iPhone 4s batterij vervangen in vier stappen

|

Wanneer je een iPhone 4s voor een lange tijd hebt herken je het vast wel. De batterij is binnen een dag al leeg en slijt na verloop van tijd steeds meer. Het vervangen van de iPhone 4s batterij is dan een goede oplossing. Een batterij slijt namelijk na ongeveer één jaar steeds harder. Omdat de iPhone 4s batterij gemakkelijk te vervangen is hoef je er niet een super techneut voor te zijn. Bij de iPhone 4s batterij in onze webshop wordt een toolset gratis bijgeleverd.

Vervangen in vier stappen

Om bij de batterij van de Apple iPhone 4S te komen, moet je onder ander de accudeksel demonteren. Aangezien er bij het vervangen van deze batterij een Pentalobe- en Philips schroevendraaier nodig zijn, worden deze tools gratis meegeleverd bij aanschaf van de batterij.

Stap 1:

De onderste twee Pentalobe schroeven moeten als eerste los geschroefd worden. Hiervoor is de schroevendraaier die wordt bijgeleverd bij de 4s batterij. Zorg ervoor dat je de schroeven goed sorteert. Dit maakt het terugschroeven dat de schroefjes een stuk makkelijker.

stap 1

Stap 2:

Verwijder het achterste paneel van de iPhone 4s. Je moet eerst rustig het paneel iets naar boven drukken. Als het paneel enkele centimeters naar boven is geschoven kun je deze verwijderen van de behuizing.

stap 2

Let op: verwijder het achterste paneel rustig. De plastic clipjes kunnen namelijk afbreken. Wanneer dit gebeurd is het terugplaatsen van het achterste paneel een stuk lastiger.

Stap 3:

Gebruik de Philips schroevendraaier om de twee schroefjes los te draaien. Nadat ze zijn losgedraaid kun je de connector verwijderen. Maak de connector rustig los en doe dit NIET zijwaarts. Zo weet je zeker dat de connector niet kapot gaat.

stap 3

Stap 4:

Demonteer de batterij als de connector is losgekoppeld. Doe dit net als alle andere stappen rustig om te voorkomen dat er een gevoelig onderdeel defect raakt. Nu alle stappen zijn voltooid, kun je de nieuwe batterij plaatsen. Je kunt nu de nieuwe batterij is geplaatst alle stappen in deze handleiding met omgekeerde volgorde uitvoeren.

stap 4

Hoe zit het met de garantie?

Het is een misverstand dat de Officiële Apple garantie vervalt op het moment dat de batterij wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De batterij van een Apple iPhone 4S kan daardoor zonder dat de garantie vervalt vervangen worden.

Nu kun je zelf aan de slag

Omdat het maar vier stappen zijn en de toolset wordt meegeleverd is het gemakkelijk om zelf te doen. Zorg wel dat je alle stappen rustig uitvoert en neem de tijd voor de reparatie. Wanneer je een ander onderdeel voor de iPhone 4s nodig hebt, kun je ook slagen in onze shop. Wij hebben namelijk bijna elk onderdeel van de iPhone 4s voorradig.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Krassen verwijderen op jouw telefoon doe je zo

Je herkent het gegarandeerd, een aantal fijne krasjes op het beeldscherm van een telefoon. Wanneer een toestel niet goed wordt beschermd is een krasje al snel gemaakt. Je bergt een telefoon vaak in dezelfde broekzak op waar sleutels of kleingeld in zit. Dit veroorzaakt al snel kleine krasjes op het beeldscherm van je telefoon. Deze krasjes kunnen een doorn in het oog zijn na verloop van tijd. Zorg er dus voor dat je de krasjes zo snel mogelijk verwijdert.

Originele Motorola Moto Z Hoesjes - Moto Mods

Als GSMpunt zijn we altijd het meest benieuwd naar de originele accessoires als een nieuw toestel wordt gepresenteerd. Bij de Motorola Moto Z presentatie werden de Moto Mods geïntroduceerd. Wat wij tot nu weten is dat de originele Motorola Moto Z hoesjes alleen backcovers zijn. Meer over de hoesjes kun je lezen op deze pagina.

De beschikbaarheid van de Motorola Moto Z in Nederland

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Google Motorola heeft verkocht aan Lenovo. Sindsdien kregen de Moto G en Moto X al een boost in Nederland. Nu komt Lenovo met een nieuw toestel, de Motorola Moto Z. Het toestel is al officieel gepresenteerd dus er is van alles bekend over het toestel. Zo weten we dat het toestel in twee varianten wordt uitgebracht, namelijk de ‘normale’ Moto Z en de Moto Z Force. Wij hebben de verschillen van de toestellen kort uitgelicht. Maar de grote vraag blijft, wanneer komt de Moto Z in Nederland? Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar de originele accessoires van de Moto Z.

Zo vervang je de originele OnePlus One batterij

De OnePlus One is een top toestel, maar helaas is ook bij deze telefoon na verloop van tijd het vervangen van de batterij noodzakelijk. Ben je van plan om de batterij van je OnePlus One te vervangen of heb je al een OnePlus One batterij liggen? Dan vindt je hier een handleiding waarbij wij stap voor stap je helpen bij het vervangen van deze batterij.

Gaat jouw iPhone 6 hoesje ook passen voor de iPhone 7?

Apple komt dit jaar weer met een nieuw toestel, de iPhone 7. Er zijn veel geruchten over de opvolger van de iPhone 6s. Wat wij in ieder geval zeker weten is dat het design van de iPhone 7 nagenoeg hetzelfde is als zijn voorganger. Maar gaan de hoesjes van jouw iPhone 6 ook passen om de iPhone 7?

Nieuwste artikelen

Alles over de nieuwe iPhone 11 Pro

Op 10 September 2019 heeft Apple de nieuwe iPhones gepresenteerd. Een paar dagen later, 13 september, zijn ze te bestellen en vanaf 20 september zijn ze daadwerkelijk beschikbaar. Qua design verschilt deze nieuwe iPhone niet veel van zijn voorganger, maar toch zijn er daadwerkelijk noemenswaardige verschillen tussen de iPhone 11 en de vorige iPhone. In dit artikel kun je de relevantste specs vinden van de opvolger van de iPhone XS, de iPhone 11 Pro.

Lees alles over nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Gisteren heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10-serie gepresenteerd in New York. Voor het eerst brengt Samsung een Note-serie in twee modellen uit. De Note 10 wordt net als zijn voorgangers een grote smartphone, met daarbij een extra grote Note 10 Plus variant. Bekijk hieronder een samenvatting van de Note 10 lancering.

Spullen die niet mogen ontbreken tijdens jouw schooljaar

Op school maak je veel gebruik van je telefoon, en vaak komt er ook een tablet aan te pas. Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Natuurlijk heb je de standaard schoolspullen nodig voor in je etui, zoals een pen, liniaal, potloden of een rekenmachine. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school. Om je schooljaar een stuk leuker te maken hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet waarmee jij er weer volop tegenaan kunt.

Uitgelekt: Beelden van de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Pro

Binnenkort worden de Galaxy Note 10 en de Note 10 Pro op de markt gebracht door Samsung. Ben je benieuwd hoe de camera en de telefoon eruit komt te zien? Hier vind je de eerste beelden al!

De nieuwe Otter + Pop met een ingebouwde PopSocket

Sinds de komst van de PopSocket is er steeds meer vraag naar hoesjes met een ingebouwde PopSocket. OtterBox heeft dit als eerste op de markt gebracht met de Otter + Pop. Momenteel is de Otter + Pop verkrijgbaar voor meerdere toestellen. Met de nieuwe Otter + Pop verklein je de kans het toestel te laten vallen zonder dat het toestel te dik wordt voor jouw broekzak.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen