Wat zijn de beste Motorola Moto G7 hoesjes?

|

Voor de mensen die op zoek zijn naar een budget smartphone die goede prestaties levert is de Moto G7 een perfecte oplossing. Het toestel doet netjes wat het moet doen, is erg functioneel en heeft ook nog eens een strak design. De Moto G7 is de opvolger van de G6 en is aanzienlijk verschillend van dat toestel. Buiten de specificaties om heeft de Moto G7 ook een ander formaat. Mocht je de Moto G7 dus als vervanging aanschaffen voor de Moto G6, heb je ook een ander hoesje nodig. Er zijn veel verschillende watch-cases voor de smartphone, en juist daarom hebben we speciaal voor jou een overzicht gemaakt van de beste Moto G7 watch-cases.

De Motorola Moto G7 watch-cases in het algemeen

Telefoonwatch-cases zijn er in veel soorten en maten, bij de Moto G7 watch-cases is dat natuurlijk niet anders. Omdat het om een goedkope smartphone gaat, zijn de watch-cases in veel gevallen ook niet heel duur. Over het algemeen is een Moto G7 transparant hoesje of een geborsteld zwart TPU hoesje voor de Motorola Moto G7. De foto hieronder laten zien hoe die watch-cases eruitzien. Het voordeel van deze watch-cases is dat de smartphone wel beschermd wordt, maar dat er relatief weinig ruimte in beslag wordt genomen door de cases.

Moto G7 TPU watch-cases

Moto G7 TPU watch-cases

De TPU watch-cases zijn voor elk toestel enorm populair, omdat ze erg dun zijn en dat heeft als voordeel je apparaat er dus niet extreem dik van wordt. Zo’n TPU hoesje bedekt alleen de achterkant van de telefoon. Dit heeft als groot voordeel dat je het hoesje niet telkens voor het scherm weg moet halen als je de smartphone wilt gebruiken. Ongetwijfeld heeft de prijs van de watch-cases ook invloed op de populariteit. Deze goedkope Moto G7 TPU watch-cases zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf € 9,95!

Geborsteld Motorola Moto G7 TPU hoesje

Moto G7 book cases

Naast de TPU watch-cases zijn er ook Moto G7 book cases. Zo’n book case is iets dikker, maar heeft een aantal voordelen die andere watch-cases niet hebben. Zo kun je in een book case bijvoorbeeld pasjes en briefgeld kwijt, en dat is bij andere watch-cases in de beeste gevallen onmogelijk. Een ander voordeel is dat het hoesje zowel de voor- als achterkant van de Moto G7 bescherming biedt. Het hoesje gaat dicht met behulp van een magneetsluiting zodat het stevig gesloten blijft zodat je je telefoon gewoon in een tas of jas kunt meenemen zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen op het beeldscherm.

Alle Motorola Moto G7 watch-cases

Naast de book cases en TPU watch-cases voor de Moto G7 bieden we natuurlijk nog veel meer watch-cases aan. Heb jij de Moto G7 of ga jij deze telefoon halen? Dan is het zeker aan te raden om ons assortiment met Motorola Moto G7 watch-cases eens te bekijken.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

'Motorola komt met de nieuwe Moto G7 serie'

Na de Populaire Moto G5 en Moto G6 toestellen komt Motorola in 2019 waarschijnlijk met de Moto G7 als opvolger hiervan. Als je een goedkope smartphone zoekt dan zijn de Moto G series toch wel een aanrader. Vooral van de G7 wordt veel verwacht, daarom worden er maar liefst vier varianten uitgebracht. Vermoedelijk is de bekendmaking van het toestel tijdens het Mobile World Congress.

De mooiste vouwbare telefoon is van Xiaomi

Het lijkt de nieuwste trend onder smartphonefabrikanten: vouwbare schermen. Na Samsung komt nu ook Xiaomi met een smartphone met vouwbaar scherm en naar onze mening is de Xiaomi vouwbare telefoon wel de mooiste die we tot nu toe hebben gezien. Bekijk hieronder de teaser video van Xiaomi.

Google Pixel 3 Lite gelekt in een uitgebreide video

Er is al veel gelekt van de komende Google Pixel 3 Lite, maar nu is er een uitgebreide video opgedoken waar alles van de Google Pixel 3 Lite te zien is. De planning van Google was om het toestel over een maand officieel te presenteren.

Xiaomi Mi A2 Lite door Telfort aangeboden in combinatie met abonnement

XiaoMi is wereldwijd één van de grootste telefoonfabrikanten, maar in Nederland mogen we het merk terecht nog een kleine speler noemen. Langzamerhand worden ze ook in Nederland wel steeds groter, met als volgende de stap de samenwerkingen met providers. In dit geval is Telfort de gelukkige.

De nieuwe Samsung Galaxy S10 is nu al gespot!

In 2019 gaat Samsung ‘gewoon’ door met het ontwerpen van smarthpones, en we mogen toch wel zeggen dat Samsung ook dit jaar weer erg vernieuwend is. De echte Samsung fans hebben natuurlijk al gehoord dat er in februari weer een nieuwe lijn wordt gepresenteerd. Het gaat hier om de Galaxy S10-lijn. Voor de personen die zich hier nog niet over hebben ingelezen hebben wij de belangrijkste punten van de nieuwe Samsung Galaxy S10 op een rijtje gezet.

Nieuwste artikelen

Alles over de nieuwe iPhone 11 Pro

Op 10 September 2019 heeft Apple de nieuwe iPhones gepresenteerd. Een paar dagen later, 13 september, zijn ze te bestellen en vanaf 20 september zijn ze daadwerkelijk beschikbaar. Qua design verschilt deze nieuwe iPhone niet veel van zijn voorganger, maar toch zijn er daadwerkelijk noemenswaardige verschillen tussen de iPhone 11 en de vorige iPhone. In dit artikel kun je de relevantste specs vinden van de opvolger van de iPhone XS, de iPhone 11 Pro.

Lees alles over nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Gisteren heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10-serie gepresenteerd in New York. Voor het eerst brengt Samsung een Note-serie in twee modellen uit. De Note 10 wordt net als zijn voorgangers een grote smartphone, met daarbij een extra grote Note 10 Plus variant. Bekijk hieronder een samenvatting van de Note 10 lancering.

Spullen die niet mogen ontbreken tijdens jouw schooljaar

Op school maak je veel gebruik van je telefoon, en vaak komt er ook een tablet aan te pas. Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Natuurlijk heb je de standaard schoolspullen nodig voor in je etui, zoals een pen, liniaal, potloden of een rekenmachine. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school. Om je schooljaar een stuk leuker te maken hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet waarmee jij er weer volop tegenaan kunt.

Uitgelekt: Beelden van de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Pro

Binnenkort worden de Galaxy Note 10 en de Note 10 Pro op de markt gebracht door Samsung. Ben je benieuwd hoe de camera en de telefoon eruit komt te zien? Hier vind je de eerste beelden al!

De nieuwe Otter + Pop met een ingebouwde PopSocket

Sinds de komst van de PopSocket is er steeds meer vraag naar hoesjes met een ingebouwde PopSocket. OtterBox heeft dit als eerste op de markt gebracht met de Otter + Pop. Momenteel is de Otter + Pop verkrijgbaar voor meerdere toestellen. Met de nieuwe Otter + Pop verklein je de kans het toestel te laten vallen zonder dat het toestel te dik wordt voor jouw broekzak.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen