5 redenen waarom je een Powerbank aan moet schaffen

|

Een van de meest voorkomende klachten over het gebruik van smartphones en tablets is het feit dat de batterij zo snel leeg is. Net even geen oplader bij de hand, of moet je wat langer door dan gedacht? Het is namelijk erg vervelend wanneer de batterij van je telefoon leeg is. Je bent namelijk niet meer bereikbaar, kunt geen muziek meer luisteren en ook geen gebruik meer maken van social media. Gelukkig is er tegenwoordig een manier om je telefoon makkelijk en draadloos op te laden via een Powerbank. Wij hebben vijf redenen voor jou verzameld waarom een Powerbank juist zo handig is!

Een lange reis

Iedereen heeft er weleens last van, lange busreizen, de trein die weer eens vertraging heeft of je moet wachten totdat iemand je op komt halen. Gelukkig hebben we onze telefoon nog waar wij onze muziek, en filmpjes op af kunnen spelen. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van social media om zo het lange wachten aangenamer te maken. Helaas kost dit enorm veel energie van de batterij. Het is belangrijk dat de Powerbank makkelijk mee te nemen is. Powerbanks zijn verkrijgbaar in klein formaat, dit is handig tijdens het fietsen of tijdens het rijden op een scooter/motor. Voor de kinderen op de achterbank is het leuk dat zij spelletjes kunnen spelen op de telefoon of iPad, hierbij maakt het vaak minder uit hoe groot de Powerbank daadwerkelijk is. Een Powerbank voorkomt dat je met een lege batterij komt te zitten en zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Met een Powerbank hoef jij je dus geen zorgen meer te maken om je batterij het lange reizen!

powerbank, lange reis

Een dag weg

We kunnen het allemaal wel gebruiken soms, een lekker dagje weg met familie of vrienden naar de dierentuin, een pretpark, de natuur in of lekker een dagje shoppen in een van onze grote steden. Een dagje uit begint vaak vroeg en je komt vaak aan het einde van de dag pas weer thuis. Om je mobiel optimaal te kunnen gebruiken voor het maken van foto’s of video’s kun je gebruik maken van een Powerbank. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de mooie moment niet kunt vastleggen op je telefoon!

Op vakantie

Tijdens je vakantie is er natuurlijk genoeg te zien en te beleven. Alles wat je beleeft wil je graag delen met je vrienden via social media of Whatsapp. Elke dag wil je optimaal besteden, en met het gebruik van een Powerbank, kan jij je mobiele telefoon op elk moment van jouw vakantie gebruiken. Let er wel op dat je een Powerbank niet verstopt in je onderwegkoffer bij het vliegen, dit kan ervoor zorgen dat je langer bij de controle bezig bent dan je lief is.

powerbank, vakantie

Een lange school/werkdag

Je bent halverwege de dag en je komt erachter dat je telefoon het einde van de dag niet gaat halen. Je moet nog de hele middag en wil graag gebruik blijven maken van je telefoon, maar hebt niet de beschikking over een stopcontact. Dankzij je Powerbank kun jij gewoon je telefoon opladen en bij je houden tijdens het werk of tijdens de les.

powerbank kopen

Vergeten je telefoon op te laden

Het overkomt ons allemaal weleens, je wordt ’s ochtends wakker en je komt erachter dat je vergeten bent je telefoon op te laden. Je hebt helaas geen tijd meer om je telefoon alsnog op te laden. Door je Powerbank mee te nemen los je dit soort situaties direct op. De Powerbank zorgt er namelijk voor dat je telefoon wordt opgeladen terwijl je hem gebruikt!

powerbank, opladen vergeten

Powerbank

Een Powerbank is een externe oplaadbare batterij. Hiermee heb je altijd een mobiele oplader bij de hand voor de momenten waarop je niet bij een stopcontact in de buurt bent. Zo kom je niet meer met een lege batterij te zitten als je nog net dat ene telefoontje wil plegen, of wanneer je toch echt het einde van de film wil zien. Een Powerbank laad je op met een (meegeleverde) kabel. Wil je een Powerbank kopen? Bedenk dan goed wat je wensen zijn. Allereerst kijk je naar de capaciteit van de Powerbank. Hoe hoger het aantal mAh, hoe vaker je een smartphone oplaadt met een volle Powerbank. Een goed voorbeeld hiervan is een iPhone 6, deze heeft een batterij met 1800mAh. Als je een Powerbank koopt met een capaciteit van 16.000mAh dan kun je dus jouw iPhone 6 maarliefst 8x volledig vol laden. Op deze manier kun je dus de Powerbank kopen die voldoen aan jouw wensen. Powerbanks met meer mAh zijn groter dan Powerbanks met weinig mAh. Wil je ook tablets opladen? Kies dan een Powerbank met een minimale stroomsterkte van 2.1A.

powerbank kopen

Geef ons jouw mening

Verder lezen

iPhone batterij snel leeg? Vind hier verbetertips

Heb jij ook het probleem dat je iPhone batterij binnen een dag leeg is? Net als je 's avonds nog even van huis gaat is je batterij leeg en moet deze opgeladen worden op een plek waar je niet de beschikking hebt over een stopcontact. Er zijn verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat jouw batterij niet zo snel leeg gaat.

Dit is de iPhone 6SE!

Het is een Duits bedrijf gelukt om met een nep behuizing uit China een iPhone SE om te bouwen in een behuizing die er uitziet als een iPhone 6. Deze behuizingen werden al langer verkocht voor de iPhone 5, maar door de vernieuwde specificaties van de iPhone SE is het natuurlijk net een iPhone 6.

Huawei P9 Aangekondigd | Leica dual-camera toestel

De Huawei P9 is het vlaggenschip van 2016 voor de Chinese fabrikant. Het toestel lijkt veel op zijn voorganger, maar alle details zijn meer verfijnd. De Huawei P9 heeft een super strakke afwerking, maar wat het toestel uniek en bijzonder maakt, is de dual-camera waarover het beschikt. Lees er hier alles over!

Het verschil tussen de iPhone SE en iPhone 5S

Wat is nu exact het verschil tussen de nieuwe Apple iPhone SE en de iPhone 5S? Is de iPhone SE een waardige upgrade voor mensen die al over een iPhone 5S beschikken? En als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, welke moet je dan aanschaffen? Op al deze vragen geeft Jonathan Morrison antwoord. Bekijk de video.

De top 5 nieuwe Android N features

Hoewel de meeste mensen nog geen Android M draaien, is er al een preview beschikbaar van de volgende uitvoering: Android N. Wat zijn de belangrijkste features? Maques Brownlee verteld je belangrijkste vernieuwingen. Android N is alleen beschikbaar voor Nexus eigenaren. Het wordt niet aangeraden om deze preview te instaleren op de telefoon die je algemeen gebruikt.

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S20 hoesjes uitgelicht

De Samsung Galaxy S20 is toestel met veel nieuwe verbeteringen en tools. Het toestel heeft bijvoorbeeld een betere camera, een groter scherm en een grotere accu. Dit wil je natuurlijk allemaal goed beschermen met een goed hoesje. Hieronder vind je de beste hoesjes voor de Samsung Galaxy S20.

Hoe werken draadloze oordopjes en welke zijn goed voor jou?

Draadloze oordopjes, ze zijn speciaal ontworpen om jou helemaal zonder kabels de ultieme draadloze ervaring met volledige bewegingsvrijheid te geven! Maar hoe werken draadloze oordopjes nou eigenlijk en welke draadloze oordopjes zijn nou goed? Hier lees je er alles over!

Handige tips bij het gebruik van je iPhone!

Een knap staaltje technologie, die iPhone. Het is dan ook geen wonder dat wij niet meer zonder kunnen. Wij blijven ons verbazen over die iPhone. Het zijn zakcomputers die nog meer kunnen dan menig ander apparaat. Apple-systeem iOS zit vol met ‘verborgen’ handigheden. Wij geven wat tips en trucs die je waarschijnlijk nog niet weet voor iOS.

WhatsApp stopt met werken op oude telefoons

Verstuur je graag berichten via WhatsApp en ben je in het bezit van een oude telefoon? Dan is het goed om te weten dat de berichtendienst niet meer wordt ondersteund op de oudere telefoons. WhatsApp heeft aangegeven te stoppen met het werken op verouderde telefoons om de veiligheid van zijn gebruikers te beschermen.

Wat je kunt verwachten bij de Samsung Galaxy 2020 presentatie

Heel internet staat er vol mee, op 11 februari 2020 worden er een aantal nieuwe smartphones van Samsung verwacht. Volgens de geruchten gaat het om een Galaxy S20-serie en een vouwbare Galaxy Z Flip. Samsung lanceert tijdens hun event de nieuwe pronkjuwelen: waarschijnlijk de Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra en de Samsung Galaxy Z Flip.

Cookies: Informatie Copyright © 2020 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen