De nieuwe Samsung Galaxy S7, alle leaks en geruchten

|

Het is bijna zeker dat Samsung de nieuwe Galaxy S7 gaat presenteren op het Mobile World Congress in Barcelona. Nu we nog minder dan een maand verwijderd zijn van de presentatie van dit nieuwe vlaggenschip, vliegen de geruchten weer in het rond. Een gelekte foto toont o.a. de volledige specificaties van een van de komende Samsung Galaxy S7 varianten. De verwachting is namelijk dat er net als bij de Galaxy S6 verschillende uitvoeringen uitgebracht gaan worden.

“Samsung zal de Galaxy S7 uitbrengen in meerdere maten”

De laatste geruchten geven het beeld dat de Galaxy S7 in ieder geval in twee formaten gelanceerd gaat worden. Er komt naar alle waarschijnlijkheid een standaard 5.2 inch Galaxy S7 toestel en een grotere Galaxy S7 Plus met een 5.7 inch scherm. De onderstaande foto zou alle specificaties van de grotere Galaxy S7 Plus weet moeten geven.

Samsung Galaxy S7 specificaties

Minder megapixels, maar een beter camera?

Als je kijkt naar de specificaties zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding, dan is het opvallend dat de verwachte Samsung Galaxy S7 Plus beschikt over een 12 megapixel camera. De Galaxy S6 heeft een 16 megapixel camera, wat betekent dat qua megapixels de nieuwe telefoon terug gaat. Een verklaring hiervoor is dat de camera van de Galaxy S7 gebruik gaat maken van grotere pixels, waardoor het fotograferen met minder licht beter lukt.

USB-C en drukgevoelig scherm bij de Galaxy S7

USB-C is de nieuwe standaard en Samsung kan natuurlijk niet achterblijven. De verwachting is dat de Samsung Galaxy S7 het eerste toestel van Samsung zal worden dat voorzien zal worden van een USB-C aansluiting. Het lijkt ons meer dan logisch dat Samsung de nieuwe Galaxy S7 gaat uitrusten met dit type USB poort. Meer info over USB-C kunt u lezen in ons artikel: USB-C de nieuwe standaard bij opladers en data.

Vorig jaar heeft Apple zijn nieuwe smartphones voorzien van een drukgevoelig scherm. Deze techniek biedt extra mogelijkheden voor de bediening van de smartphone. Hoewel de ondersteuning voor deze techniek nog niet in Android is ingebouwd, verwachten we wel dat Samsung deze techniek toe gaan passen in de Galaxy S7. Daarbij is de verwachting dat de skin die Samsung over Android plaatst extra functionaliteiten zal beschikken om het beste uit het drukgevoelige scherm te halen.

Drukgevoelig scherm

Alle geruchten en leaks op een rijtje

Om het een beetje overzichtelijk te maken, zijn hier alle geruchten en lekken op en rijtje.

  • Er komt een standaard Galaxy S7 en een grotere Galaxy S7 Plus
  • De nieuwe Galaxy S7 krijgt een 12 megapixel camera
  • Het toestel zal worden voorzien van 4GB aan RAM
  • De Galaxy S7 zal beschikken over USB-C
  • De Samsung Galaxy S7 krijgt een drukgevoelig scherm
  • De Galaxy S7 gaat mogelijk weer micro SD kaarten ondersteunen
  • Het toestel zal net als de Galaxy S5 waterdicht zijn

Wij zijn heel erg benieuwd wat voor jou het belangrijkste kan zijn om over te stappen op de nieuwe Galaxy S7. Welk eigenschap van de Galaxy S7 zou voor jou doorslaggevend zijn om het toestel aan te schaffen? Laat het ons weten in de hier onderstaande poll!

Galaxy S7 hoesjes en accessoires nu al leverbaar

Zowel voor de Samsung Galaxy S7 als de Samsung Galaxy S7 Plus zijn al diverse accessoires zoals hoesjes te vinden op het internet. Ook in onze webshop zijn er al Galaxy S7 hoesjes en Galaxy S7 Plus hoesjes te vinden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de release van de Samsung Galaxy S7? Blijf ons blog dan volgen! Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en zul je op het moment van de release van de Galaxy S7 van ons bericht kunnen verwachten.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Mogelijke foto's van LG G5 verschijnen online

De laatste tijd gaan er natuurlijk steeds meer geruchten rond over de lancering van nieuwe toestellen. Het Mobile World Congress gaat dit jaar van start op 22 februari en hier worden aankondigingen van veel nieuwe telefoons verwacht. Zo wordt ook verwacht dat LG het nieuwe vlaggenschip de LG G5 in Barcelona zal gaan presenteren.

Vergeet je niet iets voor jouw wintersportvakantie?

De wintersportperiode is weer aangebroken, ga jij ook? Vergeet dan niet een paar leuke accessoires mee te nemen. Natuurlijk neem je je smartphone mee de skipiste op. Wij hebben een paar handige gadgets op een rij gezet om jouw wintersportplezier te vergroten!

De 5 Populairste Samsung Galaxy S6 Hoesjes

We krijgen vaak vragen over hoesjes voor de Samsung Galaxy S6. De vragen gaan dan meestal over de materialen, kleur en type van het hoesje. Omdat we voor de Samsung Galaxy S6 een ruim assortiment hebben, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om het gemakkelijker voor je te maken hebben we de 5 populairste hoesjes op een rij gezet.

De nieuwe Apple Music Memos App

Apple heeft afgelopen maand de nieuwe Music Memos applicatie uitgebracht. Deze applicatie maakt het zeer eenvoudig om je muzikale ideeën snel vast te leggen. Het komt er op neer dat het je de mogelijkheid biedt om een hoogwaardige opname te maken met de ingebouwde microfoon van je Apple iPhone. De opname word niet gecomprimeerd, waardoor kwaliteit behouden wordt.

Tips die er voor zorgen dat je meer gaat hardlopen!

In het begin van het jaar zijn mensen druk bezig met de goede voornemens. Gezonder eten en sporten staan in de top drie van de goede voornemens. Het verliezen van extra kilootjes en een iets te dikke buik is belangrijk bij veel mensen. Bij ongeveer 83% van deze mensen lukt het goede voornemen niet, ben jij wel diegene die het goede voornemen volhoudt?

Nieuwste artikelen

De Samsung S-view cover is terug van weggeweest!

Sinds de lancering van de Galaxy S4 is de S-View niet meer weg te denken als originele accessoire. Dit hoesje was destijds een echte innovatie vanwege het 'raampje' in de flap. Dit had als grote voordeel dat je het flapje niet telkens hoefde te openen om inkomende meldingen te bekijken.

Samsung komt met de opvolgers van de Galaxy S10 en de Galaxy Note 10

In januari en februari komen er veel nieuwe toestellen. Met name Samsung is erg actief als het gaat om het lanceren van nieuwe speeltjes. Na de Galaxy A51 en A71 komen ze eind januari ook nog eens met de Samsung Galaxy Note 10 Lite en de Galaxy S10 Lite. Dit zijn de goedkopere varianten van respectievelijk de Note 10 en de S10.

Alles over de nieuwe iPhone 11 Pro

Op 10 September 2019 heeft Apple de nieuwe iPhones gepresenteerd. Een paar dagen later, 13 september, zijn ze te bestellen en vanaf 20 september zijn ze daadwerkelijk beschikbaar. Qua design verschilt deze nieuwe iPhone niet veel van zijn voorganger, maar toch zijn er daadwerkelijk noemenswaardige verschillen tussen de iPhone 11 en de vorige iPhone. In dit artikel kun je de relevantste specs vinden van de opvolger van de iPhone XS, de iPhone 11 Pro.

Lees alles over nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Gisteren heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10-serie gepresenteerd in New York. Voor het eerst brengt Samsung een Note-serie in twee modellen uit. De Note 10 wordt net als zijn voorgangers een grote smartphone, met daarbij een extra grote Note 10 Plus variant. Bekijk hieronder een samenvatting van de Note 10 lancering.

Spullen die niet mogen ontbreken tijdens jouw schooljaar

Op school maak je veel gebruik van je telefoon, en vaak komt er ook een tablet aan te pas. Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Natuurlijk heb je de standaard schoolspullen nodig voor in je etui, zoals een pen, liniaal, potloden of een rekenmachine. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school. Om je schooljaar een stuk leuker te maken hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet waarmee jij er weer volop tegenaan kunt.

Cookies: Informatie Copyright © 2020 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen