Tips die er voor zorgen dat je meer gaat hardlopen!

|

In het begin van het jaar zijn mensen druk bezig met de goede voornemens. Gezonder eten en sporten staan in de top drie van de goede voornemens. Het verliezen van extra kilootjes en een iets te dikke buik is belangrijk bij veel mensen. Bij ongeveer 83% van deze mensen lukt het goede voornemen niet, ben jij wel diegene die het goede voornemen volhoudt?

Veel mensen beginnen in januari met hardlopen, wij hebben voor jou een aantal tips opgesteld zodat het leuker is om te gaan hardlopen. Hup, die kilootjes eraf!

Hardlopen met evy, hardlooptips

Rustig opbouwen met de app ‘Hardlopen met Evy’

De app ‘Start to run met Evy’ neemt je bij de hand tijdens het hardlopen. Evy motiveert je tijdens het hardlopen met haar Vlaamse stem. Evy vertelt precies wat en wanneer je wat moet doen en zo krijg je het gevoel dat je niet alleen loopt. Tips tijdens het lopen en muziek waarbij je op het ritme kan lopen zorgen ervoor dat het hardlopen makkelijker wordt.

De app heeft verschillende loopschema’s waar je uit kunt kiezen. Een loopschema bestaat uit ongeveer 30 lessen die elk 20 tot minuten duren. Je kunt kiezen uit loopschema’s van 5, 7,5 en 10 kilometer. Het fijne aan deze app is dat ze het rustig opbouwen en dat hij voor iedereen geschikt is. De app is beschikbaar voor android en IOS apparaten.

hardlopen met sportarmband

Een Sportarmband met LED verlichting

Het is altijd fijn om je smartphone mee te nemen tijdens het hardlopen. Want met je telefoon kun je muziek luisteren, hardloopsessies tracken en je wilt direct iemand kunnen bellen als er onverhoopt iets gebeurt. Het enige nadeel is altijd; waar laat jij je smartphone?

De sportarmband is handig tijdens het hardlopen of een andere sport. Je stopt je telefoon eenvoudig in de sportarmband en de klittenband sluiting zorgt ervoor dat de sportarmband stevig op zijn plek blijft. Door de LED verlichting val je ook nog eens goed op in het donker. SAFETY FIRST!

“Safety first!”

Stel doelen

Om zomaar 2x in de week te gaan hardlopen gaat natuurlijk niet vanzelf. Als je graag 2 avonden in de week zou willen lopen, maar het regent de hele week dan is het erg gemakkelijk om een training over te slaan. Hoe vaker je een training overslaat des te minder gemotiveerd je zult zijn om door te gaan met lopen. Om dit te voorkomen kun je vooraf al doelen instellen. Pak bijvoorbeeld eens 2 vaste avonden om te gaan hardlopen en zorg er voor dat je het gewoon gaat doen. Verder kun je ook afstandsdoelen of snelheidsdoelen instellen om het lopen interessanter te maken. Daag jezelf uit en blijf fit!

Vind je het vervelend om een sportarmband om je arm te dragen? Het merk Baseus heeft een sport riemcase ontworpen die je om je middel kunt dragen. De sportarmband en de sport riemcase zijn universeel en dus geschikt voor vele soorten toestellen.

De Jabra Sport Plus Bluetooth Headset

Om het hardlopen leuker te maken luisteren veel mensen muziek. Een goede headset is een vereiste tijdens het sporten. Je hebt headsets met kabel en draadloze headsets. Maar welke is nou het handigst tijdens het hardlopen? Wij zochten het voor je uit.

De Jabra Sport Bluetooth Headset is speciaal ontworpen om stevig en comfortabel vast te zitten in je oor. Bij deze headset hoef je niet te kijken wat voor weer het is. Deze headset is namelijk beschermd tegen regen, stof en zweet.

Het voordeel van deze headset is dat je hem via Bluetooth kunt verbinden, hierdoor heb je geen last van de kabel langs je lichaam. Daarnaast kun je met deze headset oproepen oppakken, volume regelen en inkomende gesprekken opnemen. En ohja, deze headset heeft een ingebouwde radio zodat jij je telefoon niet nodig hebt om muziek te luisteren.

We hopen dat we jou gestimuleerd hebben om te beginnen met hardlopen, hup! Rennen voor je zakgeld!

Geef ons jouw mening

Verder lezen

USB-C de nieuwe standaard bij opladers en data

Al jarenlang gaan er stemmen op om een aansluiting te introduceren waarmee alle smartphones en ook apparaten als bijvoorbeeld tablets, laptops en digitale camera’s opgeladen kunnen worden. Nu heeft het Europese parlement in 2014 ingestemd met een richtlijn die fabrikanten verplicht om telefoons vanaf 2017 compatibel te maken met een universele laadaansluiting. Het is nog afwachten in hoeverre elke fabrikant daadwerkelijk verplicht zal zijn om de USB-C aansluiting te gebruiken. Lees er hier meer over.

De beste iPhone 6S hoesjes

Het vinden van het perfecte hoesje voor de iPhone 6 of nieuwere iPhone 6S is soms een heel karwij. Het probleem is dat er zo veel verschillende modellen hoesjes leverbaar zijn, dat de keuze eindeloos lijkt. Wij helpen je bij het vinden van het iPhone 6 of iPhone 6S hoesje dat bij jou past en hebben hieronder ons advies en een top 10 aan hoesjes. Zo wordt het vinden van een top hoesje net wat makkelijker

Microsoft Lumia 650 komt eerder dan verwacht

Er gingen al tijden geruchten rond over de komst van een nieuw midrange toestel van. Nu blijkt dat de nieuwe Lumia 650 er snel aan gaat komen en de verwachte introductiedatum 1 februari is. Na aankondiging zou het toestel snel leverbaar moeten zijn binnen Europa. De verwachting is dat dit nog dezelfde maand plaats zal vinden. Lees er hier meer over.

Review: Otterbox Symmetry voor iPhone 6 en 6S

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is Otterbox een van de beste hoesjes fabrikanten als het gaat om ruggedized bescherming voor smartphones. Met de Commuter, Symmetry en Defender series hebben ze voor iedereen die een ruggedize hoesje zoekt wel een passende oplossing. Lees hier alles over de Symmetry case die wij hebben getest!

Redenen om een hoesje of screenprotector te gebruiken

Naar schatting 23.5 miljard gespendeerd in enkel de VS aan telefoon reparaties in het afgelopen jaar. Van krassen tot barsten in het scherm, vragen veel mensen, waarom is het zo lastig om onze telefoons heel te houden?

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Werkt draadloos opladen met een hoesje?

Misschien is het eerst handig om te weten hoe draadloos laden precies werkt. Bij het draadloos laden wordt elektrische energie overgebracht via inductiespoelen. In draadloze opladers zit een inductiespoel die als zender fungeert. In je smartphone zit een inductiespoel die als ontvanger fungeert. Wanneer deze twee spoelen dicht bij elkaar komen ontstaat er een elektromagnetisch veld. Dit stroomcircuit wordt ook wel inductie genoemd.

GSMpunt komt met een handige pagina voor iPhone gebruikers

Als je op zoek bent naar een iPhone hoesje, dan kun je jouw favoriete hoesje nu nog gemakkelijker vinden bij GSMpunt. We hebben namelijk een speciale pagina gelanceerd met daarop alleen maar iPhone hoesjes, zodat het voor jou als iPhone gebruiker heel eenvoudig is om een iPhone hoesje naar jouw smaak te vinden.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen