Spullen die niet mogen ontbreken tijdens jouw schooljaar

|

Op school maak je veel gebruik van je telefoon, en vaak komt er ook een tablet aan te pas. Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Natuurlijk heb je de standaard schoolspullen nodig voor in je etui, zoals een pen, liniaal, potloden of een rekenmachine. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school. Om je schooljaar een stuk leuker te maken hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet waarmee jij er weer volop tegenaan kunt.

Lifeproof tas

Een tas is nodig om je spullen mee te nemen. Niet alleen je telefoonaccessoires, maar ook je boeken en andere schoolspullen. De Lifeproof tas is hier perfect voor te gebruiken. We bieden de backpack aan in verschillende formaten en ze zijn ook nog eens spotgoedkoop!

Lifeproof Luxe Backpacks

Headset

Een headset kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Onderweg naar school, op de fiets, in de bus of in de trein is het altijd fijn om muziek te kunnen luisteren. Tijdens het maken van je huiswerk kan het luisteren naar muziek ook ontspannend werken. Headsets zijn verkrijgbaar in verschillende types. Het grootste onderscheid kan worden gemaakt tussen bedrade oortjes, bluetooth headsets en True Wireless headsets.

Bedrade oortjes

Bedrade oortjes

Bluetooth headset

Bluetooth headsets

TWS headset

TWS headsets

Oplader

Niets is vervelender dan een telefoon of tablet die (bijna) leeg is. Daarnaast worden telefoons en tablets steeds belangrijker op scholen. Als jij op school gebruik mag maken van je telefoon of tablet is het belangrijk dat de accu zo vol mogelijk zit. Dankzij een oplader kun je je telefoon of tablet opladen en kom je dus nooit met een lege batterij te zitten.

Telefoon oplader

Telefoonhoesje

De kans dat een telefoon valt of ergens tegenaan stoot is op school groter dan wanneer je thuis bent. Er zijn veel meer mensen om je heen en tussen de lessen door heb je je telefoon vaak in je hand. Het is dan ook handig om je telefoon te beschermen met een hoesje. Een hoesje vangt de klap op en het voorkomt dus schade aan je telefoon. Naast het feit dat een telefoonhoesje bescherming biedt ziet zo’n hoesje om je telefoon er natuurlijk ook heel mooi uit!

Telefoonhoesje

Powerbank

De uitleg bij de oplader is ook van toepassing op de powerbank. Een telefoonoplader is thuis handig om je telefoon of tablet op te laden. Op school is dat ook zo, maar dan moet je wel net het geluk hebben dat je een stopcontact dichtbij hebt. Dankzij een powerbank is dit probleem opgelost. Met een powerbank kun je je telefoon of tablet namelijk ieder moment van de dag opladen en hierbij ben je niet afhankelijk van een stopcontact. Je kunt dus ook nog eens gaan en staan waar je zelf wilt.

Powerbank

Fietshouder

Helemaal nu je een boete kunt krijgen als je je telefoon in je handen hebt tijdens het fietsen, adviseren we om een fietshouder op je fiets te zetten. GSMpunt biedt verschillende soorten fietshouders aan. Dankzij een fietshouder kun je nog steeds gebruikmaken van je navigatie en kun je binnenkomende berichten ook nog bekijken.

Fietshouder

Andere handige spullen voor op school

Natuurlijk bieden we ook andere spullen aan die jou kunnen helpen op school en daarbuiten. Hierbij kun je denken aan geheugenkaarten, screenprotectors en stylus pennen. Benieuwd wat we nog meer kunnen aanbieden voor jou? Bekijk dan snel ons gehele assortiment!

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Uitgelekt: Beelden van de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Pro

Binnenkort worden de Galaxy Note 10 en de Note 10 Pro op de markt gebracht door Samsung. Ben je benieuwd hoe de camera en de telefoon eruit komt te zien? Hier vind je de eerste beelden al!

De nieuwe Otter + Pop met een ingebouwde PopSocket

Sinds de komst van de PopSocket is er steeds meer vraag naar hoesjes met een ingebouwde PopSocket. OtterBox heeft dit als eerste op de markt gebracht met de Otter + Pop. Momenteel is de Otter + Pop verkrijgbaar voor meerdere toestellen. Met de nieuwe Otter + Pop verklein je de kans het toestel te laten vallen zonder dat het toestel te dik wordt voor jouw broekzak.

De beste alternatieven voor Airpods | True Wireless headsets

Wanneer je het liefst wilt genieten van de ultieme draadloze ervaring maar niet zo veel wilt betalen voor Airpods, zijn de onderstaande alternatieven misschien wat voor jou. In het begin waren we nog sceptisch over draadloze oortjes, maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Hieronder vind je een aantal goedkopere alternatieven voor Airpods.

OtterBox Duo Case: de meest stijlvolle hoesjes voor jouw iPhone

OtterBox heeft in samenwerking met Apple recentelijk een nieuwe lijn van hoesjes op de markt gebracht: de OtterBox Duo Case. Deze hoes is een eerbetoon aan het gedetailleerde en iconische design van iPhone.

Wat is het beste hoesje voor de Samsung A50?

Er worden ontelbaar veel hoesjes voor de Samsung A50 aangeboden. Zoveel zelfs, dat het lastig is om te bepalen welk hoesje je nou om je telefoon moet doen om de beste bescherming te hebben zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. Natuurlijk kan een hoesje ook functioneel zijn, zo kunnen in sommige hoesjes pasjes worden geplaatst en zorgen andere telefoonhoesjes weer voor meer grip. Wat nu het beste hoesje voor de Samsung A50 is, is lastig aan te geven omdat dit voor iedereen anders is. Het is maar net welke eisen jij stelt aan een hoesje.

Nieuwste artikelen

Alles over de nieuwe iPhone 11 Pro

Op 10 September 2019 heeft Apple de nieuwe iPhones gepresenteerd. Een paar dagen later, 13 september, zijn ze te bestellen en vanaf 20 september zijn ze daadwerkelijk beschikbaar. Qua design verschilt deze nieuwe iPhone niet veel van zijn voorganger, maar toch zijn er daadwerkelijk noemenswaardige verschillen tussen de iPhone 11 en de vorige iPhone. In dit artikel kun je de relevantste specs vinden van de opvolger van de iPhone XS, de iPhone 11 Pro.

Lees alles over nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Gisteren heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10-serie gepresenteerd in New York. Voor het eerst brengt Samsung een Note-serie in twee modellen uit. De Note 10 wordt net als zijn voorgangers een grote smartphone, met daarbij een extra grote Note 10 Plus variant. Bekijk hieronder een samenvatting van de Note 10 lancering.

Spullen die niet mogen ontbreken tijdens jouw schooljaar

Op school maak je veel gebruik van je telefoon, en vaak komt er ook een tablet aan te pas. Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Natuurlijk heb je de standaard schoolspullen nodig voor in je etui, zoals een pen, liniaal, potloden of een rekenmachine. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school. Om je schooljaar een stuk leuker te maken hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet waarmee jij er weer volop tegenaan kunt.

De OnePlus 7 Pro is aangekondigd met een uitschuifbare camera

Gisteren heeft OnePlus twee nieuwe vlaggenschepen aangekondigd in Londen. De opvolgers van de OnePlus 6T zijn er qua specificaties weldegelijk op vooruit gegaan. De OnePlus 7 Pro is vanaf 21 mei leverbaar in Nederland en gaat €709,- kosten. De standaard OnePlus 7 is in juni leverbaar, vanaf €559,-.

Wat kun je doen als je batterij snel leeg is?

Iedereen die een telefoon heeft en er regelmatig gebruik van maakt kent het wel: eerst ben je helemaal enthousiast over de accuduur van je nieuwe telefoon, maar na een bepaalde periode word je er helemaal gek van dat je telefoon snel leeg is. Zo snel zelfs, dat je je telefoon elke dag of misschien wel meerdere malen per dag moet opladen. Natuurlijk gaat een batterij op een gegeven moment sneller leeg, maar ligt het dan alleen aan de batterij dat je telefoon snel leeg is, of heb je hier zelf ook invloed op?

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen