Top 5 Samsung Galaxy S6 Hoesjes

|

Voor de Samsung Galaxy S6 is er een scala aan hoesje om uit te kiezen. Van compacte back covers tot handige book cases, er is keuze genoeg. Om het uitzoeken van een Samsung Galaxy S hoesje wat te vergemakkelijken, geven wij je in dit blog onze 5 favorieten. Deze hoesjes hebben handige extra’s, zijn stijlvol en beschermen je Galaxy S6 tegen schade. Lees verder en ontdek wat onze favoriete Samsung Galaxy S6 hoesjes zijn!

Samsung Galaxy S6 Window View Hoesje Goud

Het eerste hoesje in onze rij is het Samsung Galaxy S6 Window View Hoesje. Dit hoesje is erg populair en ook een van onze favoriete Galaxy S6 hoesjes. Het zit hem vooral in het handige venster dat dit hoesje heeft. Door dit venster kun je de tijd lezen, de batterijstatus zien, meldingen bekijken en meer. Het mag misschien niet zo luxe zijn als de Samsung S-View cover, maar het biedt toch extra comfort voor een lage prijs.

Dankzij het book case ontwerp van het Galaxy S6 Window View Hoesje wordt ook het scherm van je toestel beschermd tegen krassen. In combinatie met het handige venster zorgt deze bescherming dat het toestel in onze top 5 terecht komt.


Spigen Rugged Armor Case Samsung Galaxy S6

De Spigen hoesjes komen wel vaker voor in onze blogs en dat is met een reden. Deze hoesjes van hoge kwaliteit bieden moderne ontwerpen en uitstekende bescherming. Voor de Galaxy S6 hebben we het Rugged Armor hoesje gekozen, een modern Galaxy S6 hoesje van flexibel TPU. Dankzij het flexibele materiaal kan het hoesje schokken goed opvangen en je Galaxy S6 zo goed beschermen. De case heeft een militair certificaat voor valbescherming. 

Dit Galaxy S6 hoesje heeft een mechanisch uiterlijk. De combinatie van ontwerp en bescherming maakt de Spigen Rugged Armor Case een uitstekende keuze als u een hoesje voor je Samsung Galaxy S6 zoekt.


Samsung Galaxy S6 Waterproof Protection Case

Er zijn maar weinig écht waterdichte hoesjes. De Waterproof Protection Case voor de Samsung Galaxy S6 is er een van. Door je toestel in dit hoesje te stoppen kan deze tot wel 6 meter onder water zonder beschadigd te raken. Alhoewel wij niet aanraden je toestel langduring onder water te houden biedt het wel goede bescherming tegen waterschade. De voorkant van het hoesje is touchscreenvriendelijk, zodat je Galaxy S6 gewoon te gebruiken blijft.


UAG Composite ASH Case Samsung Galaxy S6

De UAG Composite ASH Case is een semi-transparant Galaxy S6 hoesje dat uw toestel uitstekend beschermt. Naast de Spigen Rugged Armor Case draagt ook de UAG Composite Case een militaire standaard voor bescherming. Je toestel is dus veilig met dit hoesje. Naast een goed bescherming biedt dit Galaxy S6 hoesje ook een stijlvol, modern uiterlijk. De achterkant is semi-transparant zodat je toestel zichtbaar blijft achter een industrieel getint ontwerp.


Samsung Galaxy S6 Clear View Flip Case Zilver

Bij een bespreken van Samsung Galaxy S6 hoesjes kan een origineel Samsung hoesje natuurlijk niet ontbreken. Samsung ontwerpt altijd een aantal hoesjes voor zijn toptoestellen en dit is bij de Galaxy S6 niet anders. Een echte uitblinker is de Clear View Flip Case. Dit Galaxy S6 hoesje heeft een transparante flip, waardoor je het scherm kunt blijven zien. Je kunt dus de tijd lezen, meldingen zien en oproepen beantwoorden of weigeren. Dankzij deze handige functie rondt de officiële Samsung Galaxy S6 Clear View Flip Case onze lijst van favoriete Galaxy S6 hoesjes af.


Groot Assortiment Galaxy S6 Hoesjes

Naast deze hoesjes biedt GSMpunt een breed assortiment aan Galaxy S6 hoesjes aan. Met diverse merken, verschillende types hoesjes, veel verschillende kleuren en meerdere materialen vindt je bij ons het hoesje dat goed bij je past. Neem een kijkje op onze Galaxy S6 hoesjes pagina en kies!

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De beste iPhone SE hoesjes (die ook op de iPhone 5 en 5S passen)

Met de iPhone SE kwam Apple weer eens met een klein toestel. Fans waren duidelijk nog niet klaar met de compacte iPhones, want het toestel werd erg goed ontvangen. Hierdoor zijn er veel iPhone SE hoesjes ontworpen. Om je te helpen bij het kiezen van uw hoesje, vind je hier de beste iPhone SE hoesjes!

De beste universele telefoonhouders voor in de auto

Even je de weg laten wijzen of snel nog iemand bellen terwijl je onderweg bent in de auto, je smartphone is hierbij niet meer weg te denken. Een houder om je telefoon op zijn plek te houden is hierbij een must-have item. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten en maten van houders verkrijgbaar dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel proberen wij je een beetje wegwijs te maken in welke soorten telefoonhouders er beschikbaar zijn en de verschillen in kwaliteit, zodat je de beste telefoonhouder vindt die je zoekt!

Het beste Xperia XZ hoesje dat je moet hebben

Er zijn niet heel veel fabrikanten meer die hoesjes maken voor Sony smartphones. Dit komt natuurlijk omdat Sony al tijden steeds minder presteert op de smartphone markt. Toch is de nieuwe Sony Xperia XZ geen slecht toestel. Voor mensen die een telefoon zonder veel fratsen willen met een mooi groot scherm is de Xperia XZ een perfecte oplossing. Maar wat is nu het beste hoesje voor deze smartphone?

Pokemon Go Apple Watch release datum

Tijdens de Apple presentatie op 7 september van de nieuwe iPhone 7, maar ook de nieuwe Apple Watch Series 2 heeft Apple aangekondigd dat Niantic Pokemon Go naar de Apple Watch zal brengen. Wat kun je verwachten en wanneer kun je eindelijk pokemon vanaf je pols spelen?

Apple Watch pushups als workout in activiteiten / health app

Veel activiteiten zijn al voorgeprogrammeerd in de Watch, maar niet alles zit er standaard in. Om een ander soort workout te doen en deze terug te laten komen in je activiteiten kun je een third party app installeren die werkt op de health.app. Toch is het lastig om te vinden welke App hier nou perfect mee samenwerkt en welke gegevens er worden overgedragen.

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Werkt draadloos opladen met een hoesje?

Misschien is het eerst handig om te weten hoe draadloos laden precies werkt. Bij het draadloos laden wordt elektrische energie overgebracht via inductiespoelen. In draadloze opladers zit een inductiespoel die als zender fungeert. In je smartphone zit een inductiespoel die als ontvanger fungeert. Wanneer deze twee spoelen dicht bij elkaar komen ontstaat er een elektromagnetisch veld. Dit stroomcircuit wordt ook wel inductie genoemd.

GSMpunt komt met een handige pagina voor iPhone gebruikers

Als je op zoek bent naar een iPhone hoesje, dan kun je jouw favoriete hoesje nu nog gemakkelijker vinden bij GSMpunt. We hebben namelijk een speciale pagina gelanceerd met daarop alleen maar iPhone hoesjes, zodat het voor jou als iPhone gebruiker heel eenvoudig is om een iPhone hoesje naar jouw smaak te vinden.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen