De beste telefoonhouders voor in bed!

|

Vlak voor het slapen gaan checken we onze telefoon nog even in bed. Of dit nou een filmpje is of het checken van onze social media accounts. Een telefoonhouder voor in bed is hier ideaal. In dit blog leggen we exact uit waarom je zo’n speciale houder aan moet schaffen, wat de beste houders voor in bed zijn en de natuurlijk de voordelen.

Waarom een telefoonhouder voor in bed kopen?

Comfortabel liggen

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom een telefoonhouder in bed een ideale uitkomst is. Net voor het slapen gaan kijken veel mensen nog even op hun telefoon. Meestal lig je met je gezicht horizontaal in bed. Vaak neem je een rare houding aan, omdat jij je telefoon wilt bekijken en niet telkens wil dat het scherm steeds blijft roteren naar een staande of liggende weergave. Bij een houder blijft het scherm stil en kan jij klachtenvrij in elke gewenste situatie liggen. Als je de houder goed installeert, kun je zelfs op je rug gaan liggen in plaats van op je zij! Ideaal bij het bekijken van je favoriete Netflix serie!

Voldoende afstand

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat veel telefoongebruikers de telefoon op slechts 20 centimeter afstand van onze ogen houden. Te veel kijken naar het scherm kan volgens onderzoekers schade aan je netvlies veroorzaken. Diverse oogopticiens raden dus ook aan om je scherm op armlengte afstand (ongeveer 40cm) te houden, want dat is beter voor je ogen. Met behulp van een houder kun je ervoor zorgen dat je telefoonscherm voldoende afstand heeft met je ogen.

Stijve hand

Tenslotte is het niet fijn dat je na enige tijd een zere of stijve hand krijgt. Je herkent vast wel eens dat moment dat je in bed lag en je telefoon op je gezicht viel, omdat je even niet meer oplette of omdat je hand stijf was geworden. Met een telefoonhouder voor in bed hoef je zelf de telefoon niet meer vast te houden en krijg je geen last meer van zere handen of gezichten ;).

Voordelen van een telefoonhouder in bed

  • Je kunt in elke gewenste houding gaan zitten of liggen om je telefoon te bedienen of naar het scherm te kijken. De houder beschikt over een flexibele arm, waardoor je de telefoon zowel horizontaal, verticaal of zelfs ‘scheef’ kunt gebruiken.
  • Je hoeft zelf de telefoon niet meer vast te houden, hierdoor krijg je geen last meer van een stijve hand.
  • Je hebt je handen vrij, hierdoor kun je meeschrijven als je bijvoorbeeld een presentatie volgt. 
  • Je smartphone scherm kan voldoende afstand houden met je ogen.
  • De meeste houders voor in bed zijn universeel. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook een tablet of andere telefoon in de houder klikken.
  • Je kunt de houder ook gebruiken voor andere situaties zoals op het bureau en op de boot.

De beste telefoonhouders voor in bed!

De onderstaande twee telefoonhouders zijn het beste te gebruiken voor in bed. Heb je rondom je bed een balk van maximaal 1 centimeter? Dan raden we de Baseus Universele 360 aan (nummer 1) houder aan. Indien je deze houder nergens aan kunt bevestigen, dan raden we de verstelbare houder met de flexibele arm aan (nummer 2).

1. Baseus Universele Flexibele 360° Verstelbare Houder

De Baseus Universele Flexibele 360° Verstelbare Houder is voor ons de beste telefoonhouder voor in bed. De houder is geschikt voor telefoons en tablets met een afmeting tussen de 4,7 en 12,9 inch. Je kunt de houder bevestigen aan de tafel, aan je bed of aan andere elementen zoals een balk die 0,05cm tot en met 0,99cm dik zijn. De houder zal het oppervlak niet beschadigen omdat het product beschikt over rubberen kussentjes.

De houder beschikt over klemmen waar jij je telefoon of tablet in kunt klemmen. De klem is zo sterk dat je telefoon of tablet er niet uit kan vallen. De houder beschikt eigenlijk over twee soorten stangen. De eerste stang kun je op hoogte verstellen. De tweede stang is flexibel en kun je 360 graden draaien. Hierdoor kun je de tablet of telefoon horizontaal gebruiken. Ideaal voor het kijken van Neflix series in bed! De bovenstaande video hoort bij deze houder voor in bed.

2. Verstelbare Telefoon / Tablet stevige Tripod Standaard

De stevige verstelbare telefoon of tablet houder kun je naast je bed zetten en is daarom geschikt voor bijna iedere situatie en bed. De maximale hoogte van deze houder is 1,70m. Het voordeel van deze houder is dat je ook je tablet in de houder kan klikken, waardoor je hem voor meerdere apparaten kunt gebruiken. Daarnaast kun je de houder makkelijk inklappen en meenemen. De houder hebben we inmiddels één jaar op voorraad en wordt door honderden mensen gebruikt. Uit reviews blijkt dat gebruikers de houder handig vinden en voornamelijk makkelijk te verstellen is! 

Onbezorgd je telefoon gebruiken in bed!

Ben je dus op zoek naar een houder voor in bed? Schaf dan de een van de bovenstaande houders aan. Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over telefoonhouders voor in bed? Geef het dan gerust aan en wij proberen je zo goed mogelijk op weg te helpen! 

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Dit zijn de beste opladers voor de Samsung Galaxy S21!

Benieuwd naar de beste oplader voor de Samsung Galaxy S21? Dat kunnen we begrijpen, want je wil de S21 zo snel en veilig mogelijk opladen. Samsung heeft besloten om geen oplader en oordopjes mee te leveren bij de Galaxy S21 Familie. Lees hier wat de beste opladers zijn voor de Galaxy S21!

De handigste telefoonaccessoires bij het sporten

Bij veel verschillende sporten nemen we vaak onze telefoon of smartwatch mee om bereikbaar te blijven, muziek af te kunnen spelen of de sportprestaties te kunnen meten door middel van een app. Er zijn veel verschillende accessoires die er voor zorgen dat je ideaal kunt sporten in combinatie met je telefoon en smartwatch. Of het nou voor hardlopen of voor mountainbiken is, voor elke sport is er een handige telefoonaccessoire!

WhatsApp meldingen lezen op het vergrendelscherm

Whatsapp is één van de meest gebruikte apps ter wereld. Met Whatsapp kun je snel, eenvoudig en veilig gratis berichten versturen naar je familie, vrienden en andere contacten. Als je een whatsapp krijgt, dan krijg je hier een melding van op je telefoon. Echter moet je bij sommige telefoons eerst je mobiel ontgrendelen voordat je de inhoud van de berichten kunt lezen. In dit blog leggen we je precies uit hoe jij je whatsapp berichten op je vergrendelscherm kunt lezen.

Black Friday Deals bij GSMpunt in één overzicht

Black Friday, de dag na thanksgiving day en de week van spectaculaire acties. Allerlei producten worden voor een lagere prijs op deze dag aangeboden om je kerstaankopen zo voordelig mogelijk te kunnen inkopen. Nu we door het COVID-pandemie steeds meer thuis blijven, bestellen we de kerstaankopen zoveel mogelijk online. Er zijn zoveel producten in de aanbieding, ook bij GSMpunt, maar wat zijn nou de beste Black Friday Deals? Die hebben we overzichtelijk voor je op een rijtje gezet zodat je geen actie mist.

Alles wat je moet weten over styluspennen

Touchscreens zijn al niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Je gebruikt ze waarschijnlijk elke dag op je telefoon of tablet. Maar schrijven en tekenen op je telefoon op tablet kan soms knap lastig zijn. Het touchscreen reageert soms slecht op aanrakingen van je vinger en dit gaat vaak ten koste van de nauwkeurigheid. Zo ben je lekker aan het scrollen en klik je weer net op die kleine irritante link. Of je probeert een woord te selecteren maar pakt steeds de gehele tekst. Maar gelukkig is daar iets op bedacht, namelijk de styluspen! In deze blog praten we je bij over alles wat je moet weten over deze stylus!

Nieuwste artikelen

Het Samsung Galaxy A52 Unpack event is aangekondigd!

Samsung zal op 17 maart 2021 de nieuwe Samsung Galaxy A52 onthullen. De Samsung Galaxy A52 is de opvolger van de Galaxy A51. De onthulling is een groot moment in de telefoonwereld, omdat de Samsung Galaxy A51 één van de bestverkochte (Android) telefoon was van 2020. Veel telefoon fanaten zijn benieuwd of de Samsung Galaxy A52 het net zo goed gaat doen als zijn voorganger!

Verschillen tussen de Samsung Galaxy A32 4G en het 5G model

In dit blog gaan we dieper in op dit toestel en de verschillen tussen de 4G en 5G variant. Wat we namelijk al wel weten is dat de accessoires voor beide toestel op maat worden gemaakt. Het is dus van belang om hier alvast rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een telefoonhoesje gaat bestellen, want wellicht is het niet compatibel. Lees hier alles wat je moet weten over dit nieuwe toestel van Samsung!

Zoveel data gebruiken apps op je telefoon

Op het moment dat jouw internet provider een bericht stuurt over hoe weinig data je nog over hebt, is het vaak te laat en zit je nog maar op de helft van de maand. Hierna kan je geen Whatsapp sturen naar je vrienden of in de bus een YouTube video te kijken. Hoe vervelend is dat! Wij gaan in dit blog uitleggen hoeveel data elke app verbruikt met tips hoe je dit kan verbeteren.

Alles (terug) vinden met de Samsung Smart Tags

Een soort tag of soort van tracker op het belangrijke item bevestigen waardoor je het altijd terug kan vinden wanneer je het niet kan vinden, kwijt bent geraakt, is gestolen of is weggelopen. Samsung heeft onlangs een nieuw recent product op de markt gebracht, de Samsung Smart Tag. We gaan in dit blog dieper in op dit handige hulpmiddel!

Van binnen en buiten je telefoon schoonmaken? Zo doe je dat!

We gebruiken onze telefoon tegenwoordig iedere dag veelvuldig, zelfs tijdens het eten en op het toilet! Zonder dat het misschien goed zichtbaar is, kan je telefoon of tablet zomaar een bron van bacteriën zijn. De meeste telefoongebruikers maken het toestel schoon met de binnenkant van het shirt, maar is dat wel voldoende om de bacteriën er af te krijgen? En hoe vaak moet jij je smartphone eigenlijk schoonmaken? Iedere dag, week, maand of eigenlijk nooit? In deze blog leggen we je meerdere manieren uit om je telefoon goed schoon te maken. Zo leggen we in het eerste deel uit hoe je de buitenkant goed schoonmaakt en gaan we in het tweede deel dieper in op het van binnen opschonen van jouw telefoon of tablet!

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen