voor vrijdag de dertiende: parevski (vrijdag), deka (10) en tris (3). Veel mensen zien nummer ‘13’ als een ongeluksgetal. Er is niet één helder verhaal waarom mensen 13 als ongeluksgetal zien.

Vrijdag de 13e komt minimaal één keer in het jaar voor, maar kan maximaal drie keer voorkomen in hetzelfde jaar. Vrijdag de 13e komt voor bij maanden die beginnen op een zondag. 

1. Telefoonhoesje 

Stipt op nummer 1, een telefoonhoesje. Je telefoon beschikt over een duur scherm. Daarnaast beschikken de nieuwste telefoons vaak over een aluminium of glazen behuizing. Allerlei materiaal dat kwetsbaar is en tenslotte ook nog erg prijzig is om te repareren.

De telefoonhoesjes zijn ervoor gemaakt om je toestel te beschermen tegen de buitenwereld. Je lieftallige kind laat perongeluk je telefoon vallen, je stopt perongeluk de sleutels en je smartphone in een tas of broekzak waardoor er krassen op de behuizing komt of je telefoon valt simpelweg uit je handen, een ongelukje zit in een klein hoekje.

En voor de echte pechvogels, zorg voor een waterdicht telefoonhoesje. Je kent vast wel een verhaal van iemand anders die perongeluk zijn telefoon in het toilet laat vallen of mee laat draaien in de wasmachine, een gewaarschuwd mens telt voor twee!


2. Telefoonhouder voor op de fiets 

Vanaf 1 juli 2020 is het verboden om je telefoon vast te houden in je hand terwijl je aan het fietsen bent. Een boete kost €95,00 euro, exclusief administratiekosten. Daarnaast is het super onveilig wanneer je door het verkeer fietst zonder goed op te letten. Zorg ervoor dat je niet gepakt wordt door de politie op vrijdag de 13e.

Een telefoonhouder voor op de fiets zorgt er voor dat je altijd je handen vrij hebt en kunt focussen op de weg. Gebruik je de telefoon vaak als navigatie bij het fietsen? Dan is een fietshouder helemaal een must! Fietshouders zijn overigens ook veel goedkoper dan een boete en je kunt er langer van genieten! ;)

Niet alleen op de fiets is een houder een must, maar ook als je in de auto zit is een autohouder een must. Deze autohouder is in de aanbieding en shop je al vanaf €17,95.


3. Een krachtige Powerbank

Stel je voor, je hebt een date, je hebt de trein gemist en je wil haar of hem bellen om te zeggen dat je later bent, Shit! Je komt er achter dat je telefoon leeg is.. Wat nu? eindresultaat: je hebt je potentiële 'lover' een half uur laten wachten en nu zij/hij boos op je...

Oke, dat klonk een beetje dramatisch. Maar een krachtige powerbank zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar bent, ook in noodgevallen. Een powerbank is universeel en is dus geschikt voor alle toestellen. 


Geniet van vrijdag de 13e! 

Wees dus extra alert op deze dag, maar ga van deze dag genieten. Denk positief, vermijd dingen die voor ongeluk kunnen zorgen, luister rustgevende muziek, bingewatch series op Netflix, geef andere mensen complimenten en pas vooral op voor ladders. Geniet er van!

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De leukste Sinterklaas gedichten voor telefoonhoesjes en -accessoires!

Sint en Piet zaten eens te denken… Zo hoor je waarschijnlijk vaak het gedicht beginnen op pakjesavond. Maar ga jij nou een telefoonhoesje of ander telefoon accessoire schenken? Dan helpen wij je in deze blog op weg om een leuk en origineel sinterklaasgedicht te schrijven!

Samsung pictogrammen verkleinen of vergroten? Dat doe je zo!

Vind jij de pictogrammen op je Samsung toestel te groot of te klein? Dan kun je dit aanpassen in de instellingen van je telefoon. Pictogrammen worden ook wel de icoontjes genoemd. In dit blog leggen we precies uit hoe je dit kunt aanpassen.

Telefoon opladen zonder stroom? Lees hier de beste tips!

Het is handig om altijd stroom te hebben in je telefoon. Maar hoe doe je dat als je geen stopcontact in de buurt hebt? Of dat de stroom is uitgevallen en je geen elektriciteit meer hebt? Super vervelend, want nu ben je niet meer bereikbaar voor anderen. In dit blog geven we je een aantal opties om je telefoon toch op te laden zonder ‘stroom’.

Schermtijd van je (android) telefoon controleren? Dat doe je zo!

De smartphone is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Wereldwijd hebben 3,5 biljoen mensen een smartphone. We gebruiken onze telefoon dagelijks steeds maar meer en meer en nemen onze smartphone overal mee naartoe om altijd bereikbaar te zijn en online niets meer te missen. In deze blog leggen we je uit waarom we dit steeds vaker doen, hoe je kunt controleren wat je schermtijd is, wat de gemiddelde schermtijd in de wereld is en wat je eventueel aan de lengte van je telefoonschermtijd kunt doen!

De telefoonaccessoires trends van 2020, bekijk ze hier!

Ontwikkelingen gaan ook in 2020 razendsnel, vooral in de wereld van accessoires voor smartphones. Leveranciers en telefoonfabrikanten komen steeds met nieuwe smartphones functionaliteiten en accessoires. Het is moeilijk om deze ontwikkelingen op de voet te volgen, daarom hebben wij de zes belangrijkste telefoonaccessoires trends van 2020 overzichtelijk op een rijtje gezet.

Nieuwste artikelen

Heeft de Samsung Galaxy S21 een microSD slot voor geheugenkaarten?

Het is officieel bevestigd door Samsung; de Samsung Galaxy S21 Familie beschikt niet meer over een micro SD kaart waar jij je een geheugenkaart in kunt stoppen. Het gaat specifiek om de Samsung Galaxy S21, S21+ en de S21 Ultra. Dit betekent dus dat je het geheugen niet meer kunt uitbreiden. Maar waarom doet Samsung dit? Verschillende experts uit de markt zeggen het volgende over.

De beste Samsung Galaxy S21 hoesjes op een rij

Wat zijn de beste Samsung Galaxy S21 hoesjes. Als jij een S21 hebt, is dat waarschijnlijk een vraag die je graag beantwoord wilt hebben. Er zijn heel veel verschillende hoesjes voor de Samsung S21 gemaakt, dus het is lastig om te bepalen welk hoesje het beste bij jouw levensstijl past. Populaire Galaxy S21 hoesjes zijn de backcovers, gevolgd door de book cases. Als je een dun hoesje wilt, kies je voor een backcover. Heb je liever een hoesje met ruimte voor pasjes, dan schaf je een book case aan.

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S21

Hoewel Samsung normaliter in februari zijn S-Serie aankondigt, hebben ze dit jaar besloten de nieuwe Samsung Galaxy S21 lijn al op 14 januari te presenteren. De Samsung S-Serie is ook niet meer de productlijn van Samsung met de meest luxe specs, want Samsung pakt steeds verder uit met hun foldable lijn van producten. Waar past de Samsung Galaxy S21 dan binnen dit plaatje? In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwe Samsung Galaxy S21 specs en leggen we uit waarom Samsung hiervoor gekozen heeft.

Hoe moet je AirPods schoonmaken? Bekijk ons stappenplan!

Ben jij ook zo trots op je AirPods? Dat kunnen we heel goed begrijpen. Want ze zitten lekker in de oren en er komt ook nog eens fantastisch geluid uit. Je gebruikt ze waarschijnlijk dagelijks bij het sporten, bij een video-call, als je op straat fietst of gewoon lekker als je op de bank zit. Grote kans dat je AirPods na loop van tijd vies zijn geworden. Mede omdat AirPods alleen in het wit verkrijgbaar zijn vallen viezigheden sneller op.

De beste sport apps voor je telefoon of smartwatch!

Wil je individueel gaan sporten? Daar kunnen handige sport apps jou daarbij helpen. Sport apps helpen je motiveren te sporten, houden je prestaties bij en zorgen ervoor dat je de prestaties kunt delen met je vrienden of familie. Maar welke sport apps zijn nou handig bij het sporten? Dat leggen we uit in dit blog! Al deze sport apps zijn gratis te installeren maar kunnen wel in-app aankopen bevatten.

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen