iPhone 4s batterij vervangen in vier stappen

|

Wanneer je een iPhone 4s voor een lange tijd hebt herken je het vast wel. De batterij is binnen een dag al leeg en slijt na verloop van tijd steeds meer. Het vervangen van de iPhone 4s batterij is dan een goede oplossing. Een batterij slijt namelijk na ongeveer één jaar steeds harder. Omdat de iPhone 4s batterij gemakkelijk te vervangen is hoef je er niet een super techneut voor te zijn. Bij de iPhone 4s batterij in onze webshop wordt een toolset gratis bijgeleverd.

Vervangen in vier stappen

Om bij de batterij van de Apple iPhone 4S te komen, moet je onder ander de accudeksel demonteren. Aangezien er bij het vervangen van deze batterij een Pentalobe- en Philips schroevendraaier nodig zijn, worden deze tools gratis meegeleverd bij aanschaf van de batterij.

Stap 1:

De onderste twee Pentalobe schroeven moeten als eerste los geschroefd worden. Hiervoor is de schroevendraaier die wordt bijgeleverd bij de 4s batterij. Zorg ervoor dat je de schroeven goed sorteert. Dit maakt het terugschroeven dat de schroefjes een stuk makkelijker.

stap 1

Stap 2:

Verwijder het achterste paneel van de iPhone 4s. Je moet eerst rustig het paneel iets naar boven drukken. Als het paneel enkele centimeters naar boven is geschoven kun je deze verwijderen van de behuizing.

stap 2

Let op: verwijder het achterste paneel rustig. De plastic clipjes kunnen namelijk afbreken. Wanneer dit gebeurd is het terugplaatsen van het achterste paneel een stuk lastiger.

Stap 3:

Gebruik de Philips schroevendraaier om de twee schroefjes los te draaien. Nadat ze zijn losgedraaid kun je de connector verwijderen. Maak de connector rustig los en doe dit NIET zijwaarts. Zo weet je zeker dat de connector niet kapot gaat.

stap 3

Stap 4:

Demonteer de batterij als de connector is losgekoppeld. Doe dit net als alle andere stappen rustig om te voorkomen dat er een gevoelig onderdeel defect raakt. Nu alle stappen zijn voltooid, kun je de nieuwe batterij plaatsen. Je kunt nu de nieuwe batterij is geplaatst alle stappen in deze handleiding met omgekeerde volgorde uitvoeren.

stap 4

Hoe zit het met de garantie?

Het is een misverstand dat de Officiële Apple garantie vervalt op het moment dat de batterij wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De batterij van een Apple iPhone 4S kan daardoor zonder dat de garantie vervalt vervangen worden.

Nu kun je zelf aan de slag

Omdat het maar vier stappen zijn en de toolset wordt meegeleverd is het gemakkelijk om zelf te doen. Zorg wel dat je alle stappen rustig uitvoert en neem de tijd voor de reparatie. Wanneer je een ander onderdeel voor de iPhone 4s nodig hebt, kun je ook slagen in onze shop. Wij hebben namelijk bijna elk onderdeel van de iPhone 4s voorradig.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Krassen verwijderen op jouw telefoon doe je zo

Je herkent het gegarandeerd, een aantal fijne krasjes op het beeldscherm van een telefoon. Wanneer een toestel niet goed wordt beschermd is een krasje al snel gemaakt. Je bergt een telefoon vaak in dezelfde broekzak op waar sleutels of kleingeld in zit. Dit veroorzaakt al snel kleine krasjes op het beeldscherm van je telefoon. Deze krasjes kunnen een doorn in het oog zijn na verloop van tijd. Zorg er dus voor dat je de krasjes zo snel mogelijk verwijdert.

Originele Motorola Moto Z Hoesjes - Moto Mods

Als GSMpunt zijn we altijd het meest benieuwd naar de originele accessoires als een nieuw toestel wordt gepresenteerd. Bij de Motorola Moto Z presentatie werden de Moto Mods geïntroduceerd. Wat wij tot nu weten is dat de originele Motorola Moto Z hoesjes alleen backcovers zijn. Meer over de hoesjes kun je lezen op deze pagina.

De beschikbaarheid van de Motorola Moto Z in Nederland

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Google Motorola heeft verkocht aan Lenovo. Sindsdien kregen de Moto G en Moto X al een boost in Nederland. Nu komt Lenovo met een nieuw toestel, de Motorola Moto Z. Het toestel is al officieel gepresenteerd dus er is van alles bekend over het toestel. Zo weten we dat het toestel in twee varianten wordt uitgebracht, namelijk de ‘normale’ Moto Z en de Moto Z Force. Wij hebben de verschillen van de toestellen kort uitgelicht. Maar de grote vraag blijft, wanneer komt de Moto Z in Nederland? Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar de originele accessoires van de Moto Z.

Zo vervang je de originele OnePlus One batterij

De OnePlus One is een top toestel, maar helaas is ook bij deze telefoon na verloop van tijd het vervangen van de batterij noodzakelijk. Ben je van plan om de batterij van je OnePlus One te vervangen of heb je al een OnePlus One batterij liggen? Dan vindt je hier een handleiding waarbij wij stap voor stap je helpen bij het vervangen van deze batterij.

Gaat jouw iPhone 6 hoesje ook passen voor de iPhone 7?

Apple komt dit jaar weer met een nieuw toestel, de iPhone 7. Er zijn veel geruchten over de opvolger van de iPhone 6s. Wat wij in ieder geval zeker weten is dat het design van de iPhone 7 nagenoeg hetzelfde is als zijn voorganger. Maar gaan de hoesjes van jouw iPhone 6 ook passen om de iPhone 7?

Nieuwste artikelen

Wat kun je doen als je batterij snel leeg is?

Iedereen die een telefoon heeft en er regelmatig gebruik van maakt kent het wel: eerst ben je helemaal enthousiast over de accuduur van je nieuwe telefoon, maar na een bepaalde periode word je er helemaal gek van dat je telefoon snel leeg is. Zo snel zelfs, dat je je telefoon elke dag of misschien wel meerdere malen per dag moet opladen. Natuurlijk gaat een batterij op een gegeven moment sneller leeg, maar ligt het dan alleen aan de batterij dat je telefoon snel leeg is, of heb je hier zelf ook invloed op?

Preview van de Huawei Mate X. Informatie over de opvouwbare telefoon

De Huawei Mate X is een opvouwbaar toestel. Het is niet duidelijk te zeggen of het een tablet of een smartphone is vanwege de grootte. Ondanks dat het toestel zo groot is, is het gemakkelijk mee te nemen.

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen