Een Samsung Galaxy S7 Edge screen protector aanbrengen

|

Het design van de Samsung Galaxy S7 Edge is indrukwekkend, dit komt met name door de gebogen schermranden. Het 5.5 inch display met de gebogen randen biedt naast een mooi uiterlijk ook nog eens extra functies. Zo kun je de linker of rechter schermrand gebruiken voor het inschakelen van bepaalde features. Enkele voorbeelden hiervan zijn People Edge, snelkoppelingen, veelgebruikte apps en de klok.

Voor de screen protector fabrikanten zijn de gebogen schermranden een enorme uitdaging. Dit komt omdat de screen protectors niet gevouwen kunnen worden. Hierdoor moeten de fabrikanten de screen protectors op een andere manier produceren. Grotendeels van de screen protectors zijn zo ontwikkeld, dat ze voorgevormd zijn. Hierdoor is het aanbrengen van een S7 Edge screen protector een stuk makkelijker. Ook wordt het 5.5 inch display van het toestel goed beschermd tegen valschade.

Soorten Samsung Galaxy S7 Edge screen protectors

Grofweg gezegd zijn er twee soorten Samsung Galaxy S7 Edge screen protectors. Dit zijn de display folies en de tempered glasses. Een display folie is de meest bekende screen protector, dit komt mede omdat ze voor vrijwel elk toestel verkrijgbaar zijn. Een display folie is een dun plastic laagje dat vooral bescherming biedt tegen krassen en vuil. Het voordeel hiervan is dat het erg dun is, vaak zo dun dat je de folie niet ziet zitten.

Een tempered glass is zoals de naam al aangeeft een geharde glazen protectie. Deze screen protector biedt veel voordelen ten opzichte van een display folie. Zo is een tempered glass gemakkelijk zonder bubbels eronder aan te brengen. Door de speciale coating blijven vieze vlekken en krasjes niet zitten. Door deze coating is de helderheid van een tempered glass gegarandeerd. Daarnaast is het verschil qua bescherming groot. Een tempered glass biedt namelijk bescherming tegen krassen, vuil en barsten.

Schermranden van de S7 Edge beschermen

Je wilt natuurlijk de aflopende schermranden van je smartphone goed beschermen tegen schade. Een groot deel van schade kun je voorkomen met een goede screen protector. Maar dan, welke screen protector moet je nemen? Omdat niet elke screen protector het de schermranden van de Samsung Galaxy S7 Edge bedekt kan het kiezen van de juiste screen protector lastig zijn. Als hulpmiddel hebben wij bij elke screen protector een afbeelding toegevoegd waardoor je precies kunt zien wat beschermd wordt.

Past de screen protector met een hoesje?

Helaas is niet elke screen protector in combinatie met een hoesje bruikbaar. Met name tempered glasses die het gehele scherm bedekken, kunnen vaak niet in combinatie met het hoesje. Dit komt doordat de hoesjes vaak enkele millimeters over de schermranden gaat. Hierdoor komt er druk op de tempered glass te staan. Als er eenmaal druk op de tempered glass staat is de bescherming een stuk minder. Bij display folies komt er minder snel druk op te staan. Indien dit wel het geval is kan er altijd een klein stukje van de display folie worden geknipt. Let dus goed op voordat je de screen protector aanbrengt of het hoesje niet te ver over de schermranden steekt.

Samsung Galaxy S7 Edge screen protector aanbrengen

Velen durven het niet aan om zelf een screen protector te plakken. Toch is dit minder moeilijk dan gedacht. Waar je vooral op moet letten voorafgaand het aanbrengen is de ruimte waar je dit gaat doen. Het wordt aangeraden om dit in een schone en stofvrije ruimte te doen. Daarnaast is het handig om je handen even te wassen. Met de onderstaande vier stappen kun je een S7 Edge screen protector eenvoudig plakken.

Aanbrengen van een Samsung Galaxy S7 edge screen protector in vier stappen:

  1. Reinig je smartphone met het bijgeleverde microvezeldoekje (wacht niet te lang met plakken na het reinigen).
  2. Nu het belangrijkste, het plakken van de screen protector.
  3. Druk met een vinger op het midden van de screen protector
  4. Verwijder eventuele luchtbelletjes door ze met bijvoorbeeld een pinpas naar de zijkant te drukken.

Top 3 Galaxy S7 Edge screen protectors

Het aanbod aan Samsung Galaxy S7 Edge screen protectors is erg groot. Omdat er enkele screen protectors uitblinken door kwaliteit en bescherming hebben wij deze op een rijtje gezet. Hieronder vindt je een top drie van onze S7 Edge screen protectors.

ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector

1. ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector

Dit is de nummer één verkopende screen protector in de industrie. Dit komt door de levenslange garantie van Zagg, self-healing technologie en de Militairy Grade. Door deze drie factoren wordt jouw Samsung Galaxy S7 Edge optimaal beschermd. Door de Smart EZ-technologie is de Zagg InvisibleShield HD gemakkelijk aan te brengen. Zo weet je zeker dat er geen luchtbellen en vuil onder je screen protector komt. Zagg heeft de screen protector zo ontwikkeld dat het gebogen gedeelte optimaal wordt beschermd.

Originele screen protector

2. Originele Samsung Galaxy S7 Edge Screen Protector

Samsung produceert naast originele hoesjes tegenwoordig ook screen protectors. Hierdoor kun je een vertrouwde originele screen protector aanschaffen. Met de 12 maanden op materiaal en werking van de display folie ben je verzekerd van kwaliteit. De screen protector is valt over het gehele display, dus ook over de randen. Hierdoor ben je verzekerd van een vertrouwde en goede bescherming.

4smarts second glass plus

3. 4smarts Second Glass Plus Samsung Galaxy S7 Edge

Dankzij de 9H hardheid biedt deze tempered glass de beste bescherming tegen barsten. Daarnaast is de tempered glass slechts 0.3mm dik, zo ondervind je geen hinder van de screen protector. Om het aanbrengen van een screen protector eenvoudiger te maken wordt er een zogenaamde ‘Screenboy’ meegeleverd. Dit is een soort standaard waardoor de screen protector perfect geplakt wordt. De 4smarts Second Glass beschermd niet het gehele display. De gebogen randen worden namelijk niet beschermd. Het voordeel hiervan is dat de tempered glass in combinatie met elk hoesje bruikbaar is.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Leuke Sinterklaas cadeau ideeën

Sinterklaas komt weer naar Nederland! Ben jij ook nog opzoek naar het ideale sinterklaas cadeau? Wij hebben een aantal leuke sinterklaascadeautjes op een rij gezet! Bekijk snel of er een cadeau tussen zit wat echt iets voor jou is!

Telefoonhouder op de fiets? Dit is de beste!

Er zijn in Nederland meer fietsen dan inwoners. Ben je op zoek naar een telefoonhouder voor je fiets? Dan lijkt er echter weinig keuze… In tegenstelling tot telefoonhouders voor in de auto, is het aanbod van fietshouders schaars. Daarom maken wij het je makkelijk en geven wij je hier direct een verwijzing naar de beste telefoonhouder voor op de fiets!

Tips om je telefoon sneller te maken

Iedereen kent het wel, je telefoon wordt steeds slomer en slomer. Het laden van applicaties duurt steeds langer en de smartphone loopt steeds vaker vast. Er bestaan een aantal handige tips die je helpen om je toestel weer op te schonen en sneller te laten werken. Om je telefoon sneller te maken hebben wij een aantal tips verzameld die u hierbij kunnen helpen. Hieronder kun je 10 handige tips vinden om je telefoon sneller te laten gaan.

Geen nieuwe auto kopen om Android Auto te kunnen gebruiken!

Afgelopen lente heeft Google de Android Auto functies voor de telefoon al getoond, maar nu is dit eindelijk beschikbaar binnen de Google Play Store. De Android Auto app heeft dezelfde functionaliteiten als Android Auto dat de vinden is binnen de boordcomputers van nieuwe auto’s. Het is echt een geweldig handige app voor wie veel gebruik maakt van zijn telefoon in de auto.

Papieren Apple iPhone surprise, zo maak je dat!

Je gedicht is geschreven en de cadeautjes zijn geleverd… Nu nog een surprise… Maar ja, wat is leuk en hoe maak je dat nou precies? Geef je iets leuks voor iemand die houdt van telefoons of ben je van plan telefoonaccessoires te geven? Dan hebben wij een leuke en eenvoudige surprise die je eenvoudig kunt maken!

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S20 hoesjes uitgelicht

De Samsung Galaxy S20 is toestel met veel nieuwe verbeteringen en tools. Het toestel heeft bijvoorbeeld een betere camera, een groter scherm en een grotere accu. Dit wil je natuurlijk allemaal goed beschermen met een goed hoesje. Hieronder vind je de beste hoesjes voor de Samsung Galaxy S20.

Hoe werken draadloze oordopjes en welke zijn goed voor jou?

Draadloze oordopjes, ze zijn speciaal ontworpen om jou helemaal zonder kabels de ultieme draadloze ervaring met volledige bewegingsvrijheid te geven! Maar hoe werken draadloze oordopjes nou eigenlijk en welke draadloze oordopjes zijn nou goed? Hier lees je er alles over!

Handige tips bij het gebruik van je iPhone!

Een knap staaltje technologie, die iPhone. Het is dan ook geen wonder dat wij niet meer zonder kunnen. Wij blijven ons verbazen over die iPhone. Het zijn zakcomputers die nog meer kunnen dan menig ander apparaat. Apple-systeem iOS zit vol met ‘verborgen’ handigheden. Wij geven wat tips en trucs die je waarschijnlijk nog niet weet voor iOS.

WhatsApp stopt met werken op oude telefoons

Verstuur je graag berichten via WhatsApp en ben je in het bezit van een oude telefoon? Dan is het goed om te weten dat de berichtendienst niet meer wordt ondersteund op de oudere telefoons. WhatsApp heeft aangegeven te stoppen met het werken op verouderde telefoons om de veiligheid van zijn gebruikers te beschermen.

Wat je kunt verwachten bij de Samsung Galaxy 2020 presentatie

Heel internet staat er vol mee, op 11 februari 2020 worden er een aantal nieuwe smartphones van Samsung verwacht. Volgens de geruchten gaat het om een Galaxy S20-serie en een vouwbare Galaxy Z Flip. Samsung lanceert tijdens hun event de nieuwe pronkjuwelen: waarschijnlijk de Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra en de Samsung Galaxy Z Flip.

Cookies: Informatie Copyright © 2020 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen