Welkom op het GSMpunt Blog

Het team van GSMpunt bestaat uit een stel grote techfans. Nieuws, reviews, tips voor reparaties maar ook dingen die ons blij maken willen wij via dit blog graag met jou delen. Alles over de laatste technologieën van telefoons en tablets vind je hier. Volg ons en lees snel verder.

iPhone 13 namen en formaten speculaties!

We verwachten in september 2021 weer een nieuwe iPhone serie, dat is overigens al weer over een maand. We zijn erg benieuwd met welke vernieuwingen Apple dit jaar komt. Vaak wordt het iPhone-evenement in de tweede week van september gehouden. In dit evenement leggen ze alle elementen van de nieuwe iPhone tot in detail uit. Het is altijd speculeren naar de exacte presentatie datum en de specificaties van het toestel. Op basis van voorgaande edities, presentaties, speculaties en toestellen kunnen we alvast wel een inschatting maken.

Ga je een tweedehands telefoon kopen? Hier moet je op letten!

Wat als je een tweedehands telefoon gaat kopen? Bij het aanschaffen van een gebruikte telefoon moet je wel goed letten op wat je precies koopt. Daar komt ook een beetje voorbereiding bij kijken, voordat je overgaat op de aankoop van een tweedehands toestel. Hier moet je op letten bij het aanschaffen van een tweedehands telefoon.

Bij de iPhone 13 wordt geen oplader meegeleverd in de doos

De oplader, het belangrijkste aanverwante product van je iPhone 13. Het zorgt ervoor dat je iPhone 13 wordt voorzien van stroom en je daardoor je telefoon kan gebruiken. Toch gaan de geruchten rond dat Apple wederom geen oplader gaat meeleveren bij de iPhone 13 serie. Dit lijkt waarschijnlijk ook waar te zijn als we kijken naar welke weg Apple vorig jaar heeft ingeslagen. Waarom ze dit doen? Dat leggen we je in dit artikel uit!

Zo werken voordeelbundels bij GSMpunt.nl

Iedereen houdt ervan om korting te krijgen op zijn/haar bestelling, het houdt namelijk in dat er minder betaald dient te worden. Iets wat veel klanten niet weten, is dat je bij GSMpunt op elk artikel een voordeelbundel korting kan krijgen. Maar wat houden voordeelbundels bij GSMpunt nou precies in? Dat lees je in deze blog.

Een screen protector plakken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het plakken van screen protectors is voor de meesten van ons een lastig karwei. Dit komt omdat we dit maar één keer in de twee jaar hoeven te doen. Vaak besteden we dit liever uit aan een vriend, een broer of een bedrijf die hier (meer) ervaring mee heeft. Met behulp van een installatieframe zorg je ervoor dat je de het tempered glass kaarsrecht op je scherm plakt en geen last meer krijgt van luchtbellen.

Geheugen vol van je smartphone? Dit zijn de beste tips!

Bijna iedereen heeft wel eens de melding “Opslagruimte bijna vol” op de smartphone gehad. Gelukkig kun je al met een aantal handige en gratis tips eenvoudig ruimte vrijmaken op je smartphone. In dit artikel nemen wij je mee in de opslagruimte en geheugen op je smartphone. Na het lezen van dit blog heb jij de telefoon opgeschoond en zijn deze vervelende meldingen verleden tijd.

Wat is de beste screen protector? Wij leggen je alles uit

Het niet beschermen van het beeldscherm je smartphone kan je duur komen te staan. Een reparatie van het beeldscherm loopt al snel in de papieren. Uit onderzoek van SquareTrade komt naar voren dat elk uur 5.761 smartphone schermen sneuvelen in de U.S. Met een screen protector kun je grotendeels van de schade voorkomen.

De beste cases voor je AirPods!

AirPods zijn de oordopjes van Apple en ze zijn razend populair. Dat ze populair zijn is natuurlijk niet gek: geen gedoe meer met draadjes uit de knoop halen, bovengemiddelde geluidskwaliteit en ze zitten erg fijn. Hier lichten we de beste cases voor je AirPods uit!

Samsung telefoons en hun opladers - Een terugblik

Samsung heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten als het gaat om het ontwikkelen van laadtechnologie. In 12 jaar tijd is het vermogen waarmee Samsung gebruikers hun telefoon kunnen opladen ver-12-voudigd. Een overzicht vind je in dit blog.

De beste AirTag houders, hangers en hoesjes

Een AirTag is een ronde lichtgewichte schijf. Vaak wil je de AirTag bevestigen aan een item, zoals je kat of portemonnee. Daarnaast is de schijf aardig krasgevoelig. Natuurlijk niet heel ideaal als je ‘m elke dag gebruikt. Wil je de AirTag ergens aan bevestigen en goed beschermen? Schaf dan een houder, sleutelhanger of een case aan. Hierdoor weet je zeker dat de AirTag dicht bij je waardevolle item blijft en minder krassen oploopt. In dit artikel vind je een overzicht!

Cookies: Informatie Copyright © 2021 - GSMpunt B.V. E-mail: info@gsmpunt.nl
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9,4 uit 10 op basis van 43.469 beoordelingen