Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10

|

Sinds de release van de eerste Samsung Galaxy S in 2010 wordt al weer het tiende nieuwe vlaggenschip van Samsung gereleased. De Galaxy S10 wordt op 20 februari 2019 gereleased en er lekken steeds meer details uit. Zo heeft de S10 enkele verrassende nieuwe features. Afgelopen jaren lanceerde Samsung vaak twee nieuwe toestellen. Bij de S10 verwachten we drie nieuwe exemplaren, namelijk de S10, S10E en S10 Plus. Hier wordt de S10E gezien als budget variant en de S10 Plus als premium exemplaar.


Features van de Galaxy S10

  • Nieuw design beeldscherm
  • Gezichtsherkenning in plaats van iris scanner
  • Vingerafdrukscanner is in het beeldscherm verwerkt
  • Uitgerust met in totaal 4 camera’s
  • Snapdragon 855
  • Keuze uit een opslagruimte tot 512GB

S10 in een nieuw jasje gestoken

Wat direct opvalt aan de S10 is de kleine ronding boven in het beeldscherm. Deze ronding is de frontcamera die verwerkt is in het beeldscherm. Het voordeel hiervan is dat de notch volledig verdwijnt, waardoor het schermoppervlakte nog groter wordt. De front camera van de Samsung Galaxy S10 maakt gebruik van gezichtsherkenning in plaats van de irisscanner. Deze Face ID functie wordt ook gebruikt bij Apple en werkt over het algemeen sneller. De Galaxy S10 is uitgerust met in totaal drie camera’s op de achterzijde. Deze drie camera's fungeren als standaard camera, telefoto camera en breedbeeld camera. Door de combinatie van de drie camera's wordt de camerakwaliteit een stuk beter.

alt tekst

Vingerprintsensor in het beeldscherm

Naast de front camera valt op dat de vingerprintsensor op de achterzijde is verdwenen. Deze vingerprintsensor is verwerkt in het beeldscherm. Zo ontgrendel je de S10 door omhoog te swipen op het beeldscherm. Deze feature is niet geheel nieuw, het is namelijk al toegepast in de OnePlus 6T en Huawei Mate 20 Pro. Maar hoe werkt dit? Het beeldscherm detecteert kleine trillingen van je vinger. Op de manier ontgrendel je de S10 eenvoudig. Het is nog niet duidelijk of de vingerprint werkt in combinatie met een screen protectors.

Verschillen tussen de Galaxy S10E, S10 en de S10 Plus

De S10-varianten verschillen dus behoorlijk van elkaar. Lees hieronder wat de belangrijkste verschillen van de drie toestellen zijn.

Galaxy S10E Galaxy S10Galaxy S10 Plus
5.8 inch6.1 inch6.4 inch
2 Camera's achter3 Camera's achter3 Camera's achter
1 Camera voor1 Camera voor2 Camera's voor
Vlak beeldschermAflopende randenAflopende randen

Assortiment met S10 watch-cases

Ben je benieuwd welke accessoires allemaal beschikbaar zijn voor de S10? Bekijk dan het ruime assortiment met Galaxy S10 watch-cases en screen protectors. Voor de S10E en S10 Plus is het assortiment met watch-cases ook al eindeloos.

Geef ons jouw mening

Verder lezen

Werkt draadloos opladen met een hoesje?

Misschien is het eerst handig om te weten hoe draadloos laden precies werkt. Bij het draadloos laden wordt elektrische energie overgebracht via inductiespoelen. In draadloze opladers zit een inductiespoel die als zender fungeert. In je smartphone zit een inductiespoel die als ontvanger fungeert. Wanneer deze twee spoelen dicht bij elkaar komen ontstaat er een elektromagnetisch veld. Dit stroomcircuit wordt ook wel inductie genoemd.

GSMpunt komt met een handige pagina voor iPhone gebruikers

Als je op zoek bent naar een iPhone hoesje, dan kun je jouw favoriete hoesje nu nog gemakkelijker vinden bij GSMpunt. We hebben namelijk een speciale pagina gelanceerd met daarop alleen maar iPhone hoesjes, zodat het voor jou als iPhone gebruiker heel eenvoudig is om een iPhone hoesje naar jouw smaak te vinden.

WhatsApp beveiligen met Touch-ID of gezichtsherkenning is nu mogelijk met IOS

WhatsApp heeft gisteren een nieuwe versie (2.19.20) gelanceerd voor IOS waarbij het mogelijk is voor gebruikers om WhatsApp te beveiligen met Touch-ID of gezichtsherkenning om ervoor te zorgen dat niet zomaar iedereen jouw berichten kan lezen.

Nieuw: Rosso riemlus hoesje voor grote smartphones!

Na de succesvolle riem hoesjes van de merken Valenta en Krusell hebben we nu een nieuw hoesje in ons assortiment. De Rosso Deluxe Belt Case Hoesje Met Riemlus Echt Leer Zwart. Dit hoesje is geschikt voor grote smartphones en biedt een degelijke bescherming.

Tips voor meer privacy bij het gebruik van je smartphone

De persoonlijke privacy wordt steeds belangrijker. Het is dan ook verbazingwekkend wat het internet en allerlei bedrijven allemaal over ons weten. Voor een deel zijn we ons ervan bewust, maar ook een heel groot deel wordt gewoon niet over gesproken. Als je niet oppast kunnen allerlei gegevens met derden worden gedeeld, die er mee kunnen doen wat ze willen. Vaak worden je gegevens gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit kan misschien eng klinken.

Nieuwste artikelen

Samsung komt met de opvolgers van de Galaxy S10 en de Galaxy Note 10

In januari en februari komen er veel nieuwe toestellen. Met name Samsung is erg actief als het gaat om het lanceren van nieuwe speeltjes. Na de Galaxy A51 en A71 komen ze eind januari ook nog eens met de Samsung Galaxy Note 10 Lite en de Galaxy S10 Lite. Dit zijn de goedkopere varianten van respectievelijk de Note 10 en de S10.

Alles over de nieuwe iPhone 11 Pro

Op 10 September 2019 heeft Apple de nieuwe iPhones gepresenteerd. Een paar dagen later, 13 september, zijn ze te bestellen en vanaf 20 september zijn ze daadwerkelijk beschikbaar. Qua design verschilt deze nieuwe iPhone niet veel van zijn voorganger, maar toch zijn er daadwerkelijk noemenswaardige verschillen tussen de iPhone 11 en de vorige iPhone. In dit artikel kun je de relevantste specs vinden van de opvolger van de iPhone XS, de iPhone 11 Pro.

Lees alles over nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Gisteren heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10-serie gepresenteerd in New York. Voor het eerst brengt Samsung een Note-serie in twee modellen uit. De Note 10 wordt net als zijn voorgangers een grote smartphone, met daarbij een extra grote Note 10 Plus variant. Bekijk hieronder een samenvatting van de Note 10 lancering.

Spullen die niet mogen ontbreken tijdens jouw schooljaar

Op school maak je veel gebruik van je telefoon, en vaak komt er ook een tablet aan te pas. Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Natuurlijk heb je de standaard schoolspullen nodig voor in je etui, zoals een pen, liniaal, potloden of een rekenmachine. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school. Om je schooljaar een stuk leuker te maken hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet waarmee jij er weer volop tegenaan kunt.

Uitgelekt: Beelden van de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Pro

Binnenkort worden de Galaxy Note 10 en de Note 10 Pro op de markt gebracht door Samsung. Ben je benieuwd hoe de camera en de telefoon eruit komt te zien? Hier vind je de eerste beelden al!

Cookies: Informatie Copyright © 2020 - GSMpunt B.V. E-mail:
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,5 uit 10 op basis van 1.030 beoordelingen