De nieuwe Samsung Galaxy S10 is nu al gespot!

|

In 2019 gaat Samsung ‘gewoon’ door met het ontwerpen van smartphones, en we mogen toch wel zeggen dat Samsung ook dit jaar weer erg vernieuwend is. De echte Samsung fans hebben natuurlijk al gehoord dat er in februari weer een nieuwe lijn wordt gepresenteerd. Het gaat hier om de Galaxy S10-lijn. Voor de personen die zich hier nog niet over hebben ingelezen hebben wij de belangrijkste punten van de nieuwe Samsung Galaxy S10 op een rijtje gezet.

De Samsung Galaxy S10-lijn in het algemeen

De Galaxy S10 onderscheidt zich in veel opzichten. Zo is de selfiecamera in het scherm zelf verwerkt in plaats van in een notch, want die is vrijwel helemaal verdwenen. Op de S10 zit standaard een Super AMOLED scherm. Van dat scherm kunnen we verwachten dat het zorgt voor extra stevigheid voor het gevoeligste onderdeel van elke smartphone.

De processor is vernieuwd en verwacht wordt dat de processor van de S10-variant zelfs nog beter is dan de iPhone XS Max. Verder is er goed nieuws voor de mensen die nog niet zijn overgestapt op een draadloze (Bluetooth) headset. De geruchten gaan namelijk dat er ook bij de S10 gewoon ruimte is gemaakt voor een headphone jack.

Over het laatste punt van aandacht kunnen we erg kort zijn. De S10 is namelijk al helemaal 5G ready. We verwachten dat het 5G internet pas in 2020 helemaal geïntegreerd zal zijn, maar ook Samsung loopt bij dit onderdeel al flink op de zaken vooruit.

S10 Lite, S10 en S10 Plus

In tegenstelling tot de Galaxy S9, heeft Samsung voor de S10 gekozen voor 3 varianten in plaats van 2. De S10 Lite is toegevoegd aan deze lijn. De Galaxy S10 wordt gezien als de standaard. De Lite is de budget variant en de S10 Plus is het premium model. Het is vanzelfsprekend dat de toestellen niet alleen in prijs verschillen, maar elke variant is ook anders qua design en prestaties.

De verschillen tussen de Galaxy S10 Lite, S10 en de S10 Plus

De S10-varianten verschillen dus van elkaar, oké. Maar wat verschilt er nu precies? Ontdek de belangrijkste verschillen in de tabel hieronder.

Galaxy S10 Lite Galaxy S10Galaxy S10 Plus
Grootte: 5.8 inchGrootte: 6.1 inchGrootte: 6.4 inch
2 Camera's achter3 Camera's achter3 Camera's achter
1 Camera voor1 Camera voor2 Camera's voor
Vlak beeldschermAflopende randenAflopende randen

Vermoedelijk krijgt de Galaxy S10 Lite een vingerprint scan op de aan- en uitknop zodat je de smartphone eenvoudig kunt unlocken.

Wanneer is de Galaxy S10 release?

De presentatie van de Galaxy S10 vindt plaats op 20 februari 2019. De Galaxy S10 release is op 8 maart van hetzefde jaar. Voor meer informatie over de Galaxy S10 kun je ook gewoon de onderstaande video bekijken.

Samsung Galaxy S10 accessoires

Ben jij van plan om één van de nieuwe Galaxy S10 toestellen te kopen? bij GSMpunt vind je accessoires voor de Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 én zelfs voor de Samsung Galaxy S10 Plus!

*Dit zijn slechts geruchten. Wat het resultaat van deze smartphones exact is, komen we te weten op 20 februari.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De vijf beste iPhone XR hoesjes

De iPhone XR is op 12 september samen met de iPhone XS en XS Max gelanceerd. Wat de iPhone XR zo aantrekkelijk maakt in vergelijking met de andere twee iPhones, is de prijs. De iPhone XR is namelijk aanzienlijk goedkoper. De iPhone XR heeft daarentegen wel wat in moeten leveren op het gebied van de camera en het beeldscherm. Ondanks de goedkopere prijs, blijft de iPhone XR een high-end smartphone, met een prijs van €859.-. Goede bescherming voor de iPhone XR is dan ook een must-have.

Nieuwe RhinoShield hoesjes die stoten van 3.5 meter gemakkelijk opvangen!

Sinds kort zijn de nieuwe hoesjes van RhinoShield te bestellen bij GSMpunt. De hoesjes staan er om bekend dat zij ijzersterk zijn. De hoesjes kunnen namelijk met gemak schokken van 3.5 meter absorberen. Je verwacht bij zo’n extreem sterk hoesje vaak dat het je smartphone een stuk groter maakt, maar dat is met de RhinoShield hoesjes niet het geval. De hoesjes voegen namelijk nauwelijks gewicht of grootte toe aan je smartphone. Naast hoesjes zijn de screen protectors ook te verkrijgen bij GSMpunt.

PanzerGlass: Privacy Glass screenprotectors

Privacy Glass wordt steeds populairder. PanzerGlass biedt voor steeds meer smartphones zo'n speciaal glas aan zodat alleen jij kunt zien wat je uitvoert op je smartphone. Dat is natuurlijk wel handig voor in de trein of in de bus. Kom hier meer te weten over het PanzerGlass privacy glass.

De Samsung Galaxy A7 2018: de beste hoesjes en screenprotectors

Met dit toestel heeft Samsung weer een telefoon toegevoegd binnen de A-series, de serie waarbij de telefoons goedkoper zijn dan de S-series. Zijn deze toestellen dan slechter? Als je kijkt naar de prijs en de prestaties, zeker niet!

Dit zijn de nieuwe iPad Pro modellen!

Benieuwd wat er nieuw is aan de zojuist aangekondigde nieuwe iPad Pro modellen? Bekijk de video en kom alles te weten over de producten die Apple heeft aangekondigd in zijn keynote.

Nieuwste artikelen

Google Pixel 3 Lite gelekt in een uitgebreide video

Er is al veel gelekt van de komende Google Pixel 3 Lite, maar nu is er een uitgebreide video opgedoken waar alles van de Google Pixel 3 Lite te zien is. De planning van Google was om het toestel over een maand officieel te presenteren.

Xiaomi Mi A2 Lite door Telfort aangeboden in combinatie met abonnement

XiaoMi is wereldwijd één van de grootste telefoonfabrikanten, maar in Nederland mogen we het merk terecht nog een kleine speler noemen. Langzamerhand worden ze ook in Nederland wel steeds groter, met als volgende de stap de samenwerkingen met providers. In dit geval is Telfort de gelukkige.

De nieuwe Samsung Galaxy S10 is nu al gespot!

In 2019 gaat Samsung ‘gewoon’ door met het ontwerpen van smarthpones, en we mogen toch wel zeggen dat Samsung ook dit jaar weer erg vernieuwend is. De echte Samsung fans hebben natuurlijk al gehoord dat er in februari weer een nieuwe lijn wordt gepresenteerd. Het gaat hier om de Galaxy S10-lijn. Voor de personen die zich hier nog niet over hebben ingelezen hebben wij de belangrijkste punten van de nieuwe Samsung Galaxy S10 op een rijtje gezet.

De beste iPhone XS Max hoesjes op een rijtje

De iPhone XR is op 12 september tegelijkertijd gelanceerd met de iPhone Xs en iPhone X Max. Ondanks dat de iPhone XR de goedkoopste van de drie is, is het natuurlijk geen goedkope iPhone. Goede bescherming voor je iPhone XR is daardoor een must have. Het voordeel is dat bij elke iPhone lancering de hoesjesfabrikanten weer wakker worden geschud. Hierdoor is het geen wonder dat wij ook voor de iPhone XR een mega assortiment met hoesjes hebben. Vaak krijgen wij dan ook de vraag: “Wat is nu een goed hoesje?”. Dit is natuurlijk per persoon verschillend. Hierdoor hopen wij met de onderstaande uitleg al je vragen te beantwoorden.

De live presentatie van de nieuwe Apple iPhone

Afgelopen jaar heeft Apple de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone 8 gelanceerd. Vandaag worden de opvolgers van deze iPhone’s gepresenteerd door Apple. Deze presentatie vindt plaats in het Steve Jobs theater in het hoofdgebouw van Apple, gevestigd in het Californische Cupertino. We verwachten dat de iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR worden gelanceerd. Het Apple Keynote Event begint vanavond om 19:00 Nederlandse tijd.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen