Wanneer komt de iPhone 12?

|

De opvolger van de iPhone 11 komt eraan. Logischerwijs wordt er verwacht dat bij deze nieuwe iPhone qua naam alleen de 11 in een 12 verandert. De iPhone 12 komt zeer waarschijnlijk in 4 varianten. In dit artikel bespreken we kort maar krachtig wat de verwachting van de iPhone 12 zijn, wanneer dit toestel leverbaar is en wanneer de iPhone 12 komt.

iPhone 12 varianten

Zoals vermeld, komt de iPhone 12 in 4 varianten. De kans is groot dat dit de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Max en de iPhone 12 Pro Max gaan worden.

De Apple iPhone 12

iPhone 12

De iPhone 12 is het basismodel van de serie. Dat wil niet direct zeggen dat het hier gaat om een budget-model, want voor de goedkoopste iPhone 12 betaal je alsnog ongeveer 700 euro. Deze variant is ook direct de kleinste variant. De andere versies zijn dus allemaal groter.

iPhone 12 Max

De grotere versie van het standaard model is de iPhone 12 Max. Deze telefoon heeft een scherm van 6,1 inch en gaat ongeveer 800 euro kosten. Net als de kleinere iPhone 12 heeft deze telefoon ook twee camera’s aan de achterkant. Het voornaamste verschil tussen de iPhone 12 en de iPhone 12 Max is dus het formaat.

iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro is de opvolger van de, hoe kan het ook anders, iPhone 11 Pro uit 2019. Met een grootte van 6,1 inch is deze variant groter dan het standaard model en net zo groot als de iPhone 12 Max. Het grote verschil is dat het toestel is voorzien van 3 camera’s aan de achterkant. De prijs van de iPhone 12 Pro gaat waarschijnlijk tussen de 1.100 en 1.200 euro liggen.

iPhone 12 Pro Max

De grootste en duurste variant van de iPhone 12-series gaat de iPhone 12 Pro Max heten. Dit toestel heeft een scherm van maar liefst 6,7 inch groot. Net als de 12 Pro, is het toestel voorzien van 3 camera’s aan de achterkant. De prijs van deze Pro Max wordt ongeveer 1.250 euro.

Presentatie van de iPhone 12

Presentatie en aankondiging

In september wordt er weer een Apple-event gehouden. Tijdens dit speciale iPhone-event worden er allerlei updates en nieuwtjes rondom Apple en hun iPhone gedeeld. De kans is heel groot dat tijdens dit Apple-event ook de nieuwe iPhone 12 wordt aangekondigd. Wanneer dit is? Waarschijnlijk de 2e dinsdag van september, 8 september dus.

Bestellen en levertijd van de iPhone 12 toestellen

Na dit event is de iPhone 12 te bestellen in winkels en webshops. Helaas is de levertijd van de nieuwe iPhone iets uitgesteld, waardoor we de iPhone 12-series pas later dit jaar verwachten. Wanneer de release van de iPhone 12 precies is, wordt duidelijk gemaakt bij de presentatie.

iPhone 12 accessoires

Ben jij van plan de iPhone 12 of één van de varianten aan te schaffen? Bij GSMpunt vind je verschillende accessoires voor deze telefoons. Zo hebben we al verschillende iPhone 12 hoesjes die leverbaar zijn en dit worden er alleen nog maar meer!

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Ondersteunt je telefoon geen draadloos opladen? Dit is de oplossing!

Steeds meer smartphones ondersteunen draadloos opladen. Dit houdt in dat je je telefoon kan opladen zonder dat je een stekker in je telefoon hoeft te doen. Je legt je telefoon op het oplaadstation en je smartphone wordt door het elektromagnetisch veld opgeladen. Super simpel en modern! Helaas ondersteunt (nog) niet iedere smartphone het draadloos opladen. Maar daar hebben enkele producenten een oplossing op gevonden, die we in dit blog toelichten. Let er wel op dat dit product alleen geschikt is voor smartphones met een USB-C aansluiting. De meeste nieuwe telefoons beschikken over een USB-C poort (ongeveer vanaf 2019).

De beste Apple Watch bandjes voor jou!

Net een Apple Watch aangeschaft voor bij je iPhone? Je kan je Apple Watch combineren met diverse horlogebandjes, waarbij je kan kiezen uit allerlei soorten, materialen en kleuren. In deze blog lees je alles wat je moet weten over deze Apple Watch bandjes en worden de beste bandjes voor jouw Apple Watch uitgelicht!

Wat is TPU Materiaal?

Een TPU hoesje, je hebt er vast wel eens van gehoord. Een materiaal dat steeds vaker gebruikt wordt bij hoesjes. Maar wat is TPU nou precies? Daar gaan we in dit blog dieper op in. Verder lees je in dit blog de voor en nadelen van het TPU materiaal, TPU in combinatie met wallet cases en tips bij het aanschaffen van een TPU hoesje. Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over het materiaal, laat het ons dan gerust weten onderaan deze pagina.

Hoe werkt Face ID op iPhone? Je telefoon veilig ontgrendelen

Vanaf de iPhone X zijn de meeste iPhone toestellen standaard voorzien van Face ID. Dit is een manier om je iPhone te ontgrendelen met je gezicht. Je iPhone kan je gezicht herkennen en op die manier kun je toegang krijgen tot je telefoon. Face ID is ontwikkeld door Apple en is dus exclusief beschikbaar voor de iPhone en iPad. In dit artikel vertellen we je of Face ID veilig is en of je gezicht bijvoorbeeld ook wordt herkend in het donker.

Dit zijn de beste telefoonhouders voor op de fiets van 2020!

Tegenwoordig kan het vasthouden van je telefoon op de fiets je duur komen te staan. Je riskeert namelijk een boete van maar liefst €95,-. Een telefoonhouder is dan een ideale oplossing om je smartphone veilig te gebruiken. Daarnaast kun je met enkele navigatieapps de mooiste fietsritten door Nederland maken. Door het grote aanbod kun je door de bomen het bos niet meer zien. In dit blog lichten wij de beste telefoonhouders voor je uit.

Nieuwste artikelen

TOP 5 | De beste producten voor jouw thuiswerkuitrusting op een rij!

Tijden veranderen. Zo veranderd ook de manier waarop we werken. We leven in een tijd waarin onze vrijheid beperkt is en we niet meer kunnen gaan en staan waar we maar willen. Zo kunnen we niet meer met z’n allen tegelijkertijd op kantoor werken, maar zijn we genoodzaakt om waar mogelijk zoveel mogelijk thuis te werken. Dat is misschien best wel even wennen, maar met de juiste uitrusting went ook het thuiswerken vanzelf. Maak het jezelf dus gemakkelijk en bekijk hier onze top 5 accessoires voor jouw ideale thuiswerkuitrusting!

Top 10 | De beste iPhone 12 hoesjes op een rij!

Ze hebben langer op zich laten wachten dan we gewend zijn, maar de nieuwe iPhones van 2020 zijn verkrijgbaar! De vier toestellen uit de iPhone 12-serie van Apple hebben o.a. een nieuw design, verbeterde camera’s en grotere OLED-displays. Dit wil je natuurlijk allemaal zo goed mogelijk beschermen met een telefoonhoesje. Daarom lees je in deze blog wat de beste hoesjes zijn voor jouw iPhone 12!

Alles wat je moet weten over de nieuwe iPhone 12-Serie van Apple

Op dinsdag 15 september stond het jaarlijkse Special Event van Apple op het programma, dé grote presentatie waarin Apple ieder jaar de nieuwste producten lanceert. Helaas lieten de nieuwe iPhones van 2020 nog even op zich wachten. Tijd om het eens te hebben over deze nieuwe iPhones 12! In deze blog lees je alles wat je moet weten en wat wij verwachten over en van de iPhone 12!

De nieuwe Pixel 5 is eindelijk hier!

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De presentatie van de nieuwe Google Pixel 5! Deze nieuwe Pixel 5 is over twee weken al leverbaar in Duitsland, maar zal officieel niet in de Benelux beschikbaar zijn. Ontdek alles over deze nieuwe telefoon.

Wat is een FM Transmitter? Lees er hier alles over!

Je herkent het vast wel, je hebt een (gedateerde) auto die niet beschikt over een autoradio met bluetooth verbinding of een andere poort waarmee jij je telefoon kunt verbinden. Vervelend als je na een drukke werkdag niet je eigen muziek kan luisteren op de terugweg naar huis. Gelukkig is daar iets op bedacht, namelijk de FM transmitter! We gaan in dit blog dieper in op de handige oplossing en leggen precies uit hoe de FM transmitter werkt, welke soorten er zijn en welke transmitter je moet kiezen die voor jou geschikt is.

Cookies: Informatie Copyright © 2020 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen