Nieuw: Xiaomi Mi Band 2

|

Het is voor iedereen steeds belangrijker om gezond te leven. Hierbij past natuurlijk een gezonde levensstijl waarbij je veel beweging krijgt, maar hoe weet je nu wat genoeg beweging is? Dit kun je bijhouden met een activity tracker. Xiaomi heeft in het verleden reeds 2 van deze handige activity trackers gemaakt. Deze hadden helaas alleen de mogelijkheid met een telefoon uitgelezen te worden. De banden gaven zelf geen enkele melding behalve een aantal trillingen.

Wat is de Xiaomi Mi Band 2

De nieuwe Mi band 2 van Xiaomi is een soort van activiteiten tracker. Deze meet bijvoorbeeld hoeveel stappen je op een dag zet, hoe je slaapt en hoe fit je bent. Dankzij het OLED display op de Mi Band 2 kun je nu ook eindelijk echt zien wat je doet, zonder dat je een telefoon bij de hand moet hebben. Het is natuurlijk wel mogelijk om de Mi Band 2 met je telefoon te koppelen. Hierdoor kun je nog beter bijhouden hoe gezond je bezig bent.

Xiaomi Mi band 2

Mi Band 2 notificaties

Naast een activiteiten tracker is de Mi Band 2 ook handig voor notificaties die jij via je smartphone krijgt. Zit je in een vergadering en kun je even niet je telefoon bekijken, dan weet je via de Mi Band 2 toch of je een berichtje hebt ontvangen en via welke applicatie dit is gedaan. Dit dankzij een eenvoudig icoontje dat op het beeldscherm verschijnt.

Verder kan de Mi Band 2 dienen als wekker. In plaats van gewekt te worden door een luid alarm kan dat met deze smartband eenvoudig door trillingen aan je pols. Zo kun je lekker rustig wakker worden en fris aan je actieve dag beginnen.

Xiaomi Mi band 2

De Xiaomi Mi Band 2 koppelen

Het product is zeer eenvoudig te koppelen met je smartphone. Dit zowel op een Android telefoon als op een iPhone. Zorg dat je de juiste App van Xiaomi download in de Play store of de App store. De band staat altijd in een soort van pairing mode en is direct te koppelen met je smartphone. Je hoeft dus geen gekke stappen te volgen om eindelijk eens een Bluetooth product gekoppeld te krijgen, erg fijn.

Xiaomi Mi Band 2 prijs in Nederland

De smartband is te bestellen via onze webshop voor slechts €49,95. Deze prijs is natuurlijk inclusief verzendkosten.

Xiaomi weegschaal

Xiaomi weegschaal

Om alles bij te houden via de App is er ook nog een weegschaal van Xiaomi beschikbaar die ook via Bluetooth met je telefoon kan communiceren. Een erg leuke toevoeging op de Mi Band 2. Hiermee kun je namelijk het hele jaar door je gewicht bijhouden en zo precies zien welk effect de activiteiten die je hebt gedaan hebben op je lichaam.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Alles wat je moet weten over de nieuwe Sony Xperia E5

Een complete verrassing was de presentatie van de Sony Xperia E5 niet helemaal, gezien specificaties van het toestel al enkele dagen voor de officiële presentatie gelekt waren. De specificaties van de Sony F3311 die gespot waren op GFXBench afgelopen maand, toonde al een MediaTek’s MT6735 chipset, 4.6-inch 720p scherm en 1.5GB RAM. Lees hier alles over deze nieuwe telefoon!

Waar blijft de originele Motorola Moto G4 case?

Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zo ver. Op dat moment verwachten we dat de eerste Motorola Moto G4 (Plus) toestellen uitgeleverd gaan worden in Nederland. Het is natuurlijk belangrijk voor een dergelijk toestel om deze direct te kunnen beschermen met een mooi hoesje. Om deze reden hebben wij al een groot assortiment hoesjes samengesteld. Toch wacht iedereen met dergelijke telefoon altijd op het originele hoesje van Motorola.

Fotograferen met je smartphone camera

Tegenwoordig maken steeds meer mensen foto's met een smartphone of tablet, maar waarom eigenlijk? Topfotograaf Chase Jarvis heeft ooit gezegd "De beste camera is degene die je bij je hebt". Dit is natuurlijk ook zo. Je kunt prima een hele mooie DSLR thuis hebben liggen met top specificaties, maar als je deze niet bij je hebt dan kun je er ook geen foto's mee maken.

Motorola Moto G4 hoesjes nu al verkrijgbaar

De Motorla Moto G4 is nog geen week geleden gepresenteerd en nu zijn de eerste hoesjes voor dit nieuwe toestel verkrijgbaar. Bekijk hier de nieuwe hoesjes voor de Motorola Moto G4. Ook alle informatie over komende hoesjes van de beste merken geven wij in dit artikel.

Dit LG G5 hoesje moet je hebben, en dit is waarom...

Heb je een LG G5 aangeschaft en ben je op zoek naar een hoesje? Dan is het volgende LG G5 hoesje een echte aanrader. Het zou wel eens het beste LG G5 hoesje kunnen zijn dat momenteel beschikbaar is. Lees het complete verhaal en laat je verassen!

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Werkt draadloos opladen met een hoesje?

Misschien is het eerst handig om te weten hoe draadloos laden precies werkt. Bij het draadloos laden wordt elektrische energie overgebracht via inductiespoelen. In draadloze opladers zit een inductiespoel die als zender fungeert. In je smartphone zit een inductiespoel die als ontvanger fungeert. Wanneer deze twee spoelen dicht bij elkaar komen ontstaat er een elektromagnetisch veld. Dit stroomcircuit wordt ook wel inductie genoemd.

GSMpunt komt met een handige pagina voor iPhone gebruikers

Als je op zoek bent naar een iPhone hoesje, dan kun je jouw favoriete hoesje nu nog gemakkelijker vinden bij GSMpunt. We hebben namelijk een speciale pagina gelanceerd met daarop alleen maar iPhone hoesjes, zodat het voor jou als iPhone gebruiker heel eenvoudig is om een iPhone hoesje naar jouw smaak te vinden.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen