De nieuwe Samsung Galaxy S7, alle leaks en geruchten

|

Het is bijna zeker dat Samsung de nieuwe Galaxy S7 gaat presenteren op het Mobile World Congress in Barcelona. Nu we nog minder dan een maand verwijderd zijn van de presentatie van dit nieuwe vlaggenschip, vliegen de geruchten weer in het rond. Een gelekte foto toont o.a. de volledige specificaties van een van de komende Samsung Galaxy S7 varianten. De verwachting is namelijk dat er net als bij de Galaxy S6 verschillende uitvoeringen uitgebracht gaan worden.

“Samsung zal de Galaxy S7 uitbrengen in meerdere maten”

De laatste geruchten geven het beeld dat de Galaxy S7 in ieder geval in twee formaten gelanceerd gaat worden. Er komt naar alle waarschijnlijkheid een standaard 5.2 inch Galaxy S7 toestel en een grotere Galaxy S7 Plus met een 5.7 inch scherm. De onderstaande foto zou alle specificaties van de grotere Galaxy S7 Plus weet moeten geven.

Samsung Galaxy S7 specificaties

Minder megapixels, maar een beter camera?

Als je kijkt naar de specificaties zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding, dan is het opvallend dat de verwachte Samsung Galaxy S7 Plus beschikt over een 12 megapixel camera. De Galaxy S6 heeft een 16 megapixel camera, wat betekent dat qua megapixels de nieuwe telefoon terug gaat. Een verklaring hiervoor is dat de camera van de Galaxy S7 gebruik gaat maken van grotere pixels, waardoor het fotograferen met minder licht beter lukt.

USB-C en drukgevoelig scherm bij de Galaxy S7

USB-C is de nieuwe standaard en Samsung kan natuurlijk niet achterblijven. De verwachting is dat de Samsung Galaxy S7 het eerste toestel van Samsung zal worden dat voorzien zal worden van een USB-C aansluiting. Het lijkt ons meer dan logisch dat Samsung de nieuwe Galaxy S7 gaat uitrusten met dit type USB poort. Meer info over USB-C kunt u lezen in ons artikel: USB-C de nieuwe standaard bij opladers en data.

Vorig jaar heeft Apple zijn nieuwe smartphones voorzien van een drukgevoelig scherm. Deze techniek biedt extra mogelijkheden voor de bediening van de smartphone. Hoewel de ondersteuning voor deze techniek nog niet in Android is ingebouwd, verwachten we wel dat Samsung deze techniek toe gaan passen in de Galaxy S7. Daarbij is de verwachting dat de skin die Samsung over Android plaatst extra functionaliteiten zal beschikken om het beste uit het drukgevoelige scherm te halen.

Drukgevoelig scherm

Alle geruchten en leaks op een rijtje

Om het een beetje overzichtelijk te maken, zijn hier alle geruchten en lekken op en rijtje.

  • Er komt een standaard Galaxy S7 en een grotere Galaxy S7 Plus
  • De nieuwe Galaxy S7 krijgt een 12 megapixel camera
  • Het toestel zal worden voorzien van 4GB aan RAM
  • De Galaxy S7 zal beschikken over USB-C
  • De Samsung Galaxy S7 krijgt een drukgevoelig scherm
  • De Galaxy S7 gaat mogelijk weer micro SD kaarten ondersteunen
  • Het toestel zal net als de Galaxy S5 waterdicht zijn

Wij zijn heel erg benieuwd wat voor jou het belangrijkste kan zijn om over te stappen op de nieuwe Galaxy S7. Welk eigenschap van de Galaxy S7 zou voor jou doorslaggevend zijn om het toestel aan te schaffen? Laat het ons weten in de hier onderstaande poll!

Galaxy S7 hoesjes en accessoires nu al leverbaar

Zowel voor de Samsung Galaxy S7 als de Samsung Galaxy S7 Plus zijn al diverse accessoires zoals hoesjes te vinden op het internet. Ook in onze webshop zijn er al Galaxy S7 hoesjes en Galaxy S7 Plus hoesjes te vinden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de release van de Samsung Galaxy S7? Blijf ons blog dan volgen! Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en zul je op het moment van de release van de Galaxy S7 van ons bericht kunnen verwachten.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Mogelijke foto's van LG G5 verschijnen online

De laatste tijd gaan er natuurlijk steeds meer geruchten rond over de lancering van nieuwe toestellen. Het Mobile World Congress gaat dit jaar van start op 22 februari en hier worden aankondigingen van veel nieuwe telefoons verwacht. Zo wordt ook verwacht dat LG het nieuwe vlaggenschip de LG G5 in Barcelona zal gaan presenteren.

Vergeet je niet iets voor jouw wintersportvakantie?

De wintersportperiode is weer aangebroken, ga jij ook? Vergeet dan niet een paar leuke accessoires mee te nemen. Natuurlijk neem je je smartphone mee de skipiste op. Wij hebben een paar handige gadgets op een rij gezet om jouw wintersportplezier te vergroten!

De 5 Populairste Samsung Galaxy S6 Hoesjes

We krijgen vaak vragen over hoesjes voor de Samsung Galaxy S6. De vragen gaan dan meestal over de materialen, kleur en type van het hoesje. Omdat we voor de Samsung Galaxy S6 een ruim assortiment hebben, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om het gemakkelijker voor je te maken hebben we de 5 populairste hoesjes op een rij gezet.

De nieuwe Apple Music Memos App

Apple heeft afgelopen maand de nieuwe Music Memos applicatie uitgebracht. Deze applicatie maakt het zeer eenvoudig om je muzikale ideeën snel vast te leggen. Het komt er op neer dat het je de mogelijkheid biedt om een hoogwaardige opname te maken met de ingebouwde microfoon van je Apple iPhone. De opname word niet gecomprimeerd, waardoor kwaliteit behouden wordt.

Tips die er voor zorgen dat je meer gaat hardlopen!

In het begin van het jaar zijn mensen druk bezig met de goede voornemens. Gezonder eten en sporten staan in de top drie van de goede voornemens. Het verliezen van extra kilootjes en een iets te dikke buik is belangrijk bij veel mensen. Bij ongeveer 83% van deze mensen lukt het goede voornemen niet, ben jij wel diegene die het goede voornemen volhoudt?

Nieuwste artikelen

Hoe kun je doorzichtige telefoonhoesjes die geel worden schoonmaken?

Tegenwoordig behoort onze smartphone tot één van de eerste levensbehoeftes. Niet gek dat je deze wilt beschermen met een leuk telefoonhoesje. Bij aanschaf van een transparant hoesje blijft het mooie design van je smartphone zichtbaar. Toch begint deze te vergelen na enkele maanden. Wat nu te doen? Zonde om het hoesje weg te gooien, maar het vergeelde hoesje maakt het design van je smartphone niet mooier. Tijd om het hoesje grondig te schoonmaken. Hieronder hebben wij enkele tips voor je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Komt Apple met een over-ear koptelefoon?

Geruime tijd zijn er geruchten dat Apple met een over-ear koptelefoon komt. Naar verluidt wordt dit de Apple AirPods Studio. Dit zal niet zomaar een koptelefoon worden, maar de slimste ooit.

Welke iPad heb ik?

Sinds 2010 is Apple bezig met produceren van iPads, je kunt je wel voorstellen dat er onderhand heel veel verschillende soorten en maten op de markt zijn. Veel van de iPads lijken op elkaar maar zijn stiekem toch heel erg verschillend.

De beste Samsung Galaxy S20 hoesjes uitgelicht

De Samsung Galaxy S20 is toestel met veel nieuwe verbeteringen en tools. Het toestel heeft bijvoorbeeld een betere camera, een groter scherm en een grotere accu. Dit wil je natuurlijk allemaal goed beschermen met een goed hoesje. Hieronder vind je de beste hoesjes voor de Samsung Galaxy S20.

Hoe werken draadloze oordopjes en welke zijn goed voor jou?

Draadloze oordopjes, ze zijn speciaal ontworpen om jou helemaal zonder kabels de ultieme draadloze ervaring met volledige bewegingsvrijheid te geven! Maar hoe werken draadloze oordopjes nou eigenlijk en welke draadloze oordopjes zijn nou goed? Hier lees je er alles over!

Cookies: Informatie Copyright © 2020 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen