Pokemon GO Level 1-10 Review | Wat krijg je per level?

|

Dat levelen binnen Pokémon Go, hoe gaat dat nou eigenlijk? Wanneer kun je een team joinen? Wanneer kan ik Gyms gaan uitdagen? Er zaten toch ook Super Potions in het spel? Hieronder lees je van level 1 tot en met level 10 wat er beschikbaar wordt in het spel, wat je krijgt per level bij Pokemon Go en hoe bepaalde zaken werken. Lees het snel!

Level 1

Je hebt Pokémon GO geinstalleerd en bent klaar om de virtuele wereld met de echte wereld te combineren! Log in en begin. De professor neemt direct contact met je op en geeft je een aantal items waaronder 50 gratis Pokéballs! Je zult direct zien dat er drie Pokémon om je heen beschikbaar zijn. Een Bulbasaur, Charmander en Squirtle. Klik op één van deze drie Pokémon en vang hem! Het spel is begonnen en je hebt je eerste Pokémon gevangen. Ga rondlopen en vang er nog één.

Level 2

Je hebt je tweede Pokémon ook gevangen en bent level 2 geworden! In het begin gaat het ontvangen van levels vrij snel, voor je het weet ben je level 6. Daarna gaat het langzamer. Wanneer je level 2 wordt ontvang je 10 PokéBalls

Level 3

Vang nog twee nieuwe Pokémons erbij en je gaat naar level 3. Gefeliciteerd, je hebt 15 gratis PokéBalls ontvangen van Professor Willow!

Level 4

Ga je Pokémon trainen en vang er nog meer en zorg dat je level 4 haalt. Gefeliciteerd, je ontvangt weer 15 gratis PokéBalls.

Level 5

Gefeliciteerd! Join Team Mystic, Team Valor of Team Instinct. Het is vanaf nu mogelijk om Gyms uit te dagen en deze over te nemen. Vanaf nu is het ook mogelijk Potions en Revives te ontvangen bij PokéStops. Natuurlijk ontvang je er ook nog PokéBalls en Eggs. Bij het behalen van level 5 ontvang je 20 Pokéballs, 10 Potions, 10 revive’s en een Incense!

Level 6

Nice, je bent level 6! Zojuist heb je 15 Pokéballs, 10 Potions, 5 revive en een nieuw Egg Incubator gekregen! Deze tweede Egg Incubator is helaas niet oneindg te gebruiken zoals de Egg Incubator die je aan het begin van de game hebt gekregen. Na 3 keer gebruiken zal hij breken en niet meer zichtbaar zijn in je item lijst.

Level 7

Bij het bereiken van level 7 krijg je 15 PokéBalls, 10 Potions, 5 Revive en een Incense.

Level 8

Wanneer je level 8 bereikt ontvang je je eerste Lure Module. Een Lure Module is eigenlijk hetzelfde als een Incense maar vergt iets meer uitleg. Op het moment dat je een Lure Module activeert dien je in de buurt te staan van een PokéStop. Zodra hij is geactiveerd zullen voor gedurende 30 minuten meer Pokémon naar deze Pokéstop komen. Je zou zeggen, precies hetzelfde als een Incense maar dat is toch niet zo want deze extra Pokémon zijn ook zichtbaar voor iedereen die ook bij deze PokéStop staan! Ideaal wanneer je met een groep vrienden afspreekt dus. Naast deze Lure Module ontvang je ook 15 PokéBalls, 10 Potions, 5 revive en 10 Razz Berries. Razz Berries zijn bessen die je naar wilde Pokémon kunt gooien die vervolgens afgeleid raken. Sla nu je slag om hem proberen te vangen want het is je nu een stuk gemakkelijker gemaakt! Vanaf level 8 zijn deze Razz Berries ook te krijgen bij de Pokéstops.

Level 9

Bij het behalen van level 9 ontvang je van Professor Willow 15 Pokéballs, 10 Potions, 5 Revive, 3 Razz Berries en een Lucky Egg. Lucky Eggs zorgen ervoor dat je gedurende 30 minuten dubbele experience krijgt! Zoals eerder genoemd heb je experience nodig om levels te krijgen. Wanneer je een Incense combineert met een Lucky Egg zullen je levels omhoog schieten! Je komt dan gedurende 30 minuten veel meer Pokémon tegen en hiervoor krijg je dan ook nog dubbele experience als je ze vangt.

Level 10

Gefeliciteerd je bent een level geworden met twee digits! Geweldig nieuws! Zoals je zal zien heb je ook je eerste 20 Super Potions ontvangen. Super Potions zijn Potions maar dan een stuk sterker. Erg handig tijdens Gym fights dus! Naast deze 20 Super Potions heb je ook 20 PokéBall, 10 Revive, Razz Bery, Incense, Lucky Egg, Egg Incubator en een Lure Module! De Super Potions zijn vanaf nu ook te ontvangen in PokéStops, helemaal gratis dus!

Pokemong Go

Extra tips, tricks en weetjes!

Heb je ons complete artikel met alles wat je moet weten over Pokemon Go nog niet gelezen? Geen zorgen, hier nog een korte overview met alle tips, tricks en weetjes. Gebruik deze kennis en Catch ‘Em All!

 • Om een Curveball te gooien laat je de PokéBall spinnen. Als dit je lukt krijg je meer experience bij het vangen van een Pokémon.
 • Om eieren te laten uitkomen dien je te lopen of te fietsen. Zorg echter dat je onder de 15 km/h blijft. Anders heeft Pokémon GO door dat je je te snel verplaatst en tellen de meters niet!
 • Grijze Gyms zijn nog neutraal! De Gyms met kleuren zijn bezet door de betreffende kleur.
 • Vechten in een Gym van je eigen team noemen ze trainen. Als je wint of verliest zul je zelf wat experience krijgen. Verder zal je Gym stijgen in Prestige.
 • Prestige kun je het beste omschrijven als punten voor je Gym. Hoe meer prestige (punten) je gym heeft, hoe moeilijker het is voor de tegenstanders om de gym af te pakken.
 • Je kan per 1 Pokémon per speler in een Gym plaatsen! Je zult dus vrienden moeten contacten om de Gym sterker te maken door hen ook Pokémon erin te laten plaatsen!
 • Je komt een Pokémon tegen met een Rode rand om hem heen. Dit betekent dat hij heel erg moeilijk te vangen is! Probeer eens een UltraBall te gooien, waarschijnlijk veranderd de ring om de Pokémon dan naar oranje of zelfs groen. Probeer ook eens Razz Berries te gooien!
 • Wanneer je Gym is verslagen door een ander team en zal de Pokémon die je er had achtergelaten weer terug komen naar je party!
 • Verschillende types maken verschil! Een water Pokémon tegen een vuur Pokémon zal de water Pokémon zeker in het voordeel zijn!
 • Ongeveer 4 uur spelen verbruikt op een iPhone 5S 80% batterij. Echter wordt er maar 23MB Data verbruikt! Dat is dus vrij weinig gezien het lange spelen!
 • Stardust is de currency om Pokémon te PowerUppen!
 • Candies heb je nodig om Pokémon te evolueren.
 • Pokéstops laden om de 5 minuten weer op zodat je de gratis items er weer kunt pakken!
 • Per Pokémon die je in een Gym hebt onder gebracht ontvang je 10 Pokécoins en 500 Stardust! Iederen 21 uur kun je dit cashen! Tot een maximum van 10 Gyms. Je kunt dus iedere 21 uur maximaal 100 PokéCoins en 5000 Stardust verdienen!
 • Gooi bij het vangen van een Pokémon de PokéBall zo dicht mogelijk in de cirkel die beweegt! Hoe dichterbij hoe meer kans je maakt op een Nice of Great Throw!
Pokemon Go screenshot

Ontvang 10% korting op een powerbank!

Speciaal voor onze lezers, bieden wij 10% korting op alle powerbanks uit ons assortiment. Gebruik code POKEMON bij het afronden van uw bestelling op GSMpunt.nl om uw korting te verzilveren. Wacht dus niet langer, maar bestel direct de powerbank die jij zoekt en Catch ‘Em All!

Korting powerbanks pokemon

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Pokemon GO installatie handleiding

Pokémon GO is, helaas, nog niet over de hele wereld al gereleased. Echter is het, via een kleine omweg, al wel te spelen op ieder Android en Apple toestel! Hoe? Dat ga ik u hieronder stapsgewijs uitleggen.

Pokemon GO, alles wat je moet weten!

Beweeg tussen de echte en virtuele wereld van Pokémon met Pokémon GO! Pokémon GO is te downloaden in de Play Store van Apple en in de Google Store van Android. Met Pokémon GO zul je Pokémon ontdekken in een geheel nieuwe wereld en helemaal in je eentje.

Leerzame en leuke apps voor kinderen

Je zoon of dochter vermaken is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Met een tablet voor zich houdt je ze uren bezig. Wij hebben een aantal leuke en leerzame apps voor kinderen op een rijtje gezet. De apps werken erg simpel en je kunt in de meeste gevallen je kind gewoon alleen laten.

Beste sport headset voor bij het hardlopen

Tijdens bijvoorbeeld het hardlopen is er niets irritanter dan dat je oortjes telkens uitvallen. Met een sport headset weet je in ieder geval zeker dat je oortjes blijven zitten. Zo kun je een stuk comfortabeler hardlopen met je favoriete muziek. Naast dat de oortjes goed blijven zitten hebben sport headsets nog meer voordelen. Zo zijn enkele sport headseds zonder bedrading en waterdicht. Met een goede sport headset heb je geen excuses meer om niet de gaan hardlopen.

Alles over iOS 10

Het is inmiddels alweer ruim drie weken geleden dat iOS 10 is gepresenteerd door CEO Tim Cook van Apple. Hij beschrijft iOS 10 als grootste software update ooit. Er verandert namelijk heel wat aan het besturingssysteem van de iPhone, iPad en de iPod touch. Allerlei apps en functies zijn aangepast op de Apple apparaten, zo kun je de apparaten nog simpeler bedienen.

Nieuwste artikelen

Hoe werkt Face ID op iPhone? Je telefoon veilig ontgrendelen

Vanaf de iPhone X zijn de meeste iPhone toestellen standaard voorzien van Face ID. Dit is een manier om je iPhone te ontgrendelen met je gezicht. Je iPhone kan je gezicht herkennen en op die manier kun je toegang krijgen tot je telefoon. Face ID is ontwikkeld door Apple en is dus exclusief beschikbaar voor de iPhone en iPad. In dit artikel vertellen we je of Face ID veilig is en of je gezicht bijvoorbeeld ook wordt herkend in het donker.

Dit zijn de beste telefoonhouders voor op de fiets van 2020!

Tegenwoordig kan het vasthouden van je telefoon op de fiets je duur komen te staan. Je riskeert namelijk een boete van maar liefst €95,-. Een telefoonhouder is dan een ideale oplossing om je smartphone veilig te gebruiken. Daarnaast kun je met enkele navigatieapps de mooiste fietsritten door Nederland maken. Door het grote aanbod kun je door de bomen het bos niet meer zien. In dit blog lichten wij de beste telefoonhouders voor je uit.

Doorzichtige telefoonhoesjes die geel worden schoonmaken?

Tegenwoordig behoort onze smartphone tot één van de eerste levensbehoeftes. Niet gek dat je deze wilt beschermen met een leuk telefoonhoesje. Bij aanschaf van een transparant hoesje blijft het mooie design van je smartphone zichtbaar. Toch begint deze te vergelen na enkele maanden. Wat nu te doen? Zonde om het hoesje weg te gooien, maar het vergeelde hoesje maakt het design van je smartphone niet mooier. Tijd om het hoesje grondig te schoonmaken. Hieronder hebben wij enkele tips voor je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Komt Apple met een over-ear koptelefoon?

Geruime tijd zijn er geruchten dat Apple met een over-ear koptelefoon komt. Naar verluidt wordt dit de Apple AirPods Studio. Dit zal niet zomaar een koptelefoon worden, maar de slimste ooit.

Welke iPad heb ik?

Sinds 2010 is Apple bezig met produceren van iPads, je kunt je wel voorstellen dat er onderhand heel veel verschillende soorten en maten op de markt zijn. Veel van de iPads lijken op elkaar maar zijn stiekem toch heel erg verschillend.

Cookies: Informatie Copyright © 2020 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen