Het beste iPhone 7 hoesje dat je kunt kopen

|

Heb je de nieuwe iPhone 7 al besteld? Dan ben je nu zeker op zoek naar een hoesje voor je nieuwe aankoop. Hoewel dit nieuwe toestel veel op zijn voorganger lijkt, zorgen de aanpassingen bij de camera en de speakers onder aan het toestel ervoor dat een nieuw scala aan hoesjes verkrijgbaar zijn. Maar wat is het beste iPhone 7 hoesje dat je nu vlak voor het toestel verkrijgbaar is kunt kopen?

In dit artikel behandelen we alle opvallend trends, dingen waar je op moet letten bij het kopen van een iPhone 7 hoesje en natuurlijk de beste iPhone 7 hoesjes zelf. Dus na het lezen van dit artikel moet het vinden van een hoesje echt eenvoudig worden!

iPhone 7 hoesjes

Oude hoesjes passen echt niet!

Voor je begint aan de zoektocht naar een iPhone 7 hoesje, een korte maar belangrijke mededeling. Ja er is inderdaad weinig veranderd qua vormgeving, maar nee… iPhone 6 hoesjes passen niet. Dit heeft allemaal te maken met de grotere camera en de verdwijning van de 3.5mm headset aansluiting. Andersom zijn er wel hoesjes ontwikkeld voor de nieuwe iPhone 7, die compatible zijn met zijn voorganger.

iPhone 8 hoesjes op een iPhone 7

De iPhone 6 hoesjes passen dus helaas niet op een iPhone 7, maar gaan de hoesjes van de nieuwere iPhone 8 wel passen op de iPhone 7? Dat dan weer wel. De iPhone 8 verschil niet van de iPhone 7 als het gaat om het design. De camera van de iPhone 8 is dus hetzelfde. Mocht je dus geen geschikt iPhone 7 hoesje vinden, kijk dan eens bij De beste iPhone 8 hoesjes. Misschien staat hier wel een hoesje voor jou tussen!

Populaire trend: iPhone 7 backcover met tempered glass

In de VS werden altijd al naar verhouding meer backcovers dan flipcases verkocht, echter is dit in Europa precies andersom. In Europa worden juist meer flipcases verkocht. Je ziet ook Europese merken als Krusell en Valenta met een uitgebreid assortiment flipcases, terwijl merken als OtterBox en Spigen vrijwel alleen maar backcover produceren.

iPhone 7 hoesje met screenprotecto

Backcovers worden steeds populairder. Voor de iPhone 7 zijn deze type hoesjes dan ook volop te verkrijgen. Je ziet ook steeds meer iPhone gebruikers hun telefoon beschermen met een backcover. Een nadeel bij een backcover hoesje is natuurlijk dat het glas onbeschermd is en gevoelig is voor krassen. Daarom gebruiken veel mensen een tempered glass screenprotector om het glas van de iPhone 7 te beschermen. De combinatie van een iPhone 7 backcover hoesje met een tempered glass zorgt voor 360 graden bescherming.

Speciale Spigen hoesjes voor Jet Black iPhone 7

De Jet Black uitvoering van de iPhone 7 heeft een bijzondere uitstraling. Bij deze nieuwe kleur lijken de antenne lijnen onzichtbaar en het lcd over te vloeien in de rest van het toestel. Helaas zijn er weinig hoesjes die deze kleur en dit design accentueren. Behalve dan de speciale Jet Black serie van Spigen. Deze hoesjes hebben dezelfde Jet Black kleur als de iPhone 7 en passen perfect bij het toestel.

Spigen Jet Black iPhone 7 hoesjes

Beschikt je over een iPhone 7 in de Jet Black kleur? Dan is het gebruik van een hoesje zeker aangeraden. Deze uitvoering is namelijk gevoelig voor micro krassen. Dit valt ook te lezen op de site van Apple. Een iPhone 7 hoesje is in dit geval een goede investering.

De beste iPhone 7 Hoesjes

Het aanbod aan iPhone 7 hoesjes is uiteraard eindeloos. Toch zijn er altijd een aantal hoesjes die extreem populair zijn of uitblinken door kwaliteit. Hieronder vindt u onze top vijf van beste iPhone 7 hoesjes.

Spigen Liquid Crystal iPhone 7

Het meest populaire hoesje voor de iPhone 7 zelfs voordat het toestel in Nederland verkrijgbaar is. De Spigen Liquid Crystal voor de iPhone 7. De nieuwe iPhone 7 komt natuurlijk in de mooie nieuwe kleur Jett Black. Deze kleur wil je natuurlijk laten zien, maar de krassen hierop wil je voorkomen. Daarbij komt de Spigen Liquid Crystal case goed van pas. Door het doorzichtige uiterlijk van deze case kun je het ontwerp van de iPhone 7 nog volledig zien. Toch wordt het toestel goed beschermd door deze goed uitziende Spigen case.

Apple iPhone 7 Spigen Liquid hoesje

Leren Apple iPhone 7 hoesje Saddle brown

Toch op zoek naar een hoesje dat gemaakt is van echt leer? Kijk dan eens naar de nummer 2 uit onze lijst, de leren Apple iPhone 7 saddle brown case. Dit hoesje geeft zowel bescherming aan de voor- als aan de achterkant van de telefoon. Het hoesje heeft een plastic waar leer omheen is gevouwen. Hierdoor is dus de hele buitenkant van de case volledig van leer. In dit hoesje is ook ruimte om 3 pasjes op te bergen en verder ook nog briefgeld. Door gebruik te maken van deze wallet case voor de iPhone 7 hoef je dus nooit meer een portemonnee mee te nemen. Handig toch?

Leren Apple iPhone 7 hoesje

iPhone 7 Ringke Fushion case

Transparante bescherming voor de iPhone 7 met een extra verstevigde rand. De Ringke Fusion voor de iPhone 7 is volledig transparant, waardoor het mooie design van de nieuwe iPhone volledig zichtbaar is. De rand om deze cases is dikker dan die van de Spigen liquid crystal waardoor de case iets dikker wordt, maar ook betere bescherming biedt tegen vallen en stoten. Wil je dus echt een stevig hoesje die toch het design van je iPhone 7 tot zijn recht laat komen? Dan is de Ringke fusion echt iets voor jou. De Ringke fusion case beschikt over een anti kras laag waardoor de case zelf ook niet snel krassen zal vertonen. Handig voor de lange termijn dus.

Ringke Fusion iPhone 7 Hoesje Doorzichtig Crystal View

Spigen Rugged armor iPhone 7 hoesje

Voor de gebruiker die een mechanische, moderne look wil combineren met de kracht van de iPhone 7 is de Spigen Rugged armor case de geschikte oplossing. Deze cases heeft een prachtig design en is al bij meerdere telefoons erg populair geweest door zijn minimalistische design en goede bescherming. De randen zijn net even iets dikker waardoor het scherm geen krassen zal krijgen als de telefoon op zijn kop op tafel ligt. Door de zwarte kleur van dit hoesje zal hij perfect bij de kleuren Gitzwart of zwart passen, maar ook een andere kleur telefoon zal in dit hoesje zeker niet misstaan.

Spigen Rugged Armor Case Apple iPhone 7

iPhone 7 Urban Armor Gear Metropolis

Misschien is de vorige versie van deze case voor sommigen wel bekend, een rugged wallet case die net dat stukje extra bescherming biedt aan het toestel. Waar de voorloper van deze Urban Armor Gear Metropolis nog een tikje aan de dikke kant was, is dit redesign wel heel sleek. Dankzij de flap die je weg kunt buigen kun je nog steeds de camera goed gebruiken van je iPhone 7. Het gepatenteerde ontwerp van Urban Armor Gear combineert een harde buitenkant met een zachte impact resistente kern. Uitermate geschikt om de zwaarste klappen op te vangen.

Urban Armor Gear Metropolis Case Apple iPhone 7 Black

iPhone 7 bescherming in stijl

Gear4 heeft een selectie van iPhone 7 hoesjes ontwikkeld dat gebruik maakt van D30 materiaal. Ditzelfde materiaal werd een tijd terug ook gebruikt door Tech21. Dit bijzondere materiaal is flexibel en zacht, maar op moment van impact verstijft het. Door deze eigenschap wordt het ook gebruikt in sport en motorkleding. Wil je weten wat de impact van dit materiaal is met betrekking tot de bescherming van jouw iPhone 7? Bekijk dan even de onderstaande video!

Natuurlijk wil je je nieuwe iPhone 7 optimaal beschermen, maar dit mag natuurlijk wel in een stijlvol design. Daarom heeft Gear4 een breed assortiment nieuwe hoesjes laten ontwerpen voor de iPhone 7. Deze hebben allemaal een vernieuwd design en bevatten het D30 materiaal. Het biedt hierdoor de perfecte combinatie van bescherming en stijl!

Gear4 iPhone 7 hoesje

iPhone 7 Tempered Glass, de ultieme bescherming

De ultieme bescherming van je iPhone 7 bereik je natuurlijk alleen als je ook het scherm voorziet van een stukje extra protectie. Dit kan het beste met een stukje hard glas, wat we ook wel tempered glass noemen. Door dit aan te brengen op je iPhone 7 zal je beeldscherm niet meer zo snel defect gaan. Dit is natuurlijk het meest fragiele onderdeel, waarvan we vaak zien dat deze stuk gaat. Door tempered glass op het scherm van de iPhone 7 te plakken krijg je dus een extra laagje glas. Op het moment dat de telefoon valt zal dit glas de impact opvangen. Hierdoor bestaat er een kans dat de tempered glass stuk gaat, maar vervanging hiervan is natuurlijk vele malen goedkoper dan het vervangen van een volledig scherm.

iPhone 7 hoesjes

Update: 23-12-2016

Transparante hoesjes voor de iPhone 7

Naarmate we de lancering van de iPhone 7 achter ons laten en het toestel al een tijdje in de verkoop is verschuift de vraag naar hoesjes. We zien dat veel klanten toch het mooie design van de iPhone 7 willen laten zien. Hiermee is de vraag naar transparante backcovers groter dan ooit. Omdat we vaak de vraag krijgen wat nou de beste transparante backcover is, hebben we dit artikel even uitgebreid met een mooie top 5 transparante backcovers speciaal voor de iPhone 7.

5. Hybride iPhone 7 transparant hoesje

Een stevige rand die nagenoeg helemaal transparant is in combinatie met een volledig transparante achterkant. Goede bescherming voor de iPhone 7 waarbij de rand van het hoesje enigszins over de rand van het toestel valt. De knoppen zijn goed beschermd maar wel gewoon bereikbaar. Dit hoesje is ideaal voor iemand die niet het dunste iPhone 7 hoesje wil.

ybride iPhone 7 transparant hoesje

4. Ringke Air Prism iPhone 7 transparant

Niet volledig transparant, maar wel een prachtig design. Als je op zoek bent naar een transparant hoesje waarbij het design van je iphone zichtbaar blijft, maar waarbij toch jouw persoonlijke smaak naar buiten komt.

Ringke Air Prism iPhone 7 transparant

3. Spigen liquid crystal iPhone 7

Een merk als Spigen mag natuurlijk niet ontbreken in deze top 5. Het merk maakt niet alleen geweldige product afbeeldingen, ook de producten zelf zijn goed van kwaliteit en mateloos populair. Het merk Spigen heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd met een prachtig scala aan backcovers voor ook weer de iPhone 7. Check deze transparante case zelf eens in onze webshop.

Spigen liquid crystal iPhone 7

2. Ringke Fusion iPhone 7 doorzichtig crystal view

Het merk Ringke is nog niet zo bekend als Spigen, maar dat gaat vast nog wel komen. De hoesjes die ze maken zijn echt goed van kwaliteit en dit hoesje is dan ook volledig transparant. Daarnaast biedt het de juiste bescherming die een dure telefoon als de iPhone 7 zo hard nodig heeft. De knoppen blijven optimaal bereikbaar en er is gedacht aan alle uitsparingen. Daarnaast kun je zelf een afbeelding printen en er achter doen met dit DIY hoesje. Personaliseer je telefoon op momenten dat je jou uitkomt.

Ringke Fusion iPhone 7 doorzichtig crystal view

1. Apple iPhone 7 Transparant Hoesje

Het meest simpele transparante hoesje die jouw telefoon optimaal uitlicht is deze. Dit iphone 7 hoesje heeft waarschijnlijk weinig uitleg nodig. Het is een dun hoesje die volledig transparant is, maar niet snel geel zou worden in je broekzak. Het grote voordeel van dit hoesje is de prijs, voor slechts €8,95 inclusief verzendkosten kan hij al van jou zijn.

Apple iPhone 7 Transparant Hoesje

Natuurlijk zijn er naast deze top 5 nog veel meer transparante iPhone 7 hoesjes. Wil je gewoon alles rustig bekijken en zelf kiezen wat jij het mooiste hoesje vindt? Kijk dan gerust even in ons iPhone 7 transparante hoesjes assortiment. Vind jij dat wij nog hoesjes missen? Laat het ons gerust even weten. Onze product experts zijn altijd druk met het vinden van de juiste bescherming voor alle telefoons en tips zijn natuurlijk altijd welkom.

iPhone 8 hoesjes op een iPhone 7

De iPhone 6 hoesjes passen dus helaas niet op een iPhone 7, maar gaan de hoesjes van de nieuwere iPhone 8 wel passen op de iPhone 7? Dat dan weer wel. De iPhone 8 verschil niet van de iPhone 7 als het gaat om het design. De camera van de iPhone 8 is dus hetzelfde. Mocht je dus geen geschikt iPhone 7 hoesje vinden, kijk dan eens bij De beste iPhone 8 hoesjes. Misschien staat hier wel een hoesje voor jou tussen!

De opvolger van de iPhone 7

Na de iPhone 7 kwam de iPhone 8. Vlak daarna lanceerde Apple de iPhone X. Het komt vaak voor dat telefoongebruikers één generatie overslaan, en dus van de iPhone 7 overstappen naar de iPhone X. Ben jij ook overgestapt van de iPhone 7 naar de iPhone X? Vergeet dan niet om ook om deze telefoon een hoesje te doen. Het is toch zonde als zo'n mooi toestel een beschadiging oploopt. Als je nog niet precies weet wat je wilt, lees dan gewoon alle informatie over de iPhone X hoesjes die GSMpunt aanbiedt.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De nieuwe iPhone 7

Het is zeven september en dit is de dag dat Apple de nieuwe iPhone heeft aangekondigd. Een radicaal ander design zien we dit jaar nog niet, maar toch zijn er voldoende updates bij dit nieuwe toestel om te vermelden. Zo heeft Apple veel aandacht gestoken in een nieuwe camera voor de iPhone 7 en plus variant. Maar ook heeft de nieuwe generatie iPhone geen 3.5 mm headset jack!

Samsung Galaxy Note 7 verkoop wordt gestopt door gevaarlijke accu’s

De Samsung Galaxy Note 7 werd verrassend goed ontvangen.Met reviews tussen de 7.5 en 8.5 bleek de smartphone met reusachtig scherm een uitstekende opvolger van de Note 4. Het toestel heeft nu echter een grote domper opgelopen, aangezien Samsung bekend heeft gemaakt alle verkochte Note 7 toestellen terug te halen wegens een fout in de (onvervangbare) batterij.

Pas op voor Gevaarlijke USB C Kabels

USB-C is de nieuwe standaard qua datakabels. Het is sneller en makkelijker in gebruik. Hoewel de technologie vrij nieuw is, zijn er al diverse producten verkrijbaar. Ook bij GSMpunt vind je al verschillende USB-C adapters, USB-C opladers en USB-C kabels. Het risico van nieuwe technologie is alleen dat er kinderziektes kunnen. Dit is ook bij USB-C het geval en hiervoor willen wij je waarschuwen.

Wat is een powerbank? Lees het hier!

Je batterij erg snel leeg tijdens het reizen en geen stopcontact in de buurt? Voor deze issue is maar één oplossing, een powerbank. Een powerbank is een oplader die je overal kunt gebruiken. Je moet het eigenlijk zien als een externe batterij, zo ziet een powerbank er ook van binnenuit. Met zo’n powerbank kun je wel een week met je smartphone zonder een stopcontact gezien te hebben.

Zo kun je het beste een screen protector aanbrengen

Zo kun je het beste een screen protector aanbrengen Screen, protector, aanbrengen, plakken, plaatsen, instructies, stappenplan Je wilt natuurlijk je smartphone het liefst zo goed als nieuw houden. Met een hoesje voorkom je vaak al een groot gedeelte van de schade. Toch blijft zelfs met een hoesje het beeldscherm van je smartphone een gevoelig onderdeel. Daarom raden wij altijd een screen protector in combinatie met een hoesje aan. Zo blijft je smartphone zo goed als nieuw en behoudt het zijn waarde na verloop van tijd.

Nieuwste artikelen

Een screen protector plakken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het plakken van screen protectors is voor de meesten van ons een lastig karwei. Dit komt omdat we dit maar één keer in de twee jaar hoeven te doen. Vaak besteden we dit liever uit aan een vriend, een broer of een bedrijf die hier (meer) ervaring mee heeft. Met behulp van een installatieframe zorg je ervoor dat je de de tempered glass kaasrecht op je scherm plakt en geen last meer krijgt van luchtbellen.

Win Samsung producten | Summer Sale weken bij GSMpunt

Zeg je zomer, dan zeg je zon. Wat is er nou fijner dan bruinen in de zon of lekker aan het zwembad genieten van een cocktail. Om je zomer nog beter te maken kun je tussen 19 juli 2021 tot en met 8 augustus 2021 bij GSMpunt profiteren van zomerse aanbiedingen. Daarnaast kun je een JBL Charge of Samsung USB - C Powerbank tijdens deze weken winnen!

Geheugen vol van je smartphone? Dit zijn de beste tips!

Bijna iedereen heeft wel eens de melding “Opslagruimte bijna vol” op de smartphone gehad. Gelukkig kun je al met een aantal handige en gratis tips eenvoudig ruimte vrijmaken op je smartphone. In dit artikel nemen wij je mee in de opslagruimte en geheugen op je smartphone. Na het lezen van dit blog heb jij de telefoon opgeschoond en zijn deze vervelende meldingen verleden tijd.

De beste AirTag houders, hangers en hoesjes

Een AirTag is een ronde lichtgewichte schijf. Vaak wil je de AirTag bevestigen aan een item, zoals je kat of portemonnee. Daarnaast is de schijf aardig krasgevoelig. Natuurlijk niet heel ideaal als je ‘m elke dag gebruikt. Wil je de AirTag ergens aan bevestigen en goed beschermen? Schaf dan een houder, sleutelhanger of een case aan. Hierdoor weet je zeker dat de AirTag dicht bij je waardevolle item blijft en minder krassen oploopt. In dit artikel vind je een overzicht!

Wat is de beste screen protector? Wij leggen je alles uit.

Het niet beschermen van het beeldscherm je smartphone kan je duur komen te staan. Een reparatie van het beeldscherm loopt al snel in de papieren. Uit onderzoek van SquareTrade komt naar voren dat elk uur 5.761 smartphone schermen sneuvelen in de U.S. Met een screen protector kun je grotendeels van de schade voorkomen.

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,4 uit 10 op basis van 43.469 beoordelingen