De beste autohouders met wireless charging in 2019

|

Sinds Apple ook wireless charging is gaan ondersteunen, zijn fabrikanten van accessoires overal wireless chargers in aan het plaatsen. Een powerbank of bureaustandaard met wireless charging is nu opeens heel gewoon geworden. Maar de autohouder in de auto blijkt perfect geschikt voor montage van een Qi charger. In dit artikel behandelen we een paar van de uitblinkers in deze categorie. Ben jij op zoek naar een autohouder met Qi wireless charging, lees dan dit artikel door!

Wil je meer weten over hoe wireless charging met Qi precies werkt? Dan raden we aan om het artikel: Hoe werkt het draadloos opladen precies te lezen

iOttie autohouder met wireless charging

1: iOttie Easy One Touch 4 met Qi Draadloos Laden

De autohouders van iOttie staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. Deze autohouder maakt gebruik van het zelfde systeem om de telefoon te klemmen, als de standaard Easy One Touch modellen. Dit betekent dat u met één hand de telefoon in de houder kunt klemmen en met één hand de telefoon kunt verwijderen. De houder klemt automatisch wanneer de telefoon in de houder wordt geplaatst. Zodra de telefoon in de autohouder geplaatst is, zal deze ook uitgeleend zijn met de wireless charging pad die zich in de houder bevindt. Voor Android gebruikers zal deze autohouder perfect zijn, gezien het snelladen op 10 Watt ondersteund.

Voordeel van deze houder is dat het geleverd wordt met de benodigde kabel en autolader. Het is dus een complete set waarbij u niet naderhand een losse autolader bij moet bestellen.

Baseus autohouder met wireless charging

Baseus Automatisch Klemmende Autohouder met Qi Draadloos opladen

Deze autohouder van Baseus is wellicht de meest futuristische van het moment. Met een speciale sensor detecteert hij of er een telefoon geplaatst is en sluit hij met een motortje de klemmen. Een klein capacitief knopje aan de zijkant geeft het commando om de telefoon weer los te laten. Echt een unieke houder en gezien er toch al stroom wordt gebruikt voor de sensor en het motortje dat de klemmen bediend, mag een Qi wireless charger natuurlijk niet ontbreken. Voor zowel Apple als Android wordt snelladen ondersteund bij deze unieke houder.

Heb je liever de autohouder niet in het zicht? Dan is er ook een variant die gemonteerd kan worden in het ventilatierooster.

4Smarts autohouder met wireless charging

4Smarts VoltBeam Grip Autohouder met Qi Wireless Charging

Deze laatste houder in ons lijstje is vermeld vanwege zijn zeer scherpe prijs. Deze houder van 4Smarts is eenvoudig te bevestigen op het raam of dashboard van de auto. Het is een eenvoudige houder met Duitse kwaliteit.

Oneindig veel keuze

natuurlijk is er oneindig veel keuze bij autohouders met Qi wireless charging. Bij GSMpunt hebben we al een assortiment van meer dan 20 verschillende autohouder modellen. Waarschijnlijk zullen we in de loop van 2019 ook nog veel nieuwe autohouders met Qi wireless charing verwelkomen.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Samsung vervangt plastic verpakkingen door duurzame materialen

Samsung heeft deze week aangekondigd stappen te maken om verpakkingen van plastic te gaan vervangen voor materialen als papier en andere milieu vriendelijke materialen.

Wat zijn de beste Motorola Moto G7 hoesjes?

Buiten de specificaties om heeft de Moto G7 ook een ander formaat. Mocht je de Moto G7 dus als vervanging aanschaffen voor de Moto G6, heb je ook een ander hoesje nodig. Er zijn veel verschillende hoesjes voor de smartphone, en juist daarom hebben we speciaal voor jou een overzicht gemaakt van de beste Moto G7 hoesjes.

'Motorola komt met de nieuwe Moto G7 serie'

Na de Populaire Moto G5 en Moto G6 toestellen komt Motorola in 2019 waarschijnlijk met de Moto G7 als opvolger hiervan. Als je een goedkope smartphone zoekt dan zijn de Moto G series toch wel een aanrader. Vooral van de G7 wordt veel verwacht, daarom worden er maar liefst vier varianten uitgebracht. Vermoedelijk is de bekendmaking van het toestel tijdens het Mobile World Congress.

De mooiste vouwbare telefoon is van Xiaomi

Het lijkt de nieuwste trend onder smartphonefabrikanten: vouwbare schermen. Na Samsung komt nu ook Xiaomi met een smartphone met vouwbaar scherm en naar onze mening is de Xiaomi vouwbare telefoon wel de mooiste die we tot nu toe hebben gezien. Bekijk hieronder de teaser video van Xiaomi.

Google Pixel 3 Lite gelekt in een uitgebreide video

Er is al veel gelekt van de komende Google Pixel 3 Lite, maar nu is er een uitgebreide video opgedoken waar alles van de Google Pixel 3 Lite te zien is. De planning van Google was om het toestel over een maand officieel te presenteren.

Nieuwste artikelen

Wat kun je doen als je batterij snel leeg is?

Iedereen die een telefoon heeft en er regelmatig gebruik van maakt kent het wel: eerst ben je helemaal enthousiast over de accuduur van je nieuwe telefoon, maar na een bepaalde periode word je er helemaal gek van dat je telefoon snel leeg is. Zo snel zelfs, dat je je telefoon elke dag of misschien wel meerdere malen per dag moet opladen. Natuurlijk gaat een batterij op een gegeven moment sneller leeg, maar ligt het dan alleen aan de batterij dat je telefoon snel leeg is, of heb je hier zelf ook invloed op?

Preview van de Huawei Mate X. Informatie over de opvouwbare telefoon

De Huawei Mate X is een opvouwbaar toestel. Het is niet duidelijk te zeggen of het een tablet of een smartphone is vanwege de grootte. Ondanks dat het toestel zo groot is, is het gemakkelijk mee te nemen.

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen