De beste Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes

|

Op 25 februari zijn de Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus gepresenteerd. Verwacht wordt dat nieuwe vlaggenschepen van Samsung enorm populair worden en de toestellen door heel veel mensen gebruikt gaan worden. Er is als een artikel over de beste Galaxy S9 hoesjes, dus in dit artikel gaan we het hebben over de hoesjes voor de Galaxy S9 Plus. Hier is namelijk ook genoeg (nieuws) over te melden.

Populaire Galaxy S9 Plus hoesjes

De book covers voor de S9 Plus zijn zoals verwacht weer enorm populair. Het grote voordeel van zo’n book cover is dat de smartphone volledig beschermd is als het hoesje om de Galaxy S9 Plus zit. Een ander voordeel van een Galaxy S9 Plus book case is dat je er belangrijke pasjes en een beetje briefgeld in kwijt kunt. Zo heb je bijvoorbeeld je rijbewijs of pinpas altijd bij de hand en is de portemonnee niet in elke situatie meer nodig. Als je toch liever een compact hoesje wilt, dan is een Galaxy S9 Plus back cover aan te raden.

Originele Galaxy S9 Plus hoesjes van Samsung

Bij eerdere Samsung toestellen is gebleken dat de originele Samsung hoesjes nog altijd behoren tot de populaire telefoonhoesjes. Dit is makkelijk te verklaren, omdat de originele Samsung hoesjes van een hoge kwaliteit zijn en ze exclusieve extra functies bieden aan de Galaxy S9 Plus. Zo is bij de LED view de tijd digitaal weergegeven op de voorkant van het hoesje. Bij de Samsung Clear View heb je zelfs de mogelijkheid om een inkomend telefoongesprek op te nemen terwijl het hoesje nog gesloten is.

Transparant Galaxy S9 Plus hoesje

Samsung legt elk jaar de focus steeds meer op het design van de telefoon. Veel gebruikers van Samsung smartphones vinden het dan ook zonde om dit design te bedekken met een hoesje. Dat ze het design belangrijk vinden, is wel te merken. De transparante hoesjes voor Samsung toestellen worden namelijk steeds populairder. Hier wordt handig op ingespeeld door producenten, die steeds meer varianten van de transparante hoesjes op de markt brengen. Voor de S9+ worden al veel transparante hoesjes aangeboden, en de verwachting is dat er steeds meer transparante Galaxy S9 Plus hoesjes worden toegevoegd aan het assortiment.

Draadloos opladen met een hoesje om de telefoon

Het draadloos opladen wordt steeds populairder en vrijwel elke nieuwe telefoon biedt deze functie aan. De vraag van veel mensen is of de telefoon nog wel draadloos opgeladen kan worden als er een hoesje om het toestel zit. Het antwoord hierop is ja. De draadloze oplader zijn zo sterk, dat er nog steeds contact is tussen de oplader en de smartphone. Ook als er een hoesje om de S9 Plus zit.

De beste Galaxy S9 Plus hoesjes

Voor een populair toestel zoals de S9 Plus worden heel veel hoesjes aangeboden. Uit al deze hoesjes hebben wij een top 10 gemaakt, zodat jij kunt uitzoeken welk hoesje het beste bij jou past. In deze top 10 staan allemaal verschillende soorten hoesjes, dus de kans is groot dat er een hoesje voor jou bij zit!

Rosso Deluxe: Echt leren hoesjes voor de Samsung Galaxy S9 Plus

Rosso Deluxe: Echt leren hoesjes voor de Samsung Galaxy S9 Plus

Voor veel smartphones worden Rosso hoesjes aangeboden, maar slecht voor enkele toestellen hiervan wordt de Rosso Deluxe gemaakt. Dit komt omdat het een hoesje van echt leer is en vrijwel alleen voor de populaire smartphones wordt aangeboden. Natuurlijk kan de Galaxy S9 Plus niet missen in het rijtje toestellen waarvoor een Rosso Deluxe hoesje wordt aangeboden.

> Rosso Deluxe Galaxy S9 Plus hoesje bekijken

Transparant hoesje Galaxy S9 Plus

Transparant hoesje Galaxy S9 Plus

Een transparante back cover mag zeker niet missen in dit rijtje met populaire Galaxy S9 Plus hoesjes. Dit hoesje biedt goede bescherming voor je toestel, maar zorgt er ook voor dat het design van de S9+ te bewonderen blijft als dit hoesje om de telefoon zit. Omdat het hier gaat om een back cover, is het aan te raden om het S9 Plus hoesje met screenprotector te combineren.

> Transparant hoesje Galaxy S9 Plus bekijken

Spigen Liquid Air Case: Compacte back cover voor de Galaxy S9 Plus

Spigen Liquid Air Case: Compacte back cover voor de Galaxy S9 Plus

Een andere back cover voor deze nieuwe S9 Plus is de Spigen Liquid Air Case. Spigen maakt vrijwel voor elke smartphone back covers en ook voor de S9 Plus zijn er verschillende back covers gemaakt. Het grote voordeel van de Spigen hoesjes is dat het compacte hoesjes zijn en toch een heel erg goede bescherming bieden. Gezien de kwaliteit, mag je de prijs gerust laag noemen.

> Spigen Liquid Air Case bekijken

Dux Ducis: S9 Plus book case van PU leer

Dux Ducis: S9 Plus book case van PU leer

Dit is de tweede book case in dit rijtje. Het verschil met de Rosso Deluxe is echter enorm. Dit hoesje is een stuk goedkoper, omdat het gemaakt is van kunstleer. In tegenstelling tot het Rosso hoesje is in dit hoesje ruimte voor slechts één pasje. Dit heeft als groot voordeel dat het hoesje een stuk minder dik is dan een hoesje met ruimte voor meerdere pasjes.

> Dux Ducis hoesje bekijken

Geborsteld Galaxy S9 Plus hoesje

Geborsteld Galaxy S9 Plus hoesje

Een klacht van veel mensen is dat het hoesje dat ze gebruiken erg glad aanvoelt. Ze zijn bang dat het hoesje uit hun handen glijdt. Hier hoef je bij dit geborstelde Galaxy S9 Plus hoesje niet bang voor te zijn. Dankzij het geborstelde patroon heb je veel grip op het hoesje. Het hoesje is gemaakt van flexibel TPU materiaal.

> Geborsteld Galaxy S9 Plus hoesje bekijken

Ringke Onyx: Flexibele Galaxy S9 Plus back cover

Ook de hoesjes van Ringke worden steeds populairder in Nederland. Dit heeft te maken met de lage prijs, de hoge kwaliteit en de unieke designs. Eén van de unieke designs is het Onyx design. Dit is een flexibel hoesje met daarop een uniek patroon. Zo kun je jouw Galaxy S9 Plus dus een uniek design geven. Ook bij dit hoesje is een goede grip aanwezig, omdat het gemaakt is van duurzaam en flexibel TPU materiaal.

> Ringke Onyx hoesje bekijken

Spigen Thin Fit 360: Volledig dekken Galaxy S9 Plus hoesje met screenprotector

Spigen Thin Fit 360: Volledig dekken Galaxy S9 Plus hoesje met screenprotector

Weer een hoesje van Spigen. Dit is ook een dun hoesje, maar het unieke aan dit hoesje is dat het een volledig dekkend Galaxy S9 Plus hoesje is. Zowel de voor- als achterkant wordt beschermd. De achterkant is voorzien van een TPU back cover waarbij aan de boven- en onderkant een hard plastic deel geklikt moet worden. Op het glas zit een ingebouwde screenprotector.

> Spigen Thin Fit 360 hoesje bekijken

Galaxy S9 Plus hybrid armor back cover

Galaxy S9 Plus hybrid armor back cover

Dit Galaxy S9 Plus hoesje bestaat uit twee delen. De achterkant van het hoesje zorgt voor een erg goede bescherming dankzij het hard plastic materiaal. Als een telefoon valt, valt het vaak op de zijkant. Bij dit S9 Plus hoesje is er bewust gekozen voor een flexibele rand, zodat de klap van de val wordt opgevangen en het hoesje niet bij de eerste de beste val of stoot afbreekt.

> Galaxy S9 Plus hybrid hoesje bekijken

Valenta Classic Luxe: Galaxy S9 Plus book case van echt leer

Valenta focust zich voor een groot deel alleen op de zogenoemde high-end toestellen. Dit maakt het merk redelijk exclusief, maar gelukkig zijn er voor de Galaxy S9 Plus Valenta hoesjes gemaakt. Een klassiek Valenta hoesje is de Classic Luxe. Het smartphonehoesje van echt leer wordt al jarenlang gemaakt voor meerdere toestellen en is van een erg goede kwaliteit.

> Valenta Classic Luxe bekijken

Samsung Clear View: Originele Samsung Galaxy S9 Plus book case

Samsung Clear View: Originele Samsung Galaxy S9 Plus book case

Last but not least, de orginele Galaxy S9 Plus case van Samsung. Deze Clear View heeft verschillende functies die alleen de originele Samsung hoesjes kunnen bieden. Zo heeft het hoesje een ingebouwde sleep/wake functie en kunne inkomende berichten worden gezien zonder dat het hoesje opengemaakt hoeft te worden. Omdat het een origineel Samsung hoesje is, sluit het qua design perfect aan op de Samsung Galaxy S9 Plus.

> Originele Samsung Clear View bekijken

Alle hoesjes

Heb je in deze lijst geen Galaxy S9 Plus hoesje kunnen vinden? Geen probleem. Dit zijn slechts 10 hoesjes. We bieden er gelukkig nog véél meer aan. Als je nog steeds op zoek bent naar een hoesje, bekijk dan ons volledige assortiment Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes.

> Alle Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes bekijken

Geef ons jouw mening

Verder lezen

De beste Samsung Galaxy S9 hoesjes | Top 10

Heb je de nieuwe Samsung Galaxy S9 al besteld? Dan ben je nu zeker op zoek naar een goed hoesje voor je nieuwe toestel. Hoewel de S9 veel op zijn voorganger, de S8 lijkt zijn er wel degelijk verschillen zoals de camera en de plaatsing van de vingerafdruk scanner. Natuurlijk is er ook voor de Galaxy S9 weer een scala aan nieuwe hoesjes beschikbaar. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van Galaxy S9 hoesjes.

Samsung Galaxy S9 is hier!

Het lange wachten wordt vandaag eindelijk beloond en Samsung heeft de Galaxy S9 gepresenteerd in al zijn glorie. Lees in dit artikel alles over het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

De beste telefoon opladers voor draadloos opladen in de auto

Wil jij je telefoon draadloos opladen in de auto? Diverse producenten hebben op deze behoefte ingespeeld. Vaak wordt de telefoon in de auto draadloos opgeladen in combinatie met een telefoonhouder. Zodra de telefoon in de houder wordt geplaatst, wordt de telefoon automatisch draadloos opgeladen in de auto.

Samsung: “Beta programma voor de Galaxy S8 en S8 Plus stopt op 26 januari.”

Er is al een hele tijd onduidelijkheid over de einddatum van de Oreo Beta voor de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus. Eerst gaf Samsung aan dat het Oreo Beta programma eindigde op 15 januari. Later werd dit de 17e. Nu geeft Samsung aan dat de Beta versies stoppen op 26 januari.

De beste draadloze opladers voor iPhone X en iPhone 8

In dit artikel laten de beste iPhone X en iPhone 8 draadloze opladers zien en geven we ook enkele tips en punten waarop gelet moet worden bij de aankoop van een draadloze oplader.

Nieuwste artikelen

PanzerGlass: Privacy Glass screenprotectors

Privacy Glass wordt steeds populairder. PanzerGlass biedt voor steeds meer smartphones zo'n speciaal glas aan zodat alleen jij kunt zien wat je uitvoert op je smartphone. Dat is natuurlijk wel handig voor in de trein of in de bus. Kom hier meer te weten over het PanzerGlass privacy glass.

De Samsung Galaxy A7 2018: de beste hoesjes en screenprotectors

Met dit toestel heeft Samsung weer een telefoon toegevoegd binnen de A-series, de serie waarbij de telefoons goedkoper zijn dan de S-series. Zijn deze toestellen dan slechter? Als je kijkt naar de prijs en de prestaties, zeker niet!

Dit zijn de nieuwe iPad Pro modellen!

Benieuwd wat er nieuw is aan de zojuist aangekondigde nieuwe iPad Pro modellen? Bekijk de video en kom alles te weten over de producten die Apple heeft aangekondigd in zijn keynote.

De beste iPhone XS Max hoesjes op een rijtje

De iPhone XR is op 12 september tegelijkertijd gelanceerd met de iPhone Xs en iPhone X Max. Ondanks dat de iPhone XR de goedkoopste van de drie is, is het natuurlijk geen goedkope iPhone. Goede bescherming voor je iPhone XR is daardoor een must have. Het voordeel is dat bij elke iPhone lancering de hoesjesfabrikanten weer wakker worden geschud. Hierdoor is het geen wonder dat wij ook voor de iPhone XR een mega assortiment met hoesjes hebben. Vaak krijgen wij dan ook de vraag: “Wat is nu een goed hoesje?”. Dit is natuurlijk per persoon verschillend. Hierdoor hopen wij met de onderstaande uitleg al je vragen te beantwoorden.

De live presentatie van de nieuwe Apple iPhone

Afgelopen jaar heeft Apple de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone 8 gelanceerd. Vandaag worden de opvolgers van deze iPhone’s gepresenteerd door Apple. Deze presentatie vindt plaats in het Steve Jobs theater in het hoofdgebouw van Apple, gevestigd in het Californische Cupertino. We verwachten dat de iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR worden gelanceerd. Het Apple Keynote Event begint vanavond om 19:00 Nederlandse tijd.

Cookies: Informatie Copyright © 2018 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen