Een Galaxy S8 screen protector met een hoesje gebruiken

|

De populaire telefoon van Samsung heeft een uniek en mooi design. Dit heeft vooral te maken met de aflopende randen van de S8. Omdat de home knop verdwenen is, neemt het scherm ruim 80% van de voorkant van het toestel in beslag. Een nadeel van zo’n groot scherm is dat de gebruikerssporen veel sneller zichtbaar worden. Bij een val is de kans ook groter dat een deel van het besturingsscherm kapot gaat, in plaats van een ander deel van de voorkant.

Een oplossing hiervoor is een screen protector voor de Galaxy S8. Dit is namelijk veel goedkoper dan het vervangen van het gehele scherm. Een groot deel van de Samsung Galaxy S8 screen protectors bedekken het volledige scherm. Dit zorgt voor de optimale bescherming, maar het nadeel is dat de meeste screen protectors niet samen met een hoesje te gebruikten zijn.

Typen Samsung Galaxy S8 screen protectors

Er zijn verschillende soorten screen protectors voor de Galaxy S8. Heel grof gezegd zijn dit glazen screen protectors, ook wel tempered glass genoemd, en display folies. Het verschil tussen een glazen protector en een display folie is simpel uit te leggen. Een tempered glass beschermt je telefoon tegen vallen, stoten, krassen en vuiltjes. Een display folie beschermt alleen tegen kleine krassen en vuiltjes. Wat de beste Galaxy S8 screen protector voor jou is, hangt erg af van hoe je je telefoon gebruikt en wat je fijner vindt werken. Om je een duidelijker beeld te geven van de voor- en nadelen van beide screen protectors, worden ze nu kort besproken.

Samsung Galaxy S8 tempered glass

Een glazen screen protector functioneert als een tweede glas over de Galaxy S8 display. Zoals gezegd is het grote verschil tussen een tempered glass en een display folie de manier van beschermen. Een tempered glass beschermt je Galaxy S8 tegen vallen en stoten en voorkomt in veel gevallen dat er een barst in je schermt komt.

Een glazen screen protectors beschermt je Galaxy S8 scherm, in tegenstelling tot een folie, tegen barsten en is heel gemakkelijk aan te brengen. Een groot nadeel van tempered glass is dat deze glazen screen protectors soms niet met een hoesje gebruikt kunnen worden.

Voor- en nadelen van een glazen screen protector

  • Erg gemakkelijk aan te brengen
  • Bescherming tegen barsten
  • Waterdichte coating
  • Iets dikker dan een folie
  • Kan vaak niet met elk hoesje

Samsung Galaxy S8 display folie

De relatief goedkope display folies voor de Galaxy s8 zijn bij iedereen bekend. Een display folie is een flexibele screen protector is een heel erg dunne laag over je scherm. Soms is de screen protector zo dus, dat het niet eens opvalt dat het erop zit. Een display folie biedt vooral beschermen tegen de dagelijkse gebruikerssporen. Hierbij kun je denken aan krasjes op je beeldscherm, of de kleine vuiltjes rondom het scherm van je telefoon. Voor de Galaxy S8 bestaat er een originele Samsung display folie. Zo weet je dus zeker dat je een screen protector van goede kwaliteit aanschaft.

Voor- en nadelen van een display folie

  • Erg dun
  • Kan altijd in combinatie met een hoesje
  • Goedkoper in aanschaf
  • Soms bubbels bij het aanbrengen
  • Krasgevoelig

Een screen protector met een hoesje gebruiken

Voor de Galaxy S8 zijn veel mensen op zoek naar een screen protector die samen met een hoesje te gebruiken zijn. Dit kan namelijk niet elke screen protector. Veel screen protectors die het volledige scherm bedekken, worden omhoog gedrukt door een hoesje. Er zijn een aantal case friendly screen protectors voor de Galaxy S8 waarbij dit niet het geval is. Wij hebben een samenstelling gemaakt van enkele screen protectors die gebruikt kunnen worden met een hoesje. De screen protectors bedekken het volledige scherm en zijn toch samen met een hoesje te gebruiken.

De beste Galaxy S8 screen protectors samen met een hoesje

1. Eiger case friendly tempered glass Samsung Galaxy S8

Eiger case friendly tempered glass Samsung Galaxy S8

2. PanzerGlass Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy S8

PanzerGlass Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy S8

3. Ringke ID Full Cover Screen Protector Samsung Galaxy S8

Ringke ID Full Cover Screen Protector Samsung Galaxy S8

Eigen ervaring met Galaxy S8 screen protectors

Een screen protector kan je een hoop geld besparen. Het voorkomt namelijk in veel gevallen dat je telefoon kapot gaat bij een val. Wij raden dan ook aan om altijd een screen protector op je scherm te plakken. Dit is niet alleen bij de Galaxy S8, maar ook voor andere telefoons heeft een screen protector deze functie. Voor de Galaxy S8 raden wij de Ringke dispay folie aan, omdat die Galaxy S8 protector te gebruiken is met elk hoesje. De case friendly tempered glasses kunnen vrijwel alleen gebruikt worden met de dunne hoesjes voor de Samsung Galaxy S8.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Accu van de telefoon snel leeg? Zo verleng je de accuduur van je telefoon!

Vind jij het ook zo vervelend dat de accu van je telefoon snel leeg is? Een groot deel van de mobiele telefoongebruikers moet de telefoon elke dag opladen. Als dit een keer niet lukt, zit je met een lege accu. Hier heb jij een aantal tips om de accuduur van je telefoon te verlengen!

Wanneer is de iPhone X verkrijgbaar?

Op 12 september is de iPhone X gepresenteerd. Dit is helaas niet de datum dat ie al te bestellen is. Zoals we gewend zijn van Apple is dat pas veel later dan dat, maar wanneer is de iPhone X te bestellen?

Wat is een case friendly screen protector?

Niet alle screen protectors kunnen gebruikt worden met een hoesje. Case friendly protectors kunnen dit wel. Maar wat zijn dit voor screen protectors en waaraan kun je ze herkennen?

De beste hoesjes voor de iPhone X

Op 12 september 2017 heeft Apple verschillende telefoons gelanceerd. Eén hiervan is de Apple iPhone X. Dit is de iPhone om het tienjarig bestaan van iPhone te vieren. Ga jij deze telefoon kopen? Vind dan hier de informatie over de beste hoesjes voor de iPhone X.

De nieuwe iPhone X is hier!

De nieuwe iPhone is geen standaard update, maar het resultaat van 10 jaar ontwikkeling bij Apple. Dit is de iPhone die Apple altijd al wou maken! Lees er alles over op ons blog.

Nieuwste artikelen

Wat kun je doen als je batterij snel leeg is?

Iedereen die een telefoon heeft en er regelmatig gebruik van maakt kent het wel: eerst ben je helemaal enthousiast over de accuduur van je nieuwe telefoon, maar na een bepaalde periode word je er helemaal gek van dat je telefoon snel leeg is. Zo snel zelfs, dat je je telefoon elke dag of misschien wel meerdere malen per dag moet opladen. Natuurlijk gaat een batterij op een gegeven moment sneller leeg, maar ligt het dan alleen aan de batterij dat je telefoon snel leeg is, of heb je hier zelf ook invloed op?

Preview van de Huawei Mate X. Informatie over de opvouwbare telefoon

De Huawei Mate X is een opvouwbaar toestel. Het is niet duidelijk te zeggen of het een tablet of een smartphone is vanwege de grootte. Ondanks dat het toestel zo groot is, is het gemakkelijk mee te nemen.

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen