Dit zijn de beste opladers voor de Samsung Galaxy S21!

|

Benieuwd naar de beste oplader voor de Samsung Galaxy S21? Dat kunnen we begrijpen, want je wil de S21 zo snel en veilig mogelijk opladen. Samsung heeft besloten om geen oplader en oordopjes mee te leveren bij de Galaxy S21 Familie. De S21 Familie bestaat uit de Galaxy S21, S21 Plus en de S21 Ultra, zowel 4G als 5G. Dit komt omdat Samsung wil helpen aan het reduceren van elektronisch afval. In dit artikel lichten we de beste opladers uit voor de Galaxy S21. We lichten de twee beste snelladers en draadloze opladers voor de Galaxy S21 uit. Hierbij hebben we ook gekeken naar de beste kwaliteit/prijs verhoudingen. De duurdere opladers hebben vaak iets meer vermogen of er wordt een kabel meegeleverd. 


Overzicht van het blog over de beste opladers voor de Galaxy S21

  1. Handige informatie om te weten bij het aanschaffen van een oplader voor de Galaxy S21
  2. De beste opladers voor de Samsung Galaxy S21

Omdat er standaard geen oplader mee wordt geleverd in de doos van de S21, ben je bijna genoodzaakt om een oplader aan te schaffen. De USB – C oplader van je vorige telefoon is compatibel met de Galaxy S21, alleen duurt het langer voordat je Galaxy S21 volledig is opgeladen. Dit komt omdat je vorige adapter waarschijnlijk minder vermogen heeft. Daarnaast wordt de Galaxy S21 het beste opgeladen met een kabel van USB – C naar USB – C. Deze kabel is meegeleverd in de doos. Daarom is het verstandig om een andere (krachtigere) adapter aan te schaffen. Deze adapter is los verkrijgbaar, maar ook in combinatie met een USB-C Naar USB-C kabel. 

Samsung Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra

In dit artikel hebben we het voornameljk over de Samsung Galaxy S21, maar alles is ook van toepassing op de andere varianten, namelijk de Plus en de Ultra. Het belangrijkste om te weten is dat de S21 en de S21 Plus een vermogen van 25 Watt ondersteunen, terwijl de S21 Ultra 45 Watt ondersteunt. 

Opvallend

Deze trend is wel opvallend. Weet je nog dat Apple aankondigde dat ze de telefoons niet meer voorzien van een 3.5mm poort? Hier werd hard om gelachen op het social media-account van Samsung. Enkele maanden introduceerde Samsung zelf ook een telefoon zonder 3.5mm poort. Enkele maanden geleden introduceerde Apple een nieuw toestel, waarbij geen oplader en oordopjes werden meegeleverd. En nu? Nu doet Samsung hetzelfde.

Handige informatie om te weten bij het aanschaffen van een oplader voor de Galaxy S21

  • Uit onderzoek met meerdere opladers blijkt dat de Galaxy S21 een vermogen van maximaal 25W ondersteund.
  • De Galaxy S21 heeft een USB – C aansluiting.
  • Draadloos opladen is mogelijk met de Galaxy S21.
  • Er is een USB - C naar USB - C kabel meegeleverd in de doos van de S21. Let dus goed op of je alleen een een adapter (blokje) aan wilt schaffen of een adapter + kabel. Zou zonde zijn als je één kabel niet gebruikt. Daarnaast is het van belang om goed te kijken dat de input van de adapter ook USB - C is (voorheen was dit Micro USB).

De beste opladers voor de Samsung Galaxy S21

Waarschijnlijk heb je nog een oplader liggen van je vorige telefoon. Let goed op dat deze opladers waarschijnlijk minder vermogen hebben dan de nieuwste opladers. Dit betekent dus dat oudere opladers er langer over doen om je Galaxy S21 op te laden. Hieronder hebben wij de beste opladers voor de Samsung Galaxy S21 overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar al onze opladers? Bekijk dan de Samsung Galaxy S21 Opladers in onze webshop. We hebben onderscheid gemaakt tussen snelladers (door middel van een kabel) en draadloze opladers.

TIP: Bij GSMpunt kun je profiteren van 5% bundel korting, zo shop jij je oplader in combinatie met een hoesje of andere telefoonaccessoire extra voordelig. De bundels kun je vinden onderaan de productpagina.

Beste snelladers voor de Galaxy S21

1. Originele Samsung USB – C Snellader 25W

De beste oplader voor de Samsung Galaxy S21 is deze Originele Snellader van Samsung. Deze oplader ondersteunt fast-charging opladen met 25 watt. Dit is ook het maximale vermogen wat de Galaxy S21 en de S21 Plus aan kunnen. Bijkomend voordeel is dat het een originele adapter is van Samsung. Hierdoor wordt je telefoon efficiënt en veilig opgeladen omdat de oplader en telefoon beide door Samsung zijn gefabriceerd. Je Galaxy S21 is in een mum van tijd weer vol met deze oplader!

Je kunt de oplader ook gebruiken voor andere toestellen. In de doos ontvang je alleen het adapter blokje met 25W ondersteuning. De USB – C kabel naar USB – C kabel die mee is geleverd bij de doos van de S21 is compatibel met deze oplader.2. Originele Samsung Fast Charger (45W) Snelle USB - C Oplader

Wil je een volledige nieuwe oplader aanschaffen (dus inclusief kabel), dan kun je het beste de Originele Samsung Fast Charger 45 Watt Snelle USB - C Oplader aanschaffen. Deze oplader beschikt over 45W. Het maximale vermogen wat een Galaxy S21 aan kan is 25W. De lader zal dit herkennen en daardoor maximaal een vermogen leveren van 25W. Samsung verwacht in de toekomst het maximale vermogen van nieuwe toestellen kunnen opschroeven, dus deze oplader is ook toekomstbestendig. De S21 Ultra kan al opgeladen worden met 45W.Beste Draadloze opladers voor de Galaxy S21

1. Samsung Wireless Charger Stand 15W

Vind je het opladen via een kabel niet zo handig? Dan kun als alternatief je S21 ook draadloos opladen. Je legt je toestel dan op een soort plaat en je toestel wordt automatisch opgeladen. In het afgelopen jaar zijn er krachtige draadloze opladers op de markt gezet.

De beste draadloze oplader voor je Galaxy S21 is de ‘Originele Samsung Wireless Charging Stand Fast Charge Oplader’. Het unieke van deze draadloze oplader is dat het snelladen ondersteund en 15W levert. Daarmee is het de krachtigste draadloze oplader van Samsung. USB - C naar USB - C kabel is meegeleverd bij deze oplader.2. Samsung Wireless Charger Pad Slim (EP-1100) Fast Charge Oplader Zwart (10W)

Wil je liever iets minder geld uitgeven aan een draadloze oplader? Kies dan de Originele Wireless Charger Pad van Samsung. Deze draadloze oplader levert een vermogen van 10W. Om de draadloze oplader te voorzien van elektriciteit heb je een USB - C kabel en eventueel een adapter nodig. Als de draadloze oplader gevoed wordt, dan hoef je alleen je Galaxy S21 op de pad te legen. Een prima alternatief voor een veel zachter prijsje!


Hulp nodig bij het kiezen van de beste oplader voor je Samsung S21?

We kunnen best begrijpen dat het moeilijk is om de beste oplader te kiezen. Denk goed na op welke wijze je de S21 wilt opladen, hoe snel je de telefoon wilt opladen en welke kabel je wilt gebruiken. De prijs is vaak afhankelijk van het aantal (W) wat een oplader kan leveren en de fabrikant. Bekijk hier het gehele assortiment opladers voor de Samsung Galaxy S21. Maak gebruik van de handige productfilters zodat je snel en makkelijk de beste oplader kan vinden voor je S21. Heb je een extra kabel nodig? Schaf dan de originele USB - C naar USB - C  kabel of Micro USB - Kabel naar USB - C van Samsung aan. 

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen of opmerkingen? Geef het dan gerust aan. Onze productexperts staan elke werkdag voor je klaar.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De handigste telefoonaccessoires bij het sporten

Bij veel verschillende sporten nemen we vaak onze telefoon of smartwatch mee om bereikbaar te blijven, muziek af te kunnen spelen of de sportprestaties te kunnen meten door middel van een app. Er zijn veel verschillende accessoires die er voor zorgen dat je ideaal kunt sporten in combinatie met je telefoon en smartwatch. Of het nou voor hardlopen of voor mountainbiken is, voor elke sport is er een handige telefoonaccessoire!

WhatsApp meldingen lezen op het vergrendelscherm

Whatsapp is één van de meest gebruikte apps ter wereld. Met Whatsapp kun je snel, eenvoudig en veilig gratis berichten versturen naar je familie, vrienden en andere contacten. Als je een whatsapp krijgt, dan krijg je hier een melding van op je telefoon. Echter moet je bij sommige telefoons eerst je mobiel ontgrendelen voordat je de inhoud van de berichten kunt lezen. In dit blog leggen we je precies uit hoe jij je whatsapp berichten op je vergrendelscherm kunt lezen.

Black Friday Deals bij GSMpunt in één overzicht

Black Friday, de dag na thanksgiving day en de week van spectaculaire acties. Allerlei producten worden voor een lagere prijs op deze dag aangeboden om je kerstaankopen zo voordelig mogelijk te kunnen inkopen. Nu we door het COVID-pandemie steeds meer thuis blijven, bestellen we de kerstaankopen zoveel mogelijk online. Er zijn zoveel producten in de aanbieding, ook bij GSMpunt, maar wat zijn nou de beste Black Friday Deals? Die hebben we overzichtelijk voor je op een rijtje gezet zodat je geen actie mist.

Alles over de antibacteriële screenprotectors van PanzerGlass

Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel, bacteriën op het scherm van je telefoon. Volgens onderzoek zitten er op je telefoon ruim 17.000 bacteriën. Met een antibacteriële screenprotector van PanzerGlass zorg je voor een schoon scherm.

Vrijdag de 13e | Vermijd ongelukken met deze telefoonaccessoires

Vrijdag de 13e is voor vele bijgelovige mensen een angstige dag. Veel mensen zien dit als een ongeluksdag en zijn daardoor alerter dan op andere dagen, want immers zit een ongelukje in een klein hoekje. Wij hebben de handigste telefoonaccessoires voor jou op een rijtje gezet zodat je goed voorbereid bent op deze dag.

Nieuwste artikelen

Heeft de Samsung Galaxy S21 een microSD slot voor geheugenkaarten?

Het is officieel bevestigd door Samsung; de Samsung Galaxy S21 Familie beschikt niet meer over een micro SD kaart waar jij je een geheugenkaart in kunt stoppen. Het gaat specifiek om de Samsung Galaxy S21, S21+ en de S21 Ultra. Dit betekent dus dat je het geheugen niet meer kunt uitbreiden. Maar waarom doet Samsung dit? Verschillende experts uit de markt zeggen het volgende over.

De beste Samsung Galaxy S21 hoesjes op een rij

Wat zijn de beste Samsung Galaxy S21 hoesjes. Als jij een S21 hebt, is dat waarschijnlijk een vraag die je graag beantwoord wilt hebben. Er zijn heel veel verschillende hoesjes voor de Samsung S21 gemaakt, dus het is lastig om te bepalen welk hoesje het beste bij jouw levensstijl past. Populaire Galaxy S21 hoesjes zijn de backcovers, gevolgd door de book cases. Als je een dun hoesje wilt, kies je voor een backcover. Heb je liever een hoesje met ruimte voor pasjes, dan schaf je een book case aan.

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S21

Hoewel Samsung normaliter in februari zijn S-Serie aankondigt, hebben ze dit jaar besloten de nieuwe Samsung Galaxy S21 lijn al op 14 januari te presenteren. De Samsung S-Serie is ook niet meer de productlijn van Samsung met de meest luxe specs, want Samsung pakt steeds verder uit met hun foldable lijn van producten. Waar past de Samsung Galaxy S21 dan binnen dit plaatje? In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwe Samsung Galaxy S21 specs en leggen we uit waarom Samsung hiervoor gekozen heeft.

Hoe moet je AirPods schoonmaken? Bekijk ons stappenplan!

Ben jij ook zo trots op je AirPods? Dat kunnen we heel goed begrijpen. Want ze zitten lekker in de oren en er komt ook nog eens fantastisch geluid uit. Je gebruikt ze waarschijnlijk dagelijks bij het sporten, bij een video-call, als je op straat fietst of gewoon lekker als je op de bank zit. Grote kans dat je AirPods na loop van tijd vies zijn geworden. Mede omdat AirPods alleen in het wit verkrijgbaar zijn vallen viezigheden sneller op.

De beste sport apps voor je telefoon of smartwatch!

Wil je individueel gaan sporten? Daar kunnen handige sport apps jou daarbij helpen. Sport apps helpen je motiveren te sporten, houden je prestaties bij en zorgen ervoor dat je de prestaties kunt delen met je vrienden of familie. Maar welke sport apps zijn nou handig bij het sporten? Dat leggen we uit in dit blog! Al deze sport apps zijn gratis te installeren maar kunnen wel in-app aankopen bevatten.

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen