De beste Samsung Galaxy S21 hoesjes op een rij

|

Wat zijn de beste Samsung Galaxy S21 hoesjes. Als jij een S21 hebt, is dat waarschijnlijk een vraag die je graag beantwoord wilt hebben. Er zijn heel veel verschillende hoesjes voor de Samsung S21 gemaakt, dus het is lastig om te bepalen welk hoesje het beste bij jouw levensstijl past. Populaire Galaxy S21 hoesjes zijn de backcovers, gevolgd door de book cases. Als je een dun hoesje wilt, kies je voor een backcover. Heb je liever een hoesje met ruimte voor pasjes, dan schaf je een book case aan.

Originele Samsung S21 hoesjes

Naast het maken van telefoons, maakt Samsung ook hoesjes voor de telefoons die ze aanbieden. Natuurlijk heeft Samsung ook originele Galaxy S21 hoesjes gemaakt. Deze hoesjes passen perfect bij de specificaties van de telefoon. Bij de originele S21 hoesjes kun je denken aan de LED View book cases en de siliconen back covers. Naast deze kende hoesje, zijn er nog veel meer originele Samsung Galaxy S21 hoesjes van Samsung zelf.

Top 5 Samsung Galaxy S21 hoesjes

Naast de originele hoesjes, zijn er nog veel meer Samsung Galaxy S21 hoesjes. Omdat de telefoon zo populair is, zijn er heel veel verschillende merken die hoesjes voor de Samsung S21 aanbieden. Hieronder staat een kort overzicht van een aantal van die hoesjes.

Transparante Samsung Galaxy S21 backcover

Het design van de telefoon blijft zichtbaar met een transparante Samsung Galaxy S21 backcover. Een ander voordeel van dit hoesje, is dat het dun en compact is.

Samsung Galaxy S21 echt lederen hoesje

Als je op zoek bent naar een echt lederen bookcase voor je Samsung S21, dan is de Rosso Deluxe echt een aanrader. Dit betaalbare hoesje is van erg hoge kwaliteit. Het voordeel van dit hoesje is, dat je er pasjes in kwijt kunt.

UAG hoesje voor de Samsung Galaxy S21

Ben je sportief en avontuurlijk? Dan heb je waarschijnlijk een hoesje nodig dat je telefoon super goede bescherming biedt. De robuuste UAG hoesjes voor de Samsung Galaxy S21 bieden die bescherming.

Kunstlederen Samsung S21 hoesje

Wil je een hoesje met een lederen uitstraling, maar wil je niet die hoge prijs betalen voor zo’n hoesje? Geen probleem. Ook voor jou heeft Rosso een oplossing. De kunstlederen hoesjes , Rosso Element, voor de Samsung Galaxy S21 zijn van een hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een lagere prijs dan de Deluxe variant.

Transparant schokbestendig Samsung Galaxy S21 hoesje

Als laatste hebben we nog het schokbestendige hoesje voor de Samsung Galaxy S21. Dit hoesje is ook transparant, maar heel dikkere randen. Die dikke rand kan een klap of schok nóg beter opvangen dan een standaard transparant hoesje. Het hoesje neemt wel iets meer ruimte in beslag, maar dat is het soms wel waard.

Overzicht van alle Samsung Galaxy S21 hoesjes

Natuurlijk zijn er nog veel meer hoesjes voor de S21. Ben je benieuwd naar de hoesjes die je nog meer kunt krijgen? Ons assortiment staat vol met allemaal goede Samsung Galaxy S21 hoesjes van hoge kwaliteit.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S21

Hoewel Samsung normaliter in februari zijn S-Serie aankondigt, hebben ze dit jaar besloten de nieuwe Samsung Galaxy S21 lijn al op 14 januari te presenteren. De Samsung S-Serie is ook niet meer de productlijn van Samsung met de meest luxe specs, want Samsung pakt steeds verder uit met hun foldable lijn van producten. Waar past de Samsung Galaxy S21 dan binnen dit plaatje? In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwe Samsung Galaxy S21 specs en leggen we uit waarom Samsung hiervoor gekozen heeft.

Hoe moet je AirPods schoonmaken? Bekijk ons stappenplan!

Ben jij ook zo trots op je AirPods? Dat kunnen we heel goed begrijpen. Want ze zitten lekker in de oren en er komt ook nog eens fantastisch geluid uit. Je gebruikt ze waarschijnlijk dagelijks bij het sporten, bij een video-call, als je op straat fietst of gewoon lekker als je op de bank zit. Grote kans dat je AirPods na loop van tijd vies zijn geworden. Mede omdat AirPods alleen in het wit verkrijgbaar zijn vallen viezigheden sneller op.

De beste sport apps voor je telefoon of smartwatch!

Wil je individueel gaan sporten? Daar kunnen handige sport apps jou daarbij helpen. Sport apps helpen je motiveren te sporten, houden je prestaties bij en zorgen ervoor dat je de prestaties kunt delen met je vrienden of familie. Maar welke sport apps zijn nou handig bij het sporten? Dat leggen we uit in dit blog! Al deze sport apps zijn gratis te installeren maar kunnen wel in-app aankopen bevatten.

De beste telefoonhouders voor in bed!

Vlak voor het slapen gaan checken we onze telefoon nog even in bed. Of dit nou een filmpje is of het checken van onze social media accounts. Een telefoonhouder voor in bed is hier ideaal. In dit blog leggen we exact uit waarom je zo’n speciale houder aan moet schaffen, wat de beste houder voor in bed is en wat de voordelen zijn.

Dit zijn de beste opladers voor de Samsung Galaxy S21!

Benieuwd naar de beste oplader voor de Samsung Galaxy S21? Dat kunnen we begrijpen, want je wil de S21 zo snel en veilig mogelijk opladen. Samsung heeft besloten om geen oplader en oordopjes mee te leveren bij de Galaxy S21 Familie. Lees hier wat de beste opladers zijn voor de Galaxy S21!

Nieuwste artikelen

Verschillen tussen de Samsung Galaxy A32 4G en het 5G model

In dit blog gaan we dieper in op dit toestel en de verschillen tussen de 4G en 5G variant. Wat we namelijk al wel weten is dat de accessoires voor beide toestel op maat worden gemaakt. Het is dus van belang om hier alvast rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een telefoonhoesje gaat bestellen, want wellicht is het niet compatibel. Lees hier alles wat je moet weten over dit nieuwe toestel van Samsung!

Zoveel data gebruiken apps op je telefoon

Op het moment dat jouw internet provider een bericht stuurt over hoe weinig data je nog over hebt, is het vaak te laat en zit je nog maar op de helft van de maand. Hierna kan je geen Whatsapp sturen naar je vrienden of in de bus een YouTube video te kijken. Hoe vervelend is dat! Wij gaan in dit blog uitleggen hoeveel data elke app verbruikt met tips hoe je dit kan verbeteren.

Alles (terug) vinden met de Samsung Smart Tags

Een soort tag of soort van tracker op het belangrijke item bevestigen waardoor je het altijd terug kan vinden wanneer je het niet kan vinden, kwijt bent geraakt, is gestolen of is weggelopen. Samsung heeft onlangs een nieuw recent product op de markt gebracht, de Samsung Smart Tag. We gaan in dit blog dieper in op dit handige hulpmiddel!

Van binnen en buiten je telefoon schoonmaken? Zo doe je dat!

We gebruiken onze telefoon tegenwoordig iedere dag veelvuldig, zelfs tijdens het eten en op het toilet! Zonder dat het misschien goed zichtbaar is, kan je telefoon of tablet zomaar een bron van bacteriën zijn. De meeste telefoongebruikers maken het toestel schoon met de binnenkant van het shirt, maar is dat wel voldoende om de bacteriën er af te krijgen? En hoe vaak moet jij je smartphone eigenlijk schoonmaken? Iedere dag, week, maand of eigenlijk nooit? In deze blog leggen we je meerdere manieren uit om je telefoon goed schoon te maken. Zo leggen we in het eerste deel uit hoe je de buitenkant goed schoonmaakt en gaan we in het tweede deel dieper in op het van binnen opschonen van jouw telefoon of tablet!

Je telefoon beveiligen: tips om de gegevens op je telefoon te beschermen

Je telefoon beveiligen kan op heel veel verschillende manieren. Er staan veel gegevens op je telefoon, vooral gegevens die je niet met anderen wilt delen. Het is aan te raden om je telefoon zo goed mogelijk te beveiligen. In dit blog laten we je zien op welke manieren dit mogelijk is. Er worden meerdere mogelijkheden besproken hoe jij kunt voorkomen dat anderen jouw gegevens te zien krijgen.

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen