5 redenen waarom je een Powerbank aan moet schaffen

|

Een van de meest voorkomende klachten over het gebruik van smartphones en tablets is het feit dat de batterij zo snel leeg is. Net even geen oplader bij de hand, of moet je wat langer door dan gedacht? Het is namelijk erg vervelend wanneer de batterij van je telefoon leeg is. Je bent namelijk niet meer bereikbaar, kunt geen muziek meer luisteren en ook geen gebruik meer maken van social media. Gelukkig is er tegenwoordig een manier om je telefoon makkelijk en draadloos op te laden via een Powerbank. Wij hebben vijf redenen voor jou verzameld waarom een Powerbank juist zo handig is!

Een lange reis

Iedereen heeft er weleens last van, lange busreizen, de trein die weer eens vertraging heeft of je moet wachten totdat iemand je op komt halen. Gelukkig hebben we onze telefoon nog waar wij onze muziek, en filmpjes op af kunnen spelen. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van social media om zo het lange wachten aangenamer te maken. Helaas kost dit enorm veel energie van de batterij. Het is belangrijk dat de Powerbank makkelijk mee te nemen is. Powerbanks zijn verkrijgbaar in klein formaat, dit is handig tijdens het fietsen of tijdens het rijden op een scooter/motor. Voor de kinderen op de achterbank is het leuk dat zij spelletjes kunnen spelen op de telefoon of iPad, hierbij maakt het vaak minder uit hoe groot de Powerbank daadwerkelijk is. Een Powerbank voorkomt dat je met een lege batterij komt te zitten en zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Met een Powerbank hoef jij je dus geen zorgen meer te maken om je batterij het lange reizen!

powerbank, lange reis

Een dag weg

We kunnen het allemaal wel gebruiken soms, een lekker dagje weg met familie of vrienden naar de dierentuin, een pretpark, de natuur in of lekker een dagje shoppen in een van onze grote steden. Een dagje uit begint vaak vroeg en je komt vaak aan het einde van de dag pas weer thuis. Om je mobiel optimaal te kunnen gebruiken voor het maken van foto’s of video’s kun je gebruik maken van een Powerbank. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de mooie moment niet kunt vastleggen op je telefoon!

Op vakantie

Tijdens je vakantie is er natuurlijk genoeg te zien en te beleven. Alles wat je beleeft wil je graag delen met je vrienden via social media of Whatsapp. Elke dag wil je optimaal besteden, en met het gebruik van een Powerbank, kan jij je mobiele telefoon op elk moment van jouw vakantie gebruiken. Let er wel op dat je een Powerbank niet verstopt in je onderwegkoffer bij het vliegen, dit kan ervoor zorgen dat je langer bij de controle bezig bent dan je lief is.

powerbank, vakantie

Een lange school/werkdag

Je bent halverwege de dag en je komt erachter dat je telefoon het einde van de dag niet gaat halen. Je moet nog de hele middag en wil graag gebruik blijven maken van je telefoon, maar hebt niet de beschikking over een stopcontact. Dankzij je Powerbank kun jij gewoon je telefoon opladen en bij je houden tijdens het werk of tijdens de les.

powerbank kopen

Vergeten je telefoon op te laden

Het overkomt ons allemaal weleens, je wordt ’s ochtends wakker en je komt erachter dat je vergeten bent je telefoon op te laden. Je hebt helaas geen tijd meer om je telefoon alsnog op te laden. Door je Powerbank mee te nemen los je dit soort situaties direct op. De Powerbank zorgt er namelijk voor dat je telefoon wordt opgeladen terwijl je hem gebruikt!

powerbank, opladen vergeten

Powerbank

Een Powerbank is een externe oplaadbare batterij. Hiermee heb je altijd een mobiele oplader bij de hand voor de momenten waarop je niet bij een stopcontact in de buurt bent. Zo kom je niet meer met een lege batterij te zitten als je nog net dat ene telefoontje wil plegen, of wanneer je toch echt het einde van de film wil zien. Een Powerbank laad je op met een (meegeleverde) kabel. Wil je een Powerbank kopen? Bedenk dan goed wat je wensen zijn. Allereerst kijk je naar de capaciteit van de Powerbank. Hoe hoger het aantal mAh, hoe vaker je een smartphone oplaadt met een volle Powerbank. Een goed voorbeeld hiervan is een iPhone 6, deze heeft een batterij met 1800mAh. Als je een Powerbank koopt met een capaciteit van 16.000mAh dan kun je dus jouw iPhone 6 maarliefst 8x volledig vol laden. Op deze manier kun je dus de Powerbank kopen die voldoen aan jouw wensen. Powerbanks met meer mAh zijn groter dan Powerbanks met weinig mAh. Wil je ook tablets opladen? Kies dan een Powerbank met een minimale stroomsterkte van 2.1A.

powerbank kopen

Geef ons jouw mening

Verder lezen

iPhone batterij snel leeg? Vind hier verbetertips

Heb jij ook het probleem dat je iPhone batterij binnen een dag leeg is? Net als je 's avonds nog even van huis gaat is je batterij leeg en moet deze opgeladen worden op een plek waar je niet de beschikking hebt over een stopcontact. Er zijn verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat jouw batterij niet zo snel leeg gaat.

Dit is de iPhone 6SE!

Het is een Duits bedrijf gelukt om met een nep behuizing uit China een iPhone SE om te bouwen in een behuizing die er uitziet als een iPhone 6. Deze behuizingen werden al langer verkocht voor de iPhone 5, maar door de vernieuwde specificaties van de iPhone SE is het natuurlijk net een iPhone 6.

Huawei P9 Aangekondigd | Leica dual-camera toestel

De Huawei P9 is het vlaggenschip van 2016 voor de Chinese fabrikant. Het toestel lijkt veel op zijn voorganger, maar alle details zijn meer verfijnd. De Huawei P9 heeft een super strakke afwerking, maar wat het toestel uniek en bijzonder maakt, is de dual-camera waarover het beschikt. Lees er hier alles over!

Het verschil tussen de iPhone SE en iPhone 5S

Wat is nu exact het verschil tussen de nieuwe Apple iPhone SE en de iPhone 5S? Is de iPhone SE een waardige upgrade voor mensen die al over een iPhone 5S beschikken? En als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, welke moet je dan aanschaffen? Op al deze vragen geeft Jonathan Morrison antwoord. Bekijk de video.

De top 5 nieuwe Android N features

Hoewel de meeste mensen nog geen Android M draaien, is er al een preview beschikbaar van de volgende uitvoering: Android N. Wat zijn de belangrijkste features? Maques Brownlee verteld je belangrijkste vernieuwingen. Android N is alleen beschikbaar voor Nexus eigenaren. Het wordt niet aangeraden om deze preview te instaleren op de telefoon die je algemeen gebruikt.

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Werkt draadloos opladen met een hoesje?

Misschien is het eerst handig om te weten hoe draadloos laden precies werkt. Bij het draadloos laden wordt elektrische energie overgebracht via inductiespoelen. In draadloze opladers zit een inductiespoel die als zender fungeert. In je smartphone zit een inductiespoel die als ontvanger fungeert. Wanneer deze twee spoelen dicht bij elkaar komen ontstaat er een elektromagnetisch veld. Dit stroomcircuit wordt ook wel inductie genoemd.

GSMpunt komt met een handige pagina voor iPhone gebruikers

Als je op zoek bent naar een iPhone hoesje, dan kun je jouw favoriete hoesje nu nog gemakkelijker vinden bij GSMpunt. We hebben namelijk een speciale pagina gelanceerd met daarop alleen maar iPhone hoesjes, zodat het voor jou als iPhone gebruiker heel eenvoudig is om een iPhone hoesje naar jouw smaak te vinden.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen