Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

|

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.


Features van de Galaxy S10

  • Nieuw design beeldscherm
  • Gezichtsherkenning in plaats van iris scanner
  • Vingerafdrukscanner is in het beeldscherm verwerkt
  • Uitgerust met in totaal 4 camera’s
  • Snapdragon 855
  • Keuze uit een opslagruimte tot 512GB

S10 in een nieuw jasje gestoken

Wat direct opvalt aan de S10 is de kleine ronding boven in het beeldscherm. Deze ronding is de frontcamera die verwerkt is in het beeldscherm. Het voordeel hiervan is dat de notch volledig verdwijnt, waardoor het schermoppervlakte nog groter wordt. De front camera van de Samsung Galaxy S10 maakt gebruik van gezichtsherkenning in plaats van de irisscanner. Deze Face ID functie wordt ook gebruikt bij Apple en werkt over het algemeen sneller. De Galaxy S10 is uitgerust met in totaal drie camera’s op de achterzijde. Deze drie camera's fungeren als standaard camera, telefoto camera en breedbeeld camera. Door de combinatie van de drie camera's wordt de camerakwaliteit een stuk beter.

alt tekst

Vingerprintsensor in het beeldscherm

Naast de front camera valt op dat de vingerprintsensor op de achterzijde is verdwenen. Deze vingerprintsensor is verwerkt in het beeldscherm. Zo ontgrendel je de S10 door omhoog te swipen op het beeldscherm. Deze feature is niet geheel nieuw, het is namelijk al toegepast in de OnePlus 6T en Huawei Mate 20 Pro. Maar hoe werkt dit? Het beeldscherm detecteert kleine trillingen van je vinger. Op de manier ontgrendel je de S10 eenvoudig. Het is nog niet duidelijk of de vingerprint werkt in combinatie met een screen protectors.

Verschillen tussen de Galaxy S10E, S10 en de S10 Plus

De S10-varianten verschillen dus behoorlijk van elkaar. Lees hieronder wat de belangrijkste verschillen van de drie toestellen zijn.

Galaxy S10E Galaxy S10Galaxy S10 Plus
5.8 inch6.1 inch6.4 inch
2 Camera's achter3 Camera's achter3 Camera's achter
1 Camera voor1 Camera voor2 Camera's voor
Vlak beeldschermAflopende randenAflopende randen

Assortiment met S10 hoesjes

Ben je benieuwd welke accessoires allemaal beschikbaar zijn voor de S10? Bekijk dan het ruime assortiment met Galaxy S10 hoesjes en screen protectors. Voor de S10E en S10 Plus is het assortiment met hoesjes ook al eindeloos.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Werkt draadloos opladen met een hoesje?

Misschien is het eerst handig om te weten hoe draadloos laden precies werkt. Bij het draadloos laden wordt elektrische energie overgebracht via inductiespoelen. In draadloze opladers zit een inductiespoel die als zender fungeert. In je smartphone zit een inductiespoel die als ontvanger fungeert. Wanneer deze twee spoelen dicht bij elkaar komen ontstaat er een elektromagnetisch veld. Dit stroomcircuit wordt ook wel inductie genoemd.

GSMpunt komt met een handige pagina voor iPhone gebruikers

Als je op zoek bent naar een iPhone hoesje, dan kun je jouw favoriete hoesje nu nog gemakkelijker vinden bij GSMpunt. We hebben namelijk een speciale pagina gelanceerd met daarop alleen maar iPhone hoesjes, zodat het voor jou als iPhone gebruiker heel eenvoudig is om een iPhone hoesje naar jouw smaak te vinden.

WhatsApp beveiligen met Touch-ID of gezichtsherkenning is nu mogelijk met IOS

WhatsApp heeft gisteren een nieuwe versie (2.19.20) gelanceerd voor IOS waarbij het mogelijk is voor gebruikers om WhatsApp te beveiligen met Touch-ID of gezichtsherkenning om ervoor te zorgen dat niet zomaar iedereen jouw berichten kan lezen.

Nieuw: Rosso riemlus hoesje voor grote smartphones!

Na de succesvolle riem hoesjes van de merken Valenta en Krusell hebben we nu een nieuw hoesje in ons assortiment. De Rosso Deluxe Belt Case Hoesje Met Riemlus Echt Leer Zwart. Dit hoesje is geschikt voor grote smartphones en biedt een degelijke bescherming.

Tips voor meer privacy bij het gebruik van je smartphone

De persoonlijke privacy wordt steeds belangrijker. Het is dan ook verbazingwekkend wat het internet en allerlei bedrijven allemaal over ons weten. Voor een deel zijn we ons ervan bewust, maar ook een heel groot deel wordt gewoon niet over gesproken. Als je niet oppast kunnen allerlei gegevens met derden worden gedeeld, die er mee kunnen doen wat ze willen. Vaak worden je gegevens gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit kan misschien eng klinken.

Nieuwste artikelen

De beste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op een rijtje

De Samsung Galaxy S10 Plus is op 20 februari 2019 gelanceerd en heeft veel nieuwe features. Deze nieuwe features zijn onder andere de driedubbele camera achterop, een vingerafdrukscanner onder het 6.1 inch scherm en snellere hardware. Je wilt je gloednieuwe S10+ met deze top features natuurlijk beschermen met een hoesje. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de S10 Plus hoesjes.

Samsung gaat binnenkort een opvouwbare smartphone aanbieden

Ook de toekomstige telefoons van Samsung zijn waarschijnlijk te ontvouwen. In November kwam Samsung al met een prototype van een opvouwbare smartphone, en uit een tweetje van Samsung blijkt dat er op 20 februari meer informatie komt over die opvouwbare smartphones.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.

Het beste Samsung Galaxy S10 hoesje dat je kunt kopen

Ben jij van plan om de nieuwe Samsung Galaxy S10 te bestellen? Dan is het verstandig om alvast op zoek te gaan naar een hoesje voor je toekomstige aankoop, zodat je je Samsung Galaxy S10 direct kunt beschermen wanneer je deze in bezit hebt.

De beste autohouders met wireless charging in 2019

Een autohouder blijkt de perfecte plek voor een wireless charger. Daarom zijn er nu talloze autohouders met wireless chargers beschikbaar. Een overzicht van de beste autohouders is hier te vinden.

Cookies: Informatie Copyright © 2019 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen