De Samsung Galaxy A7 2018: de beste hoesjes en screenprotectors

|
De Samsung Galaxy A7 2018: de beste hoesjes en screenprotectors | GSMpunt.nl

Vanaf september 2018 is officieel bekend dat Samsung met een nieuw toestel komt: de Samsung Galaxy A7 2018. Verwacht wordt dat het toestel erg populair gaat worden. Dit heeft te maken met de prijs- kwaliteit verhouding. Met dit toestel heeft Samsung weer een telefoon toegevoegd binnen de A-series, de serie waarbij de telefoons goedkoper zijn dan de S-series. Zijn deze toestellen dan slechter? Als je kijkt naar de prijs en de prestaties, zeker niet!

Korte informatie over de Galaxy A7 2018

Zoals Samsung al langer doet, hebben ze een bestaande naam gepakt en daar het jaartal van introductie achter gezet. Niet heel creatief, gelukkig is er meer tijd gestoken in het toestel zelf dan in het bedenken van de naam. Het bijna 16cm lange en 8cm brede toestel heeft een 6 inch scherm dat bijna de hele voorkant bedekt. Verder is het opvallend dat de telefoon welgeteld 3(!) camera’s heeft aan de achterkant, allemaal met een unieke functie. De kosten? Ongeveer € 300,00.

Omdat Samsung verwacht dat de telefoon veel verkocht gaat worden, worden er ook veel accessoires aangeboden. Natuurlijk worden er gewoon kabels, opladers en universele houders aangeboden. Soms komt het voor dat voor een telefoon weinig tot geen telefoonhoesjes worden gemaakt. Gelukkig worden de Galaxy A7 2018 hoesjes volop aangeboden, ook bij GSMpunt.nl. Hieronder gaan we in het kort aangeven welke telefoonhoesjes allemaal worden aangeboden voor de A7 2018.

Het beste Galaxy A7 2018 hoesje

Wat precies het beste hoesje is, is sterk afhankelijk van hoe je je telefoon gebruikt en welke eisen je stelt aan een hoesje. Als je graag een goede bescherming wilt, omdat je werkt in een omgeving waarin je telefoon vaak valt of snel kapot kan gaan is een volledig beschermend hoesje de beste oplossing. Het nadeel van zo'n hoesje is dat het vaak best groot is. Dit vindt niet iedereen makkelijk werken. Voor andere personen is dus een compact hoesje beter. Dit is gewoon een simpel voorbeeld om te laten zien dat niet elk hoesje geschikt is voor iedereen, en het heel moeilijk is om aan te geven wat precies het beste Samsung Galaxy A7 2018 hoesje is.

Origineel Samsung Galaxy A7 2018 hoesje

Ook voor de A7 2018 heeft Samsung een aantal originele hoesjes gemaakt. Het gaat hier om de backcovers met een uniek design, en de welbekende portemonnee hoesjes. Dit is een bookcase waar je ook nog een pasje in kunt opbergen. De buitenkant is erg dun, dit geeft als voordeel dat het veel dunner is dan andere bookcases. Het hoesje heeft geen lipje met een magneet erin. Er is een magneet verwerkt in de voorkant van een hoesje. Dit zorgt ervoor dat het hoesje een luxe en stijlvolle uitstraling krijgt. Natuurlijk biedt het ook goede bescherming voor de Galaxy A7 2018.

Samsung Galaxy A7 2018 Portemonnee Hoesje Zwart

Originele Samsung Galaxy A7 hoesjes. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en goud


Goedkoop Galaxy A7 2018 hoesje

Als je niet zo veel geld wilt uitgeven aan een hoesje kun je het beste kijken naar de goedkope Samsung Galaxy A7 2018 hoesjes. Dit zijn niet zozeer hoesjes van een mindere kwaliteit, maar omdat er geen merk wordt vertegenwoordigd kan er een lagere prijs worden gevraagd. Met goedkope Galaxy A7 2018 hoesjes worden de hoesjes bedoeld die maximaal € 14,95 kosten. Een uitzondering bij deze goedkope hoesjes zijn de hoesjes van Rosso. Dit is geen merkloos hoesje en wordt in een mooie verpakking geleverd. De Element variant is gemaakt van PU leer. Dit kunstleer is goedkoper dan echt leer, vandaar de lage prijs. Afgezien van deze prijs is het hoesje van een opmerkelijk goede kwaliteit.

Rosso Element Samsung Galaxy A7 2018 Hoesje Book Cover Bruin

Rosso Element hoesje voor de Galaxy A7 2018. Beschikbaar in het zwart en bruin


TPU backcover A7 2018

De TPU hoesjes van de Galaxy A7 2018 zijn erg populair. Dit heeft meerdere redenen. Ze zijn dun, flexibel én goedkoop. Als je op zoek bent naar een eenvoudige bescherming die weinig ruimte in beslag neemt is een TPU hoesje perfect. Nadeel is wel dat het alleen de achterkant van het toestel bedekt, maar dat probleem is ook eenvoudig op te lossen. De populairste hoesjes in deze categorie zijn de transparante en zwarte hoesjes. Bij het zwarte hoesje gaat het voornamelijk om het geborstelde TPU hoesje voor de Galaxy A7 2018.

Samsung Galaxy A7 2018 Transparant Hoesje

Transparant Samsung Galaxy A7 2018 hoesje


Galaxy A7 2018 screenprotector

Een hoesje om de telefoon is altijd aan te raden, maar een screenprotector is misschien wel minstens zo belangrijk als het gaat om het beschermen van je telefoon. Een hoesje beschermt in veel gevallen alleen de achterkant van de telefoon. Als de telefoon een keer valt, ga je vaak zien dat het scherm beschadigd is. Soms is het een klein barstje, met wat meer pech kun je helemaal niets meer lezen op het scherm. Hiervoor is een Galaxy A7 2018 screenprotector de perfecte oplossing. Het extra beschermglas zorgt ervoor dat in 99 van de 100 gevallen het scherm niet beschadigd raakt bij een val.

PanzerGlass Samsung Galaxy A7 2018 Edge To Edge Screenprotector

Bescherm je smartphone met een PanzerGlass Galaxy A7 2018 screenprotector


Zit zijn maar een paar voorbeelden van hoesjes en screenprotectors die bij GSMpunt worden aangeboden. Benieuwd wat er nog meer te krijgen is qua bescherming? Bekijk dan gewoon alle Samsung Galaxy A7 2018 hoesjes en screenprotectors!

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Dit zijn de nieuwe iPad Pro modellen!

Benieuwd wat er nieuw is aan de zojuist aangekondigde nieuwe iPad Pro modellen? Bekijk de video en kom alles te weten over de producten die Apple heeft aangekondigd in zijn keynote.

De beste iPhone XS Max hoesjes op een rijtje

De iPhone XR is op 12 september tegelijkertijd gelanceerd met de iPhone Xs en iPhone X Max. Ondanks dat de iPhone XR de goedkoopste van de drie is, is het natuurlijk geen goedkope iPhone. Goede bescherming voor je iPhone XR is daardoor een must have. Het voordeel is dat bij elke iPhone lancering de hoesjesfabrikanten weer wakker worden geschud. Hierdoor is het geen wonder dat wij ook voor de iPhone XR een mega assortiment met hoesjes hebben. Vaak krijgen wij dan ook de vraag: “Wat is nu een goed hoesje?”. Dit is natuurlijk per persoon verschillend. Hierdoor hopen wij met de onderstaande uitleg al je vragen te beantwoorden.

De live presentatie van de nieuwe Apple iPhone

Afgelopen jaar heeft Apple de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone 8 gelanceerd. Vandaag worden de opvolgers van deze iPhone’s gepresenteerd door Apple. Deze presentatie vindt plaats in het Steve Jobs theater in het hoofdgebouw van Apple, gevestigd in het Californische Cupertino. We verwachten dat de iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR worden gelanceerd. Het Apple Keynote Event begint vanavond om 19:00 Nederlandse tijd.

Nieuwe Spigen hoesjes van topkwaliteit geïntroduceerd

Sinds 2008 is Spigen toonaangevend in het produceren van hoesjes en overige accessoires. De Spigen hoesjes staan bekend om het modieuze design in combinatie met het duurzame constructie. De producten van Spigen worden ontworpen en ontwikkeld in Irvine, Californië. Voor vrijwel elke populaire smartphone ontwerpt Spigen accessoires. In dit blog zijn de 4 nieuwe hoesjes van Spigen uitgelicht.

Alle geruchten over de nieuwe iPhone 2018 modellen

In het najaar van 2017 heeft Apple de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X gelanceerd. Maar wat kunnen we verwachten in 2018 van Apple? De kans is zeer groot dat Apple net als in 2017 drie nieuwe iPhones lanceert. Officieel heeft Apple hier nog niets over aangekondigd, maar er zijn natuurlijk wel geruchten. De verwachtingen zijn dat het Apple Keynote Event 12 september plaats gaat vinden.

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Werkt draadloos opladen met een hoesje?

Misschien is het eerst handig om te weten hoe draadloos laden precies werkt. Bij het draadloos laden wordt elektrische energie overgebracht via inductiespoelen. In draadloze opladers zit een inductiespoel die als zender fungeert. In je smartphone zit een inductiespoel die als ontvanger fungeert. Wanneer deze twee spoelen dicht bij elkaar komen ontstaat er een elektromagnetisch veld. Dit stroomcircuit wordt ook wel inductie genoemd.

GSMpunt komt met een handige pagina voor iPhone gebruikers

Als je op zoek bent naar een iPhone hoesje, dan kun je jouw favoriete hoesje nu nog gemakkelijker vinden bij GSMpunt. We hebben namelijk een speciale pagina gelanceerd met daarop alleen maar iPhone hoesjes, zodat het voor jou als iPhone gebruiker heel eenvoudig is om een iPhone hoesje naar jouw smaak te vinden.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen