Het Samsung Galaxy A52 Unpack event is aangekondigd!

|

Samsung zal op 17 maart 2021 de nieuwe Samsung Galaxy A52 onthullen. De Samsung Galaxy A52 is de opvolger van de Galaxy A51. De onthulling is een groot moment in de telefoonwereld, omdat de Samsung Galaxy A51 één van de bestverkochte (Android) telefoon was van 2020. Veel telefoon fanaten zijn benieuwd of de Samsung Galaxy A52 het net zo goed gaat doen als zijn voorganger! 

Noteer de datum: 17 maart 2021

Zoals het er nu naar uit lijkt, zal het unpack event plaats vinden op woensdag 17 maart om 13:30. Dit werd bekend gemaakt door fanatieke volgers van Samsung die zagen dat er een uitgelekte video over de A52 online stond, deze is na een aantal uur snel weer offline gehaald door Samsung. Het unpack event zal via YouTube te volgen zijn. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat het unpack event ook te volgen is via social media kanalen en de website van Samsung. Het event is een primeur, want nog nooit eerder heeft Samsung een soortgelijk event opgezet voor een toestel uit de A Serie.

Het vorige event duurde ongeveer één uur en een kwartier. Echter werd er bij het vorige event ook ingegaan op de Samsung Smart Tag en de nieuwe oordopjes. Hoogstwaarschijnlijk zal dit event iets minder lang duren, omdat alleen de Samsung Galaxy A52 en A72 worden onthuld.

Wat je kunt verwachten van het Samsung Galaxy A52 unpack event

Tijdens het event zal Samsung je alles vertellen over de nieuwe Samsung Galaxy A52. De verwachting is dat het veel zal lijken op het unpack event die we eerder dit jaar zagen voor de Samsung Galaxy S21.

De meeste tijd zal waarschijnlijk gespendeerd worden aan de specificaties van het toestel. Je zult zien hoe het toestel er fysiek uit komt te zien. Denk aan het display, poorten, afmetingen en de vorm van de camera.

Daarnaast geeft Samsung informatie over de informatie van de unieke en belangrijke elementen van het toestel. Denk aan het materiaal soort, waterdichtheid, de kwaliteit van de camera, de Android versie waar het op gaat draaien en andere specifieke unieke functionaliteiten van het toestel.

Tenslotte zal Samsung informatie geven over de bijzaken van de A52. Denk aan de beschikbaarheid, leverbare kleuren, de prijs en wat er allemaal in de doos wordt meegeleverd. Tenslotte is het nog maar speculeren of er een specifieke 4G en 5G model van de A52 naar Nederland komt.

De hoesjes voor de Samsung Galaxy A52 zijn al wel leverbaar!

De afmetingen van het toestel, de camera en andere poorten waren al uitgelekt. Daarom zijn veel telefoonhoesjes merken vroegtijdig van start gegaan met produceren van de hoesjes voor de Samsung Galaxy A52. Gelukkig hebben wij dus al op maat gemaakte hoesjes voor de Samsung Galaxy A52 op voorraad liggen. Weet je zeker dat je de Samsung Galaxy A52 gaat kopen? Dan kun je alvast een Samsung Galaxy A52 hoesje bestellen!

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Verschillen tussen de Samsung Galaxy A32 4G en het 5G model

In dit blog gaan we dieper in op dit toestel en de verschillen tussen de 4G en 5G variant. Wat we namelijk al wel weten is dat de accessoires voor beide toestel op maat worden gemaakt. Het is dus van belang om hier alvast rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een telefoonhoesje gaat bestellen, want wellicht is het niet compatibel. Lees hier alles wat je moet weten over dit nieuwe toestel van Samsung!

De mooiste en leukste telefoonhoesjes van dit moment!

Voorheen was de belangrijkste functie van een hoesje om je toestel goed te beschermen tegen de buitenwereld. In de afgelopen jaren zien we dat er steeds meer vraag is naar leuke en mooie telefoonhoesjes. Gelukkig zijn er diverse merken hier mee aan de slag te gaan om je telefoon fashionable te maken. In dit blog geven we je inspiratie van de leukste telefoonhoesjes.

Kun je facetimen op android toestellen? Je leest er hier alles over!

Videobellen is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Videobellen is voornamelijk bekend geworden door Apple. Die introduceerde in 2010 de app ‘FaceTime’. Met FaceTime kunnen Apple gebruikers onderling met elkaar beeldbellen. Maar wat als je nou een Android telefoon hebt? Kun je dan ook een FaceTimen met Apple-gebruikers of Android-gebruikers? We gaan in dit blog alles uitleggen over facetimen in combinatie met Android telefoons.

Zoveel data gebruiken apps op je telefoon

Op het moment dat jouw internet provider een bericht stuurt over hoe weinig data je nog over hebt, is het vaak te laat en zit je nog maar op de helft van de maand. Hierna kan je geen Whatsapp sturen naar je vrienden of in de bus een YouTube video te kijken. Hoe vervelend is dat! Wij gaan in dit blog uitleggen hoeveel data elke app verbruikt met tips hoe je dit kan verbeteren.

Alles (terug) vinden met de Samsung Smart Tags

Een soort tag of soort van tracker op het belangrijke item bevestigen waardoor je het altijd terug kan vinden wanneer je het niet kan vinden, kwijt bent geraakt, is gestolen of is weggelopen. Samsung heeft onlangs een nieuw recent product op de markt gebracht, de Samsung Smart Tag. We gaan in dit blog dieper in op dit handige hulpmiddel!

Nieuwste artikelen

Een screen protector plakken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het plakken van screen protectors is voor de meesten van ons een lastig karwei. Dit komt omdat we dit maar één keer in de twee jaar hoeven te doen. Vaak besteden we dit liever uit aan een vriend, een broer of een bedrijf die hier (meer) ervaring mee heeft. Met behulp van een installatieframe zorg je ervoor dat je de de tempered glass kaasrecht op je scherm plakt en geen last meer krijgt van luchtbellen.

Win Samsung producten | Summer Sale weken bij GSMpunt

Zeg je zomer, dan zeg je zon. Wat is er nou fijner dan bruinen in de zon of lekker aan het zwembad genieten van een cocktail. Om je zomer nog beter te maken kun je tussen 19 juli 2021 tot en met 8 augustus 2021 bij GSMpunt profiteren van zomerse aanbiedingen. Daarnaast kun je een JBL Charge of Samsung USB - C Powerbank tijdens deze weken winnen!

Geheugen vol van je smartphone? Dit zijn de beste tips!

Bijna iedereen heeft wel eens de melding “Opslagruimte bijna vol” op de smartphone gehad. Gelukkig kun je al met een aantal handige en gratis tips eenvoudig ruimte vrijmaken op je smartphone. In dit artikel nemen wij je mee in de opslagruimte en geheugen op je smartphone. Na het lezen van dit blog heb jij de telefoon opgeschoond en zijn deze vervelende meldingen verleden tijd.

De beste AirTag houders, hangers en hoesjes

Een AirTag is een ronde lichtgewichte schijf. Vaak wil je de AirTag bevestigen aan een item, zoals je kat of portemonnee. Daarnaast is de schijf aardig krasgevoelig. Natuurlijk niet heel ideaal als je ‘m elke dag gebruikt. Wil je de AirTag ergens aan bevestigen en goed beschermen? Schaf dan een houder, sleutelhanger of een case aan. Hierdoor weet je zeker dat de AirTag dicht bij je waardevolle item blijft en minder krassen oploopt. In dit artikel vind je een overzicht!

Wat is de beste screen protector? Wij leggen je alles uit.

Het niet beschermen van het beeldscherm je smartphone kan je duur komen te staan. Een reparatie van het beeldscherm loopt al snel in de papieren. Uit onderzoek van SquareTrade komt naar voren dat elk uur 5.761 smartphone schermen sneuvelen in de U.S. Met een screen protector kun je grotendeels van de schade voorkomen.

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,4 uit 10 op basis van 43.469 beoordelingen