Alle verwachtingen van de nieuwe Apple Watch op een rij!

|

Vanavond is het dan eindelijk zover! Op dinsdag 15 september om 19:00 uur staat het Special Event van Apple weer op het programma, dé grote presentatie waarin Apple ieder jaar de nieuwste producten lanceert. Anders dan andere jaren, zal deze plaatsvinden via een livestream en zullen naar verwachting nog niet alle producten worden gepresenteerd. Met ‘Time Flies’ als thema verwachten wij wel dat de nieuwe Apple Watch zal worden gepresenteerd. In deze blog lees je dan ook alle verwachtingen van de nieuwe Apple Watch op een rij!


Overzicht

1. Oud en vertrouwd Apple Watch design

2. Nieuwe functies van de Apple Watch

3. Prijzen van de nieuwe Apple Watch Series 6

4. Ook een goedkopere variant met de Apple Watch SE?

5. Apple Watch Series 6 44MM / 40MM Bandjes

6. De laatste updates over de nieuwste Apple Watches!


Oud en vertrouwd Apple Watch design

Hoewel er enige tijd geruchten rondgingen over een vernieuwd, rond design voor de nieuwe Apple Watch, houden wij ons vast aan het ontwerp wat we gewend zijn van de voorgaande Apple Watch Series. Wij gaan dus uit van een rechthoekig display met afgeronde hoeken. Ook verwachten wij voor de Apple Watch 6 dat er wederom een kleinere (40MM) en een grotere variant (44MM) op de markt komen, met wederom een always-on display. Nieuw aan het design zou echter wel kunnen zijn dat de Apple Watch dunner gaat worden als zijn voorgangers. Daarbij gaat ook het gerucht dat er een donkerblauwe variant uitgebracht gaat worden, zodat je deze nieuwe Apple Watch kan matchen met de nieuwe iPhone 12.

Apple Watch Series 6 design

Nieuwe functies van de Apple Watch

Gezondheid en fitness zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden binnen de functionaliteiten van de Apple Watch. Waar vanaf 2018 bijvoorbeeld al de optie voor valdetectie en het maken van een ECG werden geïntroduceerd in de wearable van Apple, verwachten wij voor de Apple Watch Series 6 een verdere uitbouw van functies die de monitoring van je gezondheid en fitness beter en inzichtelijker maken. Daarbij is er wederom ook aandacht geschonken aan de prestaties van de Apple Watch.

Saturatiemeter voor zuurstofgehalte in het bloed

De grootste verandering voor het beter monitoren van je gezondheid, zou de integratie van een saturatiemeter moeten gaan worden bij de nieuwe Apple Watch. Deze sensor zal het mogelijk maken om het zuurstofgehalte in je bloed te meten en je te waarschuwen wanneer deze waarden te laag zijn. Ook gaan er geruchten over het feit dat de Watch Series 6 je zou kunnen waarschuwen voor paniekaanvallen door symptomen als hartkloppingen en stress te kunnen registreren. De Apple Watch zou je vervolgens naar verluidt kunnen helpen om weer tot rust te komen door middel van ademhalingsoefeningen.

Vernieuwde, krachtigere S6 chip en accu

In de voorgaande Apple Series werd de S5-chip toegevoegd. Buiten het vernieuwde kompas was deze chip echter nagenoeg gelijk aan de S4-chip. Om deze reden denken wij dat de nieuwe Apple Watch 6 met een nieuwe S6-chip komt die een stuk sneller zal zijn als zijn voorgangers. Naast een verbeterde processor gaat het gerucht dat ook de batterij een metamorfose zal ondergaan. De batterij zal naar verwachting groter worden en als gevolg hiervan ook over een verbeterde batterijduur beschikken. Daarnaast beschikt de nieuwe accu vermoedelijk ook over snellaadtechnologie.

Touch ID vingerafdrukscanner in Digital Crown

Een andere verwachtte toevoeging voor de Apple Watch Series 6 is een Touch ID vingerafdrukscanner, waardoor je de nieuwe Apple Watch kunt ontgrendelen met een vingerafdruk. Hoewel er zich geruchten de ronde doen dat deze vingerafdrukscanner verwerkt zou worden in het display, verwachten wij voor deze Watch Series de meer voor de hand liggende manier, namelijk om de Touch ID scanner te verwerken in de Digital Crown aan de zijkant.

Apple Watch Series 6 design

Verbeterde waterdichtheid

De laatste upgrade die wij voorspellen voor de Apple Watch Series 6, is dat deze zal beschikken over een verbeterde waterbestendigheid. Op dit moment zijn de voorgaande Apple Watch Series tot een diepte van 50 meter waterdicht. Om ook extremere watersporters te bedienen, zou Apple experimenteren met een nieuw soort materiaal om de interne verbindingen beter te laten geleiden en een verbeterde waterdichtheid te waarborgen.


Prijzen van de nieuwe Apple Watch Series 6

Zojuist beschreven al onze verwachtingen van de nieuwe Apple Watch Series 6. Doordat Apple zich o.a. nog vasthoudt aan zijn vertrouwde design, verwachten wij ook dat de nieuwe wearables van Apple voor dezelfde prijzen verkrijgbaar zullen gaan zijn als de voorgaande Watch Series. We verwachten dan ook dat de Apple Watch vanaf €449,00 op de markt zal komen. Hierbij gaat het om de 40MM variant. Voor de grotere variant van 44MM, verwachten wij een prijs vanaf €479,00.


Ook een goedkopere variant met de Apple Watch SE?

Naar aanleiding van het grote succes van de prijsverlaging van de oudere Apple Watch Series 3, gaat het gerucht dat Apple dezelfde strategie toe zou willen gaan passen als bij de iPhone SE. Dit zou zich naar verluidt vorm moeten gaan geven in de Apple Watch SE, die hetzelfde ontwerp zal gaan krijgen als de eerdergenoemde Apple Watch 3, maar dan met nieuwste chip van de Apple Watch Series 6 en zonder het always-on display en de ECG-functie. De prijs zou evenals het design, overeenkomen met de huidige prijs van de Apple Watch Series 3, namelijk zo’n €229,00.


Apple Watch Series 6 44MM / 40MM Bandjes

Zoals tot nu toe altijd het geval is geweest, verwachten wij dat ook de Apple Watch 6 in twee formaten zal worden uitgebracht, namelijk 40MM en 44MM. Hoewel er aan het design wellicht wat veranderingen worden toegepast, verwachten wij dat de nieuwe wearable van Apple wel compatibel zal blijven voor de huidige Apple Watch Bandjes. Deze Apple Watch Series 6 44MM Bandjes en Apple Watch Series 6 40MM Bandjes zijn al in een ruime collectie, op voorraad te vinden in ons grote assortiment! Neem dus alvast een kijkje in ons assortiment of lees hier alvast wat de beste Apple Watch Bandjes voor jou zijn!

Spigen Modern Fit Apple Watch Bandje Roestvrij Staal

De laatste updates over de nieuwste Apple Watches!

Wil jij op de hoogte blijven van al de laatste updates over de nieuwe Apple Watch Series 6 en Apple Watch SE en weten welke verwachtingen werkelijkheid zijn geworden? Volg GSMpunt via FaceBook, Instagram, Twitter of meld je eenvoudig aan voor onze nieuwsbrief om geen enkele ontwikkeling meer te missen!

Social media GSMpunt

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Wat is een PopSocket? Lees het hier!

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met de zogeheten PopSockets leggen wij het eerst even uit. In deze blog praten we je bij over de hype rondom de PopSocket, het bedrijf achter de PopSocket, waar je je PopSocket koopt en handige tips over hoe je het meeste uit jouw PopSocket kan halen. Kortom alles wat je moet weten over de PopSocket.

Wanneer komt de iPhone 12?

De opvolger van de iPhone 11 komt eraan. Logischerwijs wordt er verwacht dat bij deze nieuwe iPhone qua naam alleen de 11 in een 12 verandert. De iPhone 12 komt zeer waarschijnlijk in 4 varianten. In dit artikel bespreken we kort maar krachtig wat de verwachting van de iPhone 12 zijn, wanneer dit toestel leverbaar is en wanneer de iPhone 12 komt.

Ondersteunt je telefoon geen draadloos opladen? Dit is de oplossing!

Steeds meer smartphones ondersteunen draadloos opladen. Dit houdt in dat je je telefoon kan opladen zonder dat je een stekker in je telefoon hoeft te doen. Je legt je telefoon op het oplaadstation en je smartphone wordt door het elektromagnetisch veld opgeladen. Super simpel en modern! Helaas ondersteunt (nog) niet iedere smartphone het draadloos opladen. Maar daar hebben enkele producenten een oplossing op gevonden, die we in dit blog toelichten. Let er wel op dat dit product alleen geschikt is voor smartphones met een USB-C aansluiting. De meeste nieuwe telefoons beschikken over een USB-C poort (ongeveer vanaf 2019).

De beste Apple Watch bandjes voor jou!

Net een Apple Watch aangeschaft voor bij je iPhone? Je kan je Apple Watch combineren met diverse horlogebandjes, waarbij je kan kiezen uit allerlei soorten, materialen en kleuren. In deze blog lees je alles wat je moet weten over deze Apple Watch bandjes en worden de beste bandjes voor jouw Apple Watch uitgelicht!

Wat is TPU Materiaal?

Een TPU hoesje, je hebt er vast wel eens van gehoord. Een materiaal dat steeds vaker gebruikt wordt bij hoesjes. Maar wat is TPU nou precies? Daar gaan we in dit blog dieper op in. Verder lees je in dit blog de voor en nadelen van het TPU materiaal, TPU in combinatie met wallet cases en tips bij het aanschaffen van een TPU hoesje. Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over het materiaal, laat het ons dan gerust weten onderaan deze pagina.

Nieuwste artikelen

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy A52

Op woensdag 17 maart 2021 heeft Samsung de nieuwste Galaxy A52 en A72 gelanceerd. We merken dat er soms nog een aantal vragen zijn met betrekking tot deze nieuwe toestellen. Kunnen ze bijvoorbeeld draadloos worden opgeladen? Wat zijn de verschillen? Hoe groot is het toestel? Allerlei vragen waar we in dit specifieke artikel antwoord op geven!

Video of scherm roteren op je smartphone? Dat is heel simpel!

Je hebt een video opgenomen en je komt er vervolgens achter dat je hem verticaal hebt opgenomen terwijl de video horizontaal beter tot zijn recht komt. Het is tegenwoordig een veel voorkomend probleem. Dat komt omdat steeds meer mensen hun fototoestel inwisselen voor een smartphone. In deze blog lees je alles over wat schermrotatie en hoe je dat het beste kunt doen.

Het Samsung Galaxy A52 Unpack event is aangekondigd!

Samsung zal op 17 maart 2021 de nieuwe Samsung Galaxy A52 onthullen. De Samsung Galaxy A52 is de opvolger van de Galaxy A51. De onthulling is een groot moment in de telefoonwereld, omdat de Samsung Galaxy A51 één van de bestverkochte (Android) telefoon was van 2020. Veel telefoon fanaten zijn benieuwd of de Samsung Galaxy A52 het net zo goed gaat doen als zijn voorganger!

Verschillen tussen de Samsung Galaxy A32 4G en het 5G model

In dit blog gaan we dieper in op dit toestel en de verschillen tussen de 4G en 5G variant. Wat we namelijk al wel weten is dat de accessoires voor beide toestel op maat worden gemaakt. Het is dus van belang om hier alvast rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een telefoonhoesje gaat bestellen, want wellicht is het niet compatibel. Lees hier alles wat je moet weten over dit nieuwe toestel van Samsung!

De mooiste en leukste telefoonhoesjes van dit moment!

Voorheen was de belangrijkste functie van een hoesje om je toestel goed te beschermen tegen de buitenwereld. In de afgelopen jaren zien we dat er steeds meer vraag is naar leuke en mooie telefoonhoesjes. Gelukkig zijn er diverse merken hier mee aan de slag te gaan om je telefoon fashionable te maken. In dit blog geven we je inspiratie van de leukste telefoonhoesjes.

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen