De beste hoesjes voor de iPhone X

|

Op 12 september 2017 heeft Apple niet alleen de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus gepresenteerd, maar ook de iPhone X. Deze telefoon heeft een geheel nieuw design en wijkt erg af van de bestaande iPhones. De iPhone X is speciaal op de markt gebracht o m de tiende verjaardag van iPhone te vieren. Omdat deze telefoon een uniek design heeft, zijn er ook speciale iPhone X hoesjes gemaakt om je gloednieuwe telefoon te beschermen. Ook deze hoesjes zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welk hoesje biedt de beste bescherming voor de iPhone X?

Verschillende iPhone X hoesjes

Door de jaren heen zijn er meerdere hoesjes gemaakt door verschillende producenten. De populairste hoesjes blijven toch wel de book case hoesjes, de back covers en de insteek hoesjes. Vandaar dat we deze drie soorten hoesjes even kort bespreken.

Book case hoesjes

Book case hoesjes

Een veelgebruikt hoesje voor elke telefoon is en blijft een book case hoesje. Gebruikers hiervan vinden het handig dat ze er ook pasjes en briefgeld in kwijt kunnen. Daarbij is bij een book case zowel de voor- als achterkant bedekt en dit zorgt voor het idee dat de telefoon extra goed beschermd is. Een book case is vaak voorzien van een magnetische sluiting, zodat het hoesje niet zomaar open gaat als je de telefoon niet gebruikt.

Back covers

Back covers

Naast de book cases zijn er ook back covers. Het grote verschil is dat zo’n back cover alleen de achterkant van de telefoon bedekt en de voorkant dus nog onbeschermd is. Dit kan natuurlijk verholpen worden met een screen protector van tempered glass. Een groot voordeel van een back cover is het formaat. Vaak neemt dit veel minder ruimte in beslag dan een book case. Bij veel back covers kunnen er geen pasjes mee worden genomen in het hoesje. Tegenwoordig komen er gelukkig steeds meer back covers met ruimte voor pasjes.

Insteek hoesjes

Insteek hoesjes

Een insteek hoesje is een soort tweede broekzak. Je bergt je telefoon op in het hoesje wanneer je het niet gebruikt en kunt de iPhone X eenvoudig uit het hoesje halen als je er gebruik van wilt maken. Het nadeel van dit hoesje, is dat de kans groot is dat de telefoon kapot gaat als hij valt. Dit komt omdat er geen extra hoesje om de telefoon kan wanneer je gebruik maakt van een insteek hoesje. Je moet in dit geval dus extra voorzichtig zijn als je je telefoon gebruikt.

Een iPhone X hoesje met screenprotector

De iPhone X is erg kwetsbaar. Er blijft altijd een groep die de telefoon liever niet wil beschermen, maar dit is toch wel sterk aan te raden. Om het gebruiksgemak niet te verminderen, kun je het beste kiezen voor een praktische bescherming voor de iPhone X. In dit geval is dit, net als bij de iPhone 7 hoesjes, een backcover met daarbij een tempered glass. Een dun iPhone X hoesje heeft als voordeel dat er geen krassen op je iPhone komen en je bijna niet merkt dat er een hoesje om de telefoon zit. Samen met een dunne screen protector van tempered glass is dit dus de meest praktische bescherming voor de iPhone X.

iPhone X hoesjes van bekende merken

Ook voor de iPhone X zijn er heel veel merkloze hoesjes op de markt gebracht. Dit zijn vaak goedkopere hoesjes van een minder goede kwaliteit dan de hoesjes van een bekend merk. Hieronder staan de iPhone X hoesjes van bekende merken met daarbij iets meer informatie over het merk.

Spigen

Spigen heeft een grote collectie die voornamelijk bestaat uit back covers. Dit zijn voornamelijk flexibele back covers met een kleurtje. De meeste hoesjes hiervan zijn doorzichtige hoesjes. Toch zijn er ook genoeg book cases van Spigen, waardoor er dus genoeg keuze is als je op zoek bent naar een Spigen hoesje.

Ringke

Ook Ringke richt zich voornamelijk op de mensen die op zoek zijn naar een back cover voor de telefoon. Ook in dit geval gaat het om flexibele telefoonhoesjes. Helemaal in het begin maakte Ringke alleen maar back covers. Nu komen er langzaamaan ook book cases van dit merk. In deze hoesjes is er ook ruimte voor pasjes en briefgeld.

Rosso

Rosso is een merk dat alleen bij GSMpunt.nl verkrijgbaar is. Op het gebied van hoesjes bieden ze alleen maar book cases aan. Deze hoesjes worden aangeboden in verschillende series. Voor heel veel telefoons wordt de Element serie aangeboden. Dit zijn goedkope hoesjes die gemaakt zijn van kunstleer. De Deluxe serie is gemaakt voor minder telefoons. Dit is de duurdere variant, gemaakt van echt leer. Naast hoesjes, worden er ook screen protectors van Rosso aangeboden.

Valenta

Valenta is een merk dat al meerdere jaren meedraait op het gebied van telefoon accessoires. Deze echt lederen hoesjes worden voornamelijk gemaakt voor de populaire, en vaak dure, telefoons. Bij Valenta verwachten ze wel iets van de iPhone X, aangezien er ook Valenta hoesjes voor de iPhone X zijn gemaakt. Valenta staat naast de goede kwaliteit book cases bekend om de universele insteek hoesjes die in veel verschillende formaten gemaakt worden.

Populaire iPhone X hoesjes top 6

Natuurlijk is de iPhone X niet de eerste telefoon waarvoor er hoesjes gemaakt worden. Het is nog niet zeker te weten hoe het deze keer uitpakt als het gaat om de populairste iPhone X hoesjes, maar op basis van de voorkeur die iPhone gebruikers gaven bij bijvoorbeeld de iPhone 6 en iPhone 7 hoesjes is er wel een bepaalde trend te zien. Hieronder kun je van dit moment vinden.

Rosso Deluxe Apple iPhone X hoesje

Rosso Deluxe hoesje voor iPhone X

Rosso is merk dat steeds populairder wordt. Het relatief nieuwe merk begon ooit met het produceren van telefoonhoesjes die gemaakt zijn van kunstleer. Deze hoesjes werden zo goed ontvangen, dat er langzaamaan vraag onstond naar echt lederen hoesjes van dit merk. Hierdoor is de Deluxe serie onstaan. Ook voor de iPhone X zijn er Rosso hoesjes die gemaakt zijn van echt leer.

Apple iPhone X ipaky bumper case transpanrant

iPaky hybrid back case voor iPhone X

Een groot nadeel van een hoesje is dat het design van de telefoon niet meer zichtbaar is. Gelukkig zijn er hiervoor doorzichtige telefoonhoesjes ontworpen. Uiteraard is er dan ook gedacht aan een transparant iPhone X hoesje.

iPhone X schokbestendig hoesje

Schokbestendig hoesje voor de iPhone X

De iPhone X zelf kan niet bepaald tegen een stootje. Dit is ook de reden dat erg sterk geadviseerd wordt een hoesje om deze telefoon te doen. Bij een val zie je vaak dat de telefoon onbeschadigd is, maar dat het hoesje defect is. Met dit schokbestendige hoesje is de kans groot dat de telefoon en het hoesje allebei ongedeerd blijven bij een val.

iPhone X Valenta Book Case

iPhone X Luxe book case van Valenta

Zoals eerder aangegeven, zijn de Valenta hoesjes altijd met zorg gemaakt van hoogwaardig leer. Dit is een echt lederen hoesje dat met de hand gemaakt is. Met de magneetsluiting is het hoesje gemakkelijk gesloten te houden. Het voordeel van dit hoesje is dat je er ook nog eens pasjes in kwijt kunt.

Spigen wallet flip hoesje Apple iPhone X

Net als in het Valenta hoesje, kun je in dit hoesje pasjes en briefgeld kwijt. Dit is handig, omdat je dan geen extra portemonne hoeft mee te nemen en aan je telefoonhoesje eingelijk al genoeg hebt. Ook dit hoesje is gemaakt van echt leer en is voorzien van een magneetsluiting.

iPhone X Back Cover Leer look

iPhone X back cover met kunstlederen coating

Als je dan toch een back cover wilt met een lederen uitsraling, dan is dit hoesje perfect voor jou. De dunne back cover voor de iPhone X is gemaakt van flexibel TPU materiaal met aan de achterkant een laagje kunstleer.

Transparante iPhone X hoesjes

Bij elke telefoon zijn de transparante hoesjes enorm populair. Dit geldt dus ook voor de iPhone X hoesjes. Deze transparante hoesjes zijn te krijgen in veel verschillende varianten. Er zijn hele basic transparante iPhone X hoesjes, maar er zijn nu zelfs transparante hoesjes met een printje. Hieronder vind je de meest gebruikte transparante iPhone X hoesjes die GSMpunt.nl aanbiedt.

Flexibel transparant iPhone X hoesje

Flexibel Transparant iPhone X hoesje

Voor de iPhone 7 was dit het populairste transparante hoesje, dus we verwachten dat ook veel iPhone X gebruikers dit transparante hoesje om hun telefoon zullen doen. Het grootste voordeel van dit hoesje is dat het een flexibel iPhone X hoesje is. Als je de telefoon per ongeluk laat vallen is het hoesje dus niet direct kapot en vangt het zelfs nog een deel van de klap op, omdat het iets meeveert.

Hard transparant iPhone X hoesje

Hard transparant iPhone X hoesje

Dit hoesje heeft veel weg van het flexibele hoesje. Het grote verschil is dat dit hoesje gemaakt is van hard plastic. Dat wil zeggen dat het veel helderder is dan het TPU hoesje. Het grote nadeel van dit hoesje is dat de kans groter is dat het breekt als je de telefoon laat vallen wanneer het hoesje om de iPhone X zit.

Ringke Air Prism Transparant iPhone X hoesje

Ringke Air Prism Transparant iPhone X hoesje

De Ringke Air Prism hoesjes zijn er in verschillende kleuren. Het verschil met de bovenstaande transparante iPhone X hoesjes, is dat dit hoesje een patroon op de achterkant heeft. Dit geeft een speciaal effect aan het hoesje en het zorgt voor een unieke uitstraling.

Goedkope iPhone X hoesjes

De iPhone X is van zichzelf al duur genoeg, dus een grote groep mensen is op zoek naar een goedkoop iPhone X hoesje dat toch een goede bescherming biedt. Daarom hebben wij een klein overzicht gemaakt van de goedkope iPhone X hoesjes die verkrijgbaar zijn bij GSMpunt.nl. Deze hoesjes zijn voor een klein bedrag aan te schaffen en bieden je peperdure iPhone toch een goede bescherming!

Zwart TPU hoesje iPhone X

Zwart TPU hoesje iPhone X

Als je praat over goedkope iPhone X hoesjes, dan zijn dit vaak heel degelijke en simpele hoesjes. Zo ook dit zwarte hoesje voor de iPhone X. Het grote voordeel van dit hoesje is dat het totaal geen goedkope uitstraling heeft. Het hoesje is gemaakt van flexibel materiaal en is helemaal zwart. Dit kan bijdragen aan een zakelijke uitstraling voor weinig geld.

Hybride iPhone X hoesje met standaard

Hybride iPhone X hoesje met standaard

Als je op zoek bent naar een stevig iPhone X hoesje, dan komt dit hoesje zeker in aanmerking. Het hoesje bestaat namelijk uit meerdere lagen en verschillende materialen. Van buiten is het hoesje gemaakt van hard plastic. De binnenkant is gemaakt van zacht en flexibel TPU materiaal. dit zorgt ervoor dat de telefoon optimaal beschermd is.

Rosso Element book cover iPhone X

Rosso Element book cover iPhone X

Naast de Deluxe versie heeft Rosso ook een goedkopere Element versie gemaakt van deze book covers. Het grote verschil is het materiaal. De Rosso Element is namelijk gemaakt van kunstleer. Dit materiaal is een stuk goedkoper. Daarom is dit hoesje ook goedkoper dan de Rosso Deluxe. De Element is trouwens wel net zo functioneel als de Deluxe. Mocht je dus op zoek zijn naar een goedkope iPhone X book cover, dan is de Rosso Element zeker aan te raden.

De beste iPhone X hoesjes

Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende hoesjes. Wat het beste iPhone X hoesje is, is moeilijk te zeggen. Dit is namelijk per persoon verschillend. Er komen verschillende factoren bij kijken, zoals de prijs van het hoesje, de vorm, de kleur, de dikte en het beschermend vermogen. Hieronder vind je een kleine selectie van wat volgens ons de beste iPhone X hoesjes zijn.

UAG Monarch Hoesje Apple iPhone X

UAG Monarch Hoesje Apple iPhone X

Urban Armor Gear staat al jarenlang bekend om de uitstekende hoesjes die geproduceerd. Ook bij de iPhone X zijn er weer veel verschillende UAG hoesjes toegevoegd aan ons assortiment. Eén van deze iPhone X hoesjes is de UAG Monarch case. Dit is een dik hoesje dat wel tegen een stootje kan, dankzij de dikke TPU randen. Als je een avontuurlijk of sportief type bent en veel reist, raden we zeker een iPhone X hoesje van UAG aan.

Otterbox Symmetry Hoesje Apple iPhone X

Otterbox Symmetry Hoesje Apple iPhone X

Een compact iPhone X hoesje dat toch een heel goede bescherming biedt. Ook de Otterbox Symmetry cases worden al jarenlang gemaakt en zijn bij veel mensen die de hun mobiele telefoon intensief gebruiken razend populair. Dit heeft er vooral mee te maken dat het hoesje een erg goede bescherming biedt zonder dat het vervelend groot of dik is. Het gaat dus niet ten koste van het gebruiksgemak van de telefoon.

Spigen Wallet S hoesje iPhone X

Spigen Wallet S hoesje iPhone X

Spigen heeft in de loop der jaren vooral een naam opgebouwd met het maken van back covers. Toch maken ze tegenwoordig ook steeds meer book covers. Zoals we van ze gewend zijn, zijn ook deze echt leren hoesjes van een erg hoge kwaliteit. Het voordeel van deze iPhone X wallet case is dat je er pasjes en briefgeld in kwijt kunt. Dankzij deze uitsparingen kun je je telefoonhoesje als portemonee gebruiken.

Alle iPhone X hoesjes

Mocht hier toch geen hoesje voor jou bij zitten, bekijk dan Alle iPhone X hoesjes die GSMpunt aanbiedt.

Alle iPhone X hoesjes

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De nieuwe iPhone X is hier!

De nieuwe iPhone is geen standaard update, maar het resultaat van 10 jaar ontwikkeling bij Apple. Dit is de iPhone die Apple altijd al wou maken! Lees er alles over op ons blog.

Laadt je Samsung tablet niet meer op? Lees hier de beste tips!

Bepaalde factoren kunnen er voor zorgen dat de Samsung tablet niet meer goed wilt opladen. Soms kun je deze problemen zelf oplossen. In dit blog geven wij een aantal tips waardoor jij jouw tablet weer kan opladen.

De verschillen tussen Android en IOS

De verschillen in de besturingssystemen Android en IOS lees je in dit blog.

Het voordeel van een privacy tempered glass

Reis je ook veel met het openbaar vervoer, en vind je het vervelend als de passagier naast je ongevraagd meekijkt op je smartphone? Dan is een privacy glass echt iets voor jou.

Het beste Galaxy Note 8 hoesje dat je kunt kopen

Om je wat op weg te helpen, behandelen we in dit artikel de trends als het gaat om hoesjes, belangrijke dingen waar je op moet letten bij het kopen van een Galaxy Note 8 hoesje en natuurlijk hebben we een overzicht gemaakt van de beste Note 8 hoesjes die bij ons verkrijgbaar zijn. Na het lezen van dit artikel hopen we dat je een keuze hebt kunnen maken!

Nieuwste artikelen

Een screen protector plakken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het plakken van screen protectors is voor de meesten van ons een lastig karwei. Dit komt omdat we dit maar één keer in de twee jaar hoeven te doen. Vaak besteden we dit liever uit aan een vriend, een broer of een bedrijf die hier (meer) ervaring mee heeft. Met behulp van een installatieframe zorg je ervoor dat je de de tempered glass kaasrecht op je scherm plakt en geen last meer krijgt van luchtbellen.

Win Samsung producten | Summer Sale weken bij GSMpunt

Zeg je zomer, dan zeg je zon. Wat is er nou fijner dan bruinen in de zon of lekker aan het zwembad genieten van een cocktail. Om je zomer nog beter te maken kun je tussen 19 juli 2021 tot en met 8 augustus 2021 bij GSMpunt profiteren van zomerse aanbiedingen. Daarnaast kun je een JBL Charge of Samsung USB - C Powerbank tijdens deze weken winnen!

Geheugen vol van je smartphone? Dit zijn de beste tips!

Bijna iedereen heeft wel eens de melding “Opslagruimte bijna vol” op de smartphone gehad. Gelukkig kun je al met een aantal handige en gratis tips eenvoudig ruimte vrijmaken op je smartphone. In dit artikel nemen wij je mee in de opslagruimte en geheugen op je smartphone. Na het lezen van dit blog heb jij de telefoon opgeschoond en zijn deze vervelende meldingen verleden tijd.

De beste AirTag houders, hangers en hoesjes

Een AirTag is een ronde lichtgewichte schijf. Vaak wil je de AirTag bevestigen aan een item, zoals je kat of portemonnee. Daarnaast is de schijf aardig krasgevoelig. Natuurlijk niet heel ideaal als je ‘m elke dag gebruikt. Wil je de AirTag ergens aan bevestigen en goed beschermen? Schaf dan een houder, sleutelhanger of een case aan. Hierdoor weet je zeker dat de AirTag dicht bij je waardevolle item blijft en minder krassen oploopt. In dit artikel vind je een overzicht!

Wat is de beste screen protector? Wij leggen je alles uit.

Het niet beschermen van het beeldscherm je smartphone kan je duur komen te staan. Een reparatie van het beeldscherm loopt al snel in de papieren. Uit onderzoek van SquareTrade komt naar voren dat elk uur 5.761 smartphone schermen sneuvelen in de U.S. Met een screen protector kun je grotendeels van de schade voorkomen.

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,4 uit 10 op basis van 43.469 beoordelingen