De beste hoesjes voor de iPhone X

|

Op 12 september 2017 heeft Apple niet alleen de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus gepresenteerd, maar ook de iPhone X. Deze telefoon heeft een geheel nieuw design en wijkt erg af van de bestaande iPhones. De iPhone X is speciaal op de markt gebracht o m de tiende verjaardag van iPhone te vieren. Omdat deze telefoon een uniek design heeft, zijn er ook speciale iPhone X watch-cases gemaakt om je gloednieuwe telefoon te beschermen. Ook deze watch-cases zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welk hoesje biedt de beste bescherming voor de iPhone X?

Verschillende iPhone X watch-cases

Door de jaren heen zijn er meerdere watch-cases gemaakt door verschillende producenten. De populairste watch-cases blijven toch wel de book case watch-cases, de back covers en de insteek watch-cases. Vandaar dat we deze drie soorten watch-cases even kort bespreken.

Book case watch-cases

Book case watch-cases

Een veelgebruikt hoesje voor elke telefoon is en blijft een book case hoesje. Gebruikers hiervan vinden het handig dat ze er ook pasjes en briefgeld in kwijt kunnen. Daarbij is bij een book case zowel de voor- als achterkant bedekt en dit zorgt voor het idee dat de telefoon extra goed beschermd is. Een book case is vaak voorzien van een magnetische sluiting, zodat het hoesje niet zomaar open gaat als je de telefoon niet gebruikt.

Back covers

Back covers

Naast de book cases zijn er ook back covers. Het grote verschil is dat zo’n back cover alleen de achterkant van de telefoon bedekt en de voorkant dus nog onbeschermd is. Dit kan natuurlijk verholpen worden met een screen protector van tempered glass. Een groot voordeel van een back cover is het formaat. Vaak neemt dit veel minder ruimte in beslag dan een book case. Bij veel back covers kunnen er geen pasjes mee worden genomen in het hoesje. Tegenwoordig komen er gelukkig steeds meer back covers met ruimte voor pasjes.

Insteek watch-cases

Insteek watch-cases

Een insteek hoesje is een soort tweede broekzak. Je bergt je telefoon op in het hoesje wanneer je het niet gebruikt en kunt de iPhone X eenvoudig uit het hoesje halen als je er gebruik van wilt maken. Het nadeel van dit hoesje, is dat de kans groot is dat de telefoon kapot gaat als hij valt. Dit komt omdat er geen extra hoesje om de telefoon kan wanneer je gebruik maakt van een insteek hoesje. Je moet in dit geval dus extra voorzichtig zijn als je je telefoon gebruikt.

Een iPhone X hoesje met screenprotector

De iPhone X is erg kwetsbaar. Er blijft altijd een groep die de telefoon liever niet wil beschermen, maar dit is toch wel sterk aan te raden. Om het gebruiksgemak niet te verminderen, kun je het beste kiezen voor een praktische bescherming voor de iPhone X. In dit geval is dit, net als bij de iPhone 7 watch-cases, een backcover met daarbij een tempered glass. Een dun iPhone X hoesje heeft als voordeel dat er geen krassen op je iPhone komen en je bijna niet merkt dat er een hoesje om de telefoon zit. Samen met een dunne screen protector van tempered glass is dit dus de meest praktische bescherming voor de iPhone X.

iPhone X watch-cases van bekende merken

Ook voor de iPhone X zijn er heel veel merkloze watch-cases op de markt gebracht. Dit zijn vaak goedkopere watch-cases van een minder goede kwaliteit dan de watch-cases van een bekend merk. Hieronder staan de iPhone X watch-cases van bekende merken met daarbij iets meer informatie over het merk.

Spigen

Spigen heeft een grote collectie die voornamelijk bestaat uit back covers. Dit zijn voornamelijk flexibele back covers met een kleurtje. De meeste watch-cases hiervan zijn doorzichtige watch-cases. Toch zijn er ook genoeg book cases van Spigen, waardoor er dus genoeg keuze is als je op zoek bent naar een Spigen hoesje.

Ringke

Ook Ringke richt zich voornamelijk op de mensen die op zoek zijn naar een back cover voor de telefoon. Ook in dit geval gaat het om flexibele telefoonwatch-cases. Helemaal in het begin maakte Ringke alleen maar back covers. Nu komen er langzaamaan ook book cases van dit merk. In deze watch-cases is er ook ruimte voor pasjes en briefgeld.

Rosso

Rosso is een merk dat alleen bij GSMpunt.nl verkrijgbaar is. Op het gebied van watch-cases bieden ze alleen maar book cases aan. Deze watch-cases worden aangeboden in verschillende series. Voor heel veel telefoons wordt de Element serie aangeboden. Dit zijn goedkope watch-cases die gemaakt zijn van kunstleer. De Deluxe serie is gemaakt voor minder telefoons. Dit is de duurdere variant, gemaakt van echt leer. Naast watch-cases, worden er ook screen protectors van Rosso aangeboden.

Valenta

Valenta is een merk dat al meerdere jaren meedraait op het gebied van telefoon accessoires. Deze echt lederen watch-cases worden voornamelijk gemaakt voor de populaire, en vaak dure, telefoons. Bij Valenta verwachten ze wel iets van de iPhone X, aangezien er ook Valenta watch-cases voor de iPhone X zijn gemaakt. Valenta staat naast de goede kwaliteit book cases bekend om de universele insteek watch-cases die in veel verschillende formaten gemaakt worden.

Populaire iPhone X watch-cases top 6

Natuurlijk is de iPhone X niet de eerste telefoon waarvoor er watch-cases gemaakt worden. Het is nog niet zeker te weten hoe het deze keer uitpakt als het gaat om de populairste iPhone X watch-cases, maar op basis van de voorkeur die iPhone gebruikers gaven bij bijvoorbeeld de iPhone 6 en iPhone 7 watch-cases is er wel een bepaalde trend te zien. Hieronder kun je van dit moment vinden.

Rosso Deluxe Apple iPhone X hoesje

Rosso Deluxe hoesje voor iPhone X

Rosso is merk dat steeds populairder wordt. Het relatief nieuwe merk begon ooit met het produceren van telefoonwatch-cases die gemaakt zijn van kunstleer. Deze watch-cases werden zo goed ontvangen, dat er langzaamaan vraag onstond naar echt lederen watch-cases van dit merk. Hierdoor is de Deluxe serie onstaan. Ook voor de iPhone X zijn er Rosso watch-cases die gemaakt zijn van echt leer.

Apple iPhone X ipaky bumper case transpanrant

iPaky hybrid back case voor iPhone X

Een groot nadeel van een hoesje is dat het design van de telefoon niet meer zichtbaar is. Gelukkig zijn er hiervoor doorzichtige telefoonwatch-cases ontworpen. Uiteraard is er dan ook gedacht aan een transparant iPhone X hoesje.

iPhone X schokbestendig hoesje

Schokbestendig hoesje voor de iPhone X

De iPhone X zelf kan niet bepaald tegen een stootje. Dit is ook de reden dat erg sterk geadviseerd wordt een hoesje om deze telefoon te doen. Bij een val zie je vaak dat de telefoon onbeschadigd is, maar dat het hoesje defect is. Met dit schokbestendige hoesje is de kans groot dat de telefoon en het hoesje allebei ongedeerd blijven bij een val.

iPhone X Valenta Book Case

iPhone X Luxe book case van Valenta

Zoals eerder aangegeven, zijn de Valenta watch-cases altijd met zorg gemaakt van hoogwaardig leer. Dit is een echt lederen hoesje dat met de hand gemaakt is. Met de magneetsluiting is het hoesje gemakkelijk gesloten te houden. Het voordeel van dit hoesje is dat je er ook nog eens pasjes in kwijt kunt.

Spigen wallet flip hoesje Apple iPhone X

Net als in het Valenta hoesje, kun je in dit hoesje pasjes en briefgeld kwijt. Dit is handig, omdat je dan geen extra portemonne hoeft mee te nemen en aan je telefoonhoesje eingelijk al genoeg hebt. Ook dit hoesje is gemaakt van echt leer en is voorzien van een magneetsluiting.

iPhone X Back Cover Leer look

iPhone X back cover met kunstlederen coating

Als je dan toch een back cover wilt met een lederen uitsraling, dan is dit hoesje perfect voor jou. De dunne back cover voor de iPhone X is gemaakt van flexibel TPU materiaal met aan de achterkant een laagje kunstleer.

Transparante iPhone X watch-cases

Bij elke telefoon zijn de transparante watch-cases enorm populair. Dit geldt dus ook voor de iPhone X watch-cases. Deze transparante watch-cases zijn te krijgen in veel verschillende varianten. Er zijn hele basic transparante iPhone X watch-cases, maar er zijn nu zelfs transparante watch-cases met een printje. Hieronder vind je de meest gebruikte transparante iPhone X watch-cases die GSMpunt.nl aanbiedt.

Flexibel transparant iPhone X hoesje

Flexibel Transparant iPhone X hoesje

Voor de iPhone 7 was dit het populairste transparante hoesje, dus we verwachten dat ook veel iPhone X gebruikers dit transparante hoesje om hun telefoon zullen doen. Het grootste voordeel van dit hoesje is dat het een flexibel iPhone X hoesje is. Als je de telefoon per ongeluk laat vallen is het hoesje dus niet direct kapot en vangt het zelfs nog een deel van de klap op, omdat het iets meeveert.

Hard transparant iPhone X hoesje

Hard transparant iPhone X hoesje

Dit hoesje heeft veel weg van het flexibele hoesje. Het grote verschil is dat dit hoesje gemaakt is van hard plastic. Dat wil zeggen dat het veel helderder is dan het TPU hoesje. Het grote nadeel van dit hoesje is dat de kans groter is dat het breekt als je de telefoon laat vallen wanneer het hoesje om de iPhone X zit.

Ringke Air Prism Transparant iPhone X hoesje

Ringke Air Prism Transparant iPhone X hoesje

De Ringke Air Prism watch-cases zijn er in verschillende kleuren. Het verschil met de bovenstaande transparante iPhone X watch-cases, is dat dit hoesje een patroon op de achterkant heeft. Dit geeft een speciaal effect aan het hoesje en het zorgt voor een unieke uitstraling.

Goedkope iPhone X watch-cases

De iPhone X is van zichzelf al duur genoeg, dus een grote groep mensen is op zoek naar een goedkoop iPhone X hoesje dat toch een goede bescherming biedt. Daarom hebben wij een klein overzicht gemaakt van de goedkope iPhone X watch-cases die verkrijgbaar zijn bij GSMpunt.nl. Deze watch-cases zijn voor een klein bedrag aan te schaffen en bieden je peperdure iPhone toch een goede bescherming!

Zwart TPU hoesje iPhone X

Zwart TPU hoesje iPhone X

Als je praat over goedkope iPhone X watch-cases, dan zijn dit vaak heel degelijke en simpele watch-cases. Zo ook dit zwarte hoesje voor de iPhone X. Het grote voordeel van dit hoesje is dat het totaal geen goedkope uitstraling heeft. Het hoesje is gemaakt van flexibel materiaal en is helemaal zwart. Dit kan bijdragen aan een zakelijke uitstraling voor weinig geld.

Hybride iPhone X hoesje met standaard

Hybride iPhone X hoesje met standaard

Als je op zoek bent naar een stevig iPhone X hoesje, dan komt dit hoesje zeker in aanmerking. Het hoesje bestaat namelijk uit meerdere lagen en verschillende materialen. Van buiten is het hoesje gemaakt van hard plastic. De binnenkant is gemaakt van zacht en flexibel TPU materiaal. dit zorgt ervoor dat de telefoon optimaal beschermd is.

Rosso Element book cover iPhone X

Rosso Element book cover iPhone X

Naast de Deluxe versie heeft Rosso ook een goedkopere Element versie gemaakt van deze book covers. Het grote verschil is het materiaal. De Rosso Element is namelijk gemaakt van kunstleer. Dit materiaal is een stuk goedkoper. Daarom is dit hoesje ook goedkoper dan de Rosso Deluxe. De Element is trouwens wel net zo functioneel als de Deluxe. Mocht je dus op zoek zijn naar een goedkope iPhone X book cover, dan is de Rosso Element zeker aan te raden.

De beste iPhone X watch-cases

Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende watch-cases. Wat het beste iPhone X hoesje is, is moeilijk te zeggen. Dit is namelijk per persoon verschillend. Er komen verschillende factoren bij kijken, zoals de prijs van het hoesje, de vorm, de kleur, de dikte en het beschermend vermogen. Hieronder vind je een kleine selectie van wat volgens ons de beste iPhone X watch-cases zijn.

UAG Monarch Hoesje Apple iPhone X

UAG Monarch Hoesje Apple iPhone X

Urban Armor Gear staat al jarenlang bekend om de uitstekende watch-cases die geproduceerd. Ook bij de iPhone X zijn er weer veel verschillende UAG watch-cases toegevoegd aan ons assortiment. Eén van deze iPhone X watch-cases is de UAG Monarch case. Dit is een dik hoesje dat wel tegen een stootje kan, dankzij de dikke TPU randen. Als je een avontuurlijk of sportief type bent en veel reist, raden we zeker een iPhone X hoesje van UAG aan.

Otterbox Symmetry Hoesje Apple iPhone X

Otterbox Symmetry Hoesje Apple iPhone X

Een compact iPhone X hoesje dat toch een heel goede bescherming biedt. Ook de Otterbox Symmetry cases worden al jarenlang gemaakt en zijn bij veel mensen die de hun mobiele telefoon intensief gebruiken razend populair. Dit heeft er vooral mee te maken dat het hoesje een erg goede bescherming biedt zonder dat het vervelend groot of dik is. Het gaat dus niet ten koste van het gebruiksgemak van de telefoon.

Spigen Wallet S hoesje iPhone X

Spigen Wallet S hoesje iPhone X

Spigen heeft in de loop der jaren vooral een naam opgebouwd met het maken van back covers. Toch maken ze tegenwoordig ook steeds meer book covers. Zoals we van ze gewend zijn, zijn ook deze echt leren watch-cases van een erg hoge kwaliteit. Het voordeel van deze iPhone X wallet case is dat je er pasjes en briefgeld in kwijt kunt. Dankzij deze uitsparingen kun je je telefoonhoesje als portemonee gebruiken.

Alle iPhone X watch-cases

Mocht hier toch geen hoesje voor jou bij zitten, bekijk dan Alle iPhone X watch-cases die GSMpunt aanbiedt.

Alle iPhone X watch-cases

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De nieuwe iPhone X is hier!

De nieuwe iPhone is geen standaard update, maar het resultaat van 10 jaar ontwikkeling bij Apple. Dit is de iPhone die Apple altijd al wou maken! Lees er alles over op ons blog.

Laadt je Samsung tablet niet meer op? Lees hier de beste tips!

Bepaalde factoren kunnen er voor zorgen dat de Samsung tablet niet meer goed wilt opladen. Soms kun je deze problemen zelf oplossen. In dit blog geven wij een aantal tips waardoor jij jouw tablet weer kan opladen.

De verschillen tussen Android en IOS

De verschillen in de besturingssystemen Android en IOS lees je in dit blog.

Het voordeel van een privacy tempered glass

Reis je ook veel met het openbaar vervoer, en vind je het vervelend als de passagier naast je ongevraagd meekijkt op je smartphone? Dan is een privacy glass echt iets voor jou.

Het beste Galaxy Note 8 hoesje dat je kunt kopen

Om je wat op weg te helpen, behandelen we in dit artikel de trends als het gaat om hoesjes, belangrijke dingen waar je op moet letten bij het kopen van een Galaxy Note 8 hoesje en natuurlijk hebben we een overzicht gemaakt van de beste Note 8 hoesjes die bij ons verkrijgbaar zijn. Na het lezen van dit artikel hopen we dat je een keuze hebt kunnen maken!

Nieuwste artikelen

Samsung komt met de opvolgers van de Galaxy S10 en de Galaxy Note 10

In januari en februari komen er veel nieuwe toestellen. Met name Samsung is erg actief als het gaat om het lanceren van nieuwe speeltjes. Na de Galaxy A51 en A71 komen ze eind januari ook nog eens met de Samsung Galaxy Note 10 Lite en de Galaxy S10 Lite. Dit zijn de goedkopere varianten van respectievelijk de Note 10 en de S10.

Alles over de nieuwe iPhone 11 Pro

Op 10 September 2019 heeft Apple de nieuwe iPhones gepresenteerd. Een paar dagen later, 13 september, zijn ze te bestellen en vanaf 20 september zijn ze daadwerkelijk beschikbaar. Qua design verschilt deze nieuwe iPhone niet veel van zijn voorganger, maar toch zijn er daadwerkelijk noemenswaardige verschillen tussen de iPhone 11 en de vorige iPhone. In dit artikel kun je de relevantste specs vinden van de opvolger van de iPhone XS, de iPhone 11 Pro.

Lees alles over nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Gisteren heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10-serie gepresenteerd in New York. Voor het eerst brengt Samsung een Note-serie in twee modellen uit. De Note 10 wordt net als zijn voorgangers een grote smartphone, met daarbij een extra grote Note 10 Plus variant. Bekijk hieronder een samenvatting van de Note 10 lancering.

Spullen die niet mogen ontbreken tijdens jouw schooljaar

Op school maak je veel gebruik van je telefoon, en vaak komt er ook een tablet aan te pas. Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Natuurlijk heb je de standaard schoolspullen nodig voor in je etui, zoals een pen, liniaal, potloden of een rekenmachine. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school. Om je schooljaar een stuk leuker te maken hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet waarmee jij er weer volop tegenaan kunt.

Uitgelekt: Beelden van de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Pro

Binnenkort worden de Galaxy Note 10 en de Note 10 Pro op de markt gebracht door Samsung. Ben je benieuwd hoe de camera en de telefoon eruit komt te zien? Hier vind je de eerste beelden al!

Cookies: Informatie Copyright © 2020 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen