Gaat jouw iPhone 6 hoesje ook passen voor de iPhone 7?

|

Apple komt dit jaar weer met een nieuw toestel, de iPhone 7. Er zijn veel geruchten over de opvolger van de iPhone 6s. Wat wij in ieder geval zeker weten is dat het design van de iPhone 7 nagenoeg hetzelfde is als zijn voorganger. Maar gaan de hoesjes van jouw iPhone 6 ook passen om de iPhone 7?

Accessoires niet passend

Wij krijgen vanuit onze leveranciers al nieuwe hoesjes aangeboden voor de iPhone 7. Zo kunnen wij in ieder geval met zekerheid zeggen dat de iPhone 6 hoesjes niet gaan passen om de iPhone 7. De iPhone 7 wordt héél iets groter dan zijn voorganger. Ook zal de camera groter worden en er zal geen 3.5mm jack aansluiting in komen. Mocht je dus graag het mooie hoesje van jouw iPhone 6 ook om de iPhone 7 willen, is dit niet mogelijk. Ook gaan de screen protectors helaas niet passen.

Geruchten iPhone 7

Er gaan veel geruchten rond over de iPhone 7. Als we die geruchten moeten geloven wordt de iPhone 7 waterdicht. Ook zal zoals hierboven al aangegeven geen 3.5mm jack aansluiting in de iPhone 7 zitten. Daarnaast wordt de iPhone 7 net zoals de iPhone 6 in twee verschillende groottes geproduceerd.

Geen 3.5mm jack aansluiting

Wanneer er geen headset aansluiting in de iPhone 7 zit loop je meteen tegen het volgende probleem aan. Je kunt je oude EarPods niet meer gebruiken voor de iPhone 7. Tenzij je een adapter aanschaft waar je de 3.5mm in kunt pluggen, waarop je de adapter weer in de Lightning poort kunt pluggen. Toch blijft het een raar idee, geen 3.5mm headsetaansluiting.

Draadloos laden

Doordat er waarschijnlijk geen 3.5mm jack aansluiting in de iPhone 7 zit loop je ook tegen een ander probleem aan. Je kunt de iPhone 7 niet laden en muziek luisteren tegelijkertijd omdat de headset aansluiting in de laadpoort zal gaan, tenzij je een bluetooth headset hebt. Toch heeft Apple hier iets op bedacht, de draadloos laden functie.

Apple loopt hiermee al een tijdje achter in vergelijken tot ander smartphone fabrikanten. Er wordt verwacht dat de iPhone 7 deze functie gaat krijgen. Apple is namelijk al een tijdje bezig met het ontwikkelen van de draadloos laden functie. Bij de Apple Watch is deze functie zelfs al ingebouwd.

Dun design

Dunner design

Voor de iPhone 7 zal Apple geen drastische design verandering doorvoeren. Toch wordt de iPhone 7 een stuk dunner dan zijn voorgangers. Voor veel smartphone fabrikanten is de 3.5mm het knelpunt voor een dun design. Dit is namelijk veruit de grootste opening. Omdat verwacht wordt dat de 3.5mm jack aansluiting niet in de iPhone 7 zit zal Apple kiezen voor een dunner design.

Waterdichtheid

De nieuwste smartphones hebben het tegenwoordig al, de IP68 certificering. Wij verwachten ook dat de iPhone 7 waterdicht gaat worden. Al helemaal omdat de grootste poort, de 3,5mm jack er niet in zal zitten, moet de iPhone 7 nog beter bestand zijn tegen water. De IP68 certificering houdt in dat beide telefoons gedurende 30 minuten in 1,5 meter diep water kunnen liggen. Zo kun je met je toestel de mooiste onderwaterfoto´s maken zonder schadelijke gevolgen voor de iPhone 7. Het is natuurlijk een gerucht, wanneer de iPhone 7 niet waterdicht zal zijn kun je altijd nog een LifeProof hoesje kopen.

Verschillende groottes

Verschillende groottes

Net zoals de iPhone 6 & 6s zal de iPhone 7 in twee verschillende groottes worden gefabriceerd. Er wordt verwacht dat dit net zoals zijn voorganger weer een 4.7 en 5.5 inch model word. Hoe de grotere variant van de iPhone 7 is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal dit de iPhone 7 Plus worden, net zoals zijn voorgangers. Zo kun je zelf weer kiezen of je voor de grote of kleine variant gaat.

Beschikbaarheid iPhone 7

Het is natuurlijk nog wachten op de officiële presentatie van Apple. Zoals elk jaar verwachten wij dat dit weer in September gaat plaatsvinden. Dan zullen wij er weer achter komen of alle geruchten gaan kloppen. Tot op heden houdt Apple ons nog in spanning.

Assortiment met iPhone 7 hoesjes

Voor beide modellen van de iPhone 7 wordt natuurlijk een ruim scala aan hoesjes geproduceerd. Zo weet je in ieder geval zeker dat je kunt slagen. Wij hebben al een paar hoesjes toegevoegd in ons assortiment met iPhone 7 hoesjes. Helaas zijn er nog geen foto’s beschikbaar van deze iPhone 7 hoesjes.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Een gehard glas of plastic screen protector, wat is nu het beste?

Iedereen herkent of heeft het zelfs, een kapot display van je smartphone. Je hebt al snel een kapot display omdat dit het gevoeligste onderdeel van de smartphone is. Hierdoor is het belangrijk dat het display goed beschermd moet worden. Dit kan met verschillende soorten screen protectors. Om het wat duidelijker te maken hebben we de plus- en minpunten van verschillende soorten op een rijtje gezet.

Zo maak je de mooiste vakantiefoto met je smartphone

Iedereen die deze zomer op vakantie gaat wil natuurlijk een paar foto’s schieten met smartphone. Tegenwoordig wordt er zelfs niet meer een fotocamera meegenomen omdat je toch al een dunne smartphone hebt. Verder is het delen van foto’s een stuk gemakkelijker met een smartphone dan met een fotocamera. Hierdoor is het des te belangrijker dat je een smartphone aanschaft met een goede camera als je fotograferen leuk vind.

De vijf beste Motorola Moto G4 hoesjes

Omdat Motorola opnieuw met een immens populaire uitvoering van de Moto G komt, is het wel net zo handig om te weten wat de beste hoesjes voor dit toestel zijn. Voor iedereen is het natuurlijk verschillend wat mooi of handig is. Wij hebben daarom vijf hoesjes uitgelicht die wij het beste vinden. Zo weet je welk hoesje wij daadwerkelijk het beste vinden voor de Motorola Moto G4 en G4 Plus.

Alle originele OnePlus 3 hoesjes

Heb je net de OnePlus 3 gekocht, dan heb je wellicht gezien dat vrijwel alle originele hoesjes uitverkocht zijn. Maar mocht je bij het bestelproces van je telefoon door al je enthousiasme de hoesjes over het hoofd hebben gezien, geen zorgen. In dit artikel tonen wij nog een keer de originele OnePlus 3 hoesjes en geven je alle details.

Hoe moet je nu precies de Apple iPhone 5S batterij vervangen?

Omdat je de iPhone 5S moet losschroeven zien veel mensen af van zelf repareren. Toch is het een stuk eenvoudiger dan je denkt, je moet dan wel rustig de tijd nemen. Als je onderstaande stappen volgt is de batterij zo vervangen. Bij de iPhone 5S batterij wordt een toolset geleverd waardoor het vervangen gegarandeerd moet lukken.

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Werkt draadloos opladen met een hoesje?

Misschien is het eerst handig om te weten hoe draadloos laden precies werkt. Bij het draadloos laden wordt elektrische energie overgebracht via inductiespoelen. In draadloze opladers zit een inductiespoel die als zender fungeert. In je smartphone zit een inductiespoel die als ontvanger fungeert. Wanneer deze twee spoelen dicht bij elkaar komen ontstaat er een elektromagnetisch veld. Dit stroomcircuit wordt ook wel inductie genoemd.

GSMpunt komt met een handige pagina voor iPhone gebruikers

Als je op zoek bent naar een iPhone hoesje, dan kun je jouw favoriete hoesje nu nog gemakkelijker vinden bij GSMpunt. We hebben namelijk een speciale pagina gelanceerd met daarop alleen maar iPhone hoesjes, zodat het voor jou als iPhone gebruiker heel eenvoudig is om een iPhone hoesje naar jouw smaak te vinden.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen