Informatie over PanzerGlass: Is dit een goede screenprotector voor je smartphone?

|

PanzerGlass maakt al jarenlang screenprotectors. Het assortiment van dit merk bestaat uit display folies en glazen screenprotectors. Het grootste deel van de screenprotectors die door PanzerGlass worden aangeboden, is gemaakt van glas. Dit komt omdat een tempered glass screenprotector de beste bescherming biedt. Er zijn veel soorten screenprotectors, van veel verschillende merken. In dit artikel gaan we kijken wat PanzerGlass zo uniek maakt. Hoe onderscheidt PanzerGlass zich, en waarom kiezen zo veel mensen specifiek voor dit merk?

PanzerGlass specificaties

In het kort

Het merk PanzerGlass is in 2013 opgericht. Het Deense merk had direct de focus al op het ontwikkelen van de beste screenprotectors voor smartphones en tablets. Tegenwoordig worden hun screenprotector wereldwijd aangeboden. PanzerGlass is een modern merk die de protectors aanpast aan het scherm van de smartphones. Alles aan de screenprotector verandert, behalve de kwaliteit.

Het unieke aan de PanzerGlass screenprotectors

Als je de prijzen van de PanzerGlass screenprotectors ziet, merk je direct dat het redelijk prijzige screenprotectors zijn. Dit valt heel erg mee als je gaat kijken naar de specificaties van de protectors. Hierin onderscheidt het merk zich positief van andere merken. Gezien de kwaliteit van het product, is de prijs niet extreem hoog. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Sterker dan de rest

Om te beginnen geeft PanzerGlass aan dat hun screenprotectors 9x zo sterk zijn als de gemiddelde screenprotector. Dit heeft als voordeel dat het scherm van je smartphone nóg beter beschermd wordt. Bij een val of stoot kan de impact door een screenprotector gaan en alsnog schade veroorzaken. Hier hoef je bij een PanzerGlass screenprotector niet bang voor te zijn. Daarbij zijn de protectors ook kras- en schokbestendig. Dit zijn de meeste screenprotectors, maar deze protectors kunnen net iets meer opvangen zodat het scherm van je smartphone onbeschadigd blijft.

Volledig dekkend

Veel smartphones hebben aflopende randen. Het is lastig om dit volledig af te dekken. Om dit te doen, moet een screenprotector op een speciale manier worden ontwikkeld. PanzerGlass heeft perfect ingespeeld op deze ontwikkeling van smartphones door volledig dekkende screenprotectors aan te bieden: de Edge to Edge screenprotector.

PanzerGlass screenprotectors

Case friendly screenprotector

Bij volledig dekkende screenprotectors komt er een volgend probleem kijken. Deze screenprotectors zijn namelijk niet te gebruiken samen met een hoesje. Ook hier heeft het merk uit Denemarken rekening mee gehouden. Door een kleine aanpassing te maken aan de randen van het tempered glass, is het glas niet alleen edge to edge, maar zijn het ook allemaal case friendly screenprotectors.

Glashelder

Bij een aantal screenprotectors is het zo, dat de tint van het beeldscherm anders wordt nadat er een screenprotector is aangebracht. Het scherm wordt vaak donkerder en minder helder. Het is dus moeilijker om dingen te lezen. Dit is bij PanzerGlass niet het geval. Als het goed wordt aangebracht, merk je (bijna) niet dat er een protector op het scherm zit.

Geen invloed op het gebruiksgemak

Omdat de screenprotectors glashelder zijn, heeft dit dus geen invloed op het gebruiksgemak. Dit is niet het enige voordeel van PanzerGlass. Na het aanbrengen van zo’n screenprotector blijft de aanrakingsgevoeligheid ook gewoon hetzelfde. De screenprotector biedt dus een optimale bescherming, maar je merkt bijna niet dat er één op het beeldscherm zit.

Complete assortiment PanzerGlass screenprotectors

Ben je benieuwd of we voor jouw smartphone een PanzerGlass screenprotector hebben? Bekijk dan ons volledige assortiment met PanzerGlass screenprotectors!

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De beste hoesjes voor de Huawei P20

In April presenteerde Huawei de nieuwe lijn smartphones, de Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro. Verwacht wordt dat deze nieuwe toestellen enorm populair worden en door heel veel mensen gebruikt gaan worden. In dit artikel gaan we je helpen met het kiezen van het beste hoesje voor de Huawei P20.

De verschillen tussen de Motorola Moto G6, G6 Plus en G6 Play

Afgelopen maand heeft Motorola de opvolger van de Moto G5 aangekondigd, namelijk de Motorola Moto G6, G6 Play en G6 Plus. Wanneer je op zoek bent naar een budgetsmartphone, kom je toch al snel uit op een Motorola Moto G6. In de prijsklasse van €200 tot €300 heeft Motorola met de Moto G-lijn een gevestigde naam opgebouwd. De specifieke verschillen tussen de G6-serie vind je in het onderstaande overzicht.

De beste hoesjes voor de Huawei P20 Lite

In April presenteerde Huawei de nieuwe lijn smartphones, de Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro. Verwacht wordt dat deze nieuwe toestellen enorm populair worden en door heel veel mensen gebruikt gaan worden. In dit artikel gaan we je helpen met het kiezen van het beste hoesje voor de Huawei P20 Lite.

Je iPhone snelladen? Lees hier alle snellaad tips

Sinds de lancering van de iPhone 8 (Plus) en iPhone X in 2017 hebben de nieuwste iPhones een snellaad functie. Het grote voordeel van deze functie is dat je de laadtijd van je iPhone bijna halveert. Maar kunnen de nieuwe iPhones ook snelladen met de standaard bijgeleverde oplader? Is het wel veilig om laders van derde partijen te gebruiken? Lees alles over snelladen in dit blog.

Zo vervang je de originele Samsung Galaxy S6 batterij.

De Galaxy S6 van Samsung is een top telefoon, maar helaas is na verloop van tijd het vervangen van de batterij, ook bij deze telefoon noodzakelijk. Ben je van plan om de batterij van jouw Samsung Galaxy S6 te vervangen? Dan vind je hier een handleiding waarmee wij je stap voor stap helpen bij het vervangen van deze batterij.

Nieuwste artikelen

Wat is het beste hoesje voor de Samsung A50?

Er worden ontelbaar veel hoesjes voor de Samsung A50 aangeboden. Zoveel zelfs, dat het lastig is om te bepalen welk hoesje je nou om je telefoon moet doen om de beste bescherming te hebben zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. Natuurlijk kan een hoesje ook functioneel zijn, zo kunnen in sommige hoesjes pasjes worden geplaatst en zorgen andere telefoonhoesjes weer voor meer grip. Wat nu het beste hoesje voor de Samsung A50 is, is lastig aan te geven omdat dit voor iedereen anders is. Het is maar net welke eisen jij stelt aan een hoesje.

De OnePlus 7 Pro is aangekondigd met een uitschuifbare camera

Gisteren heeft OnePlus twee nieuwe vlaggenschepen aangekondigd in Londen. De opvolgers van de OnePlus 6T zijn er qua specificaties weldegelijk op vooruit gegaan. De OnePlus 7 Pro is vanaf 21 mei leverbaar in Nederland en gaat €709,- kosten. De standaard OnePlus 7 is in juni leverbaar, vanaf €559,-.

Wat kun je doen als je batterij snel leeg is?

Iedereen die een telefoon heeft en er regelmatig gebruik van maakt kent het wel: eerst ben je helemaal enthousiast over de accuduur van je nieuwe telefoon, maar na een bepaalde periode word je er helemaal gek van dat je telefoon snel leeg is. Zo snel zelfs, dat je je telefoon elke dag of misschien wel meerdere malen per dag moet opladen. Natuurlijk gaat een batterij op een gegeven moment sneller leeg, maar ligt het dan alleen aan de batterij dat je telefoon snel leeg is, of heb je hier zelf ook invloed op?

Preview van de Huawei Mate X. Informatie over de opvouwbare telefoon

De Huawei Mate X is een opvouwbaar toestel. Het is niet duidelijk te zeggen of het een tablet of een smartphone is vanwege de grootte. Ondanks dat het toestel zo groot is, is het gemakkelijk mee te nemen.

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen