De nieuwe Samsung Galaxy S10 is nu al gespot!

|

In 2019 gaat Samsung ‘gewoon’ door met het ontwerpen van smartphones, en we mogen toch wel zeggen dat Samsung ook dit jaar weer erg vernieuwend is. De echte Samsung fans hebben natuurlijk al gehoord dat er in februari weer een nieuwe lijn wordt gepresenteerd. Het gaat hier om de Galaxy S10-lijn. Voor de personen die zich hier nog niet over hebben ingelezen hebben wij de belangrijkste punten van de nieuwe Samsung Galaxy S10 op een rijtje gezet.

De Samsung Galaxy S10-lijn in het algemeen

De Galaxy S10 onderscheidt zich in veel opzichten. Zo is de selfiecamera in het scherm zelf verwerkt in plaats van in een notch, want die is vrijwel helemaal verdwenen. Op de S10 zit standaard een Super AMOLED scherm. Van dat scherm kunnen we verwachten dat het zorgt voor extra stevigheid voor het gevoeligste onderdeel van elke smartphone.

De processor is vernieuwd en verwacht wordt dat de processor van de S10-variant zelfs nog beter is dan de iPhone XS Max. Verder is er goed nieuws voor de mensen die nog niet zijn overgestapt op een draadloze (Bluetooth) headset. De geruchten gaan namelijk dat er ook bij de S10 gewoon ruimte is gemaakt voor een headphone jack.

Over het laatste punt van aandacht kunnen we erg kort zijn. De S10 is namelijk al helemaal 5G ready. We verwachten dat het 5G internet pas in 2020 helemaal geïntegreerd zal zijn, maar ook Samsung loopt bij dit onderdeel al flink op de zaken vooruit.

S10 Lite, S10 en S10 Plus

In tegenstelling tot de Galaxy S9, heeft Samsung voor de S10 gekozen voor 3 varianten in plaats van 2. De S10 Lite is toegevoegd aan deze lijn. De Galaxy S10 wordt gezien als de standaard. De Lite is de budget variant en de S10 Plus is het premium model. Het is vanzelfsprekend dat de toestellen niet alleen in prijs verschillen, maar elke variant is ook anders qua design en prestaties.

De verschillen tussen de Galaxy S10 Lite, S10 en de S10 Plus

De S10-varianten verschillen dus van elkaar, oké. Maar wat verschilt er nu precies? Ontdek de belangrijkste verschillen in de tabel hieronder.

Galaxy S10 Lite Galaxy S10Galaxy S10 Plus
Grootte: 5.8 inchGrootte: 6.1 inchGrootte: 6.4 inch
2 Camera's achter3 Camera's achter3 Camera's achter
1 Camera voor1 Camera voor2 Camera's voor
Vlak beeldschermAflopende randenAflopende randen

Vermoedelijk krijgt de Galaxy S10 Lite een vingerprint scan op de aan- en uitknop zodat je de smartphone eenvoudig kunt unlocken.

Wanneer is de Galaxy S10 release?

De presentatie van de Galaxy S10 vindt plaats op 20 februari 2019. De Galaxy S10 release is op 8 maart van hetzefde jaar. Voor meer informatie over de Galaxy S10 kun je ook gewoon de onderstaande video bekijken.

Samsung Galaxy S10 accessoires

Ben jij van plan om één van de nieuwe Galaxy S10 toestellen te kopen? bij GSMpunt vind je accessoires voor de Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 én zelfs voor de Samsung Galaxy S10 Plus!

*Dit zijn slechts geruchten. Wat het resultaat van deze smartphones exact is, komen we te weten op 20 februari.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De vijf beste iPhone XR hoesjes

De iPhone XR is op 12 september samen met de iPhone XS en XS Max gelanceerd. Wat de iPhone XR zo aantrekkelijk maakt in vergelijking met de andere twee iPhones, is de prijs. De iPhone XR is namelijk aanzienlijk goedkoper. De iPhone XR heeft daarentegen wel wat in moeten leveren op het gebied van de camera en het beeldscherm. Ondanks de goedkopere prijs, blijft de iPhone XR een high-end smartphone, met een prijs van €859.-. Goede bescherming voor de iPhone XR is dan ook een must-have.

Nieuwe RhinoShield hoesjes die stoten van 3.5 meter gemakkelijk opvangen!

Sinds kort zijn de nieuwe hoesjes van RhinoShield te bestellen bij GSMpunt. De hoesjes staan er om bekend dat zij ijzersterk zijn. De hoesjes kunnen namelijk met gemak schokken van 3.5 meter absorberen. Je verwacht bij zo’n extreem sterk hoesje vaak dat het je smartphone een stuk groter maakt, maar dat is met de RhinoShield hoesjes niet het geval. De hoesjes voegen namelijk nauwelijks gewicht of grootte toe aan je smartphone. Naast hoesjes zijn de screen protectors ook te verkrijgen bij GSMpunt.

PanzerGlass: Privacy Glass screenprotectors

Privacy Glass wordt steeds populairder. PanzerGlass biedt voor steeds meer smartphones zo'n speciaal glas aan zodat alleen jij kunt zien wat je uitvoert op je smartphone. Dat is natuurlijk wel handig voor in de trein of in de bus. Kom hier meer te weten over het PanzerGlass privacy glass.

De Samsung Galaxy A7 2018: de beste hoesjes en screenprotectors

Met dit toestel heeft Samsung weer een telefoon toegevoegd binnen de A-series, de serie waarbij de telefoons goedkoper zijn dan de S-series. Zijn deze toestellen dan slechter? Als je kijkt naar de prijs en de prestaties, zeker niet!

Dit zijn de nieuwe iPad Pro modellen!

Benieuwd wat er nieuw is aan de zojuist aangekondigde nieuwe iPad Pro modellen? Bekijk de video en kom alles te weten over de producten die Apple heeft aangekondigd in zijn keynote.

Nieuwste artikelen

Alles over de nieuwe iPhone 11 Pro

Op 10 September 2019 heeft Apple de nieuwe iPhones gepresenteerd. Een paar dagen later, 13 september, zijn ze te bestellen en vanaf 20 september zijn ze daadwerkelijk beschikbaar. Qua design verschilt deze nieuwe iPhone niet veel van zijn voorganger, maar toch zijn er daadwerkelijk noemenswaardige verschillen tussen de iPhone 11 en de vorige iPhone. In dit artikel kun je de relevantste specs vinden van de opvolger van de iPhone XS, de iPhone 11 Pro.

Lees alles over nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Gisteren heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10-serie gepresenteerd in New York. Voor het eerst brengt Samsung een Note-serie in twee modellen uit. De Note 10 wordt net als zijn voorgangers een grote smartphone, met daarbij een extra grote Note 10 Plus variant. Bekijk hieronder een samenvatting van de Note 10 lancering.

Spullen die niet mogen ontbreken tijdens jouw schooljaar

Op school maak je veel gebruik van je telefoon, en vaak komt er ook een tablet aan te pas. Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Natuurlijk heb je de standaard schoolspullen nodig voor in je etui, zoals een pen, liniaal, potloden of een rekenmachine. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school. Om je schooljaar een stuk leuker te maken hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet waarmee jij er weer volop tegenaan kunt.

Uitgelekt: Beelden van de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Pro

Binnenkort worden de Galaxy Note 10 en de Note 10 Pro op de markt gebracht door Samsung. Ben je benieuwd hoe de camera en de telefoon eruit komt te zien? Hier vind je de eerste beelden al!

De nieuwe Otter + Pop met een ingebouwde PopSocket

Sinds de komst van de PopSocket is er steeds meer vraag naar hoesjes met een ingebouwde PopSocket. OtterBox heeft dit als eerste op de markt gebracht met de Otter + Pop. Momenteel is de Otter + Pop verkrijgbaar voor meerdere toestellen. Met de nieuwe Otter + Pop verklein je de kans het toestel te laten vallen zonder dat het toestel te dik wordt voor jouw broekzak.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen